Öğrencilere Özel Diyet Grubu

Ama başlaman gerekkk:) madem gittmesni istiyosn şurda yaza ne kaldı:)

Slm kızlar hemen günümü rapor edeyim :)
Sabah 1 bardak su
Kahvaltı
2 kaşık menemen
2 şekersiz çay
Biraz peynir
Bi kaç domates- salatalık
Yarım dilim kepek ekmeği

Öğle
Biraz salata
Biraz hamsi tava
1 bardak light kola

Ara
1 portakal

Akşam
3 küçük kepçe çorba

Gün içinde 1 fincan form plus,1 fincan kahve bol su
Regl olduğum için bugün egzersiz yapmıycam

Yeni gelenler hoş gelmişler,telden girdiğim için herkesi alıntı yapamiyorum ksra bakmayın

Onlar yerken yeme işi bitene kadar bi süre odanda takılabilirsin mesela:)

evet bu olablr

ben arkadaşlarımlayım cnm tek yaşasam hiç sorun olmaz... ortak alışveriş yapılır ama şu ara alışveriş yapmıyoruz dışardan ve evdekilerle idare edioruz muhtemelen ayrı alacağım ama sorun teşkil edebilir

kızlar konusu geçmişken bir şey soracağım

bu vitalis müsli cornflakes nesfit gibi şeyleri süte eklediğimz için iyi geliyor sonuçta sütü hazmediyoruz ve sindirimi kolaylaştırıyor ama bu hazır besinleri süte kattığımız için sindirim olmuyor diye okumuştum bu gibi şeyler bozulmasın diye katkı maddeleriyle dolu ya hani o bakımdan ama yinede ağır yemek yemekten iyidir diye düşünüyorum.bilemedim?

canm yurtta da kaldım anlıyorum seni o yüzden kilo yaptım gece 12de kantn kapanmadan yerdik

ama burnuma kokuyor sucuk faln oruç gibi yahu

bende yeşil çayıma başladım cidden iyi oluyor tokta tutuyor öğlen içtm ama akşam içmedim ve kaçamağın alasını yaptım son kez diyerekten:18:

canm yurtta da kaldım anlıyorum seni o yüzden kilo yaptım gece 12de kantn kapanmadan yerdik

ama burnuma kokuyor sucuk faln oruç gibi yahu

ya o gece 12 atıştırmaları yok mu, fena fenaa Sucuğu falan kahvaltıda ya da öğlen/akşam yumurtayla ekstra yağ koymadan tüketsene? Bir zararı olacağını sanmam. Ben de kahvaltılarda falan yiyorum hafta sonları.

Diğer mesajda da müsliden bahsetmişsin. Nesfit gibi ürünleri süt veya yoğurtla karıştırmadan da yiyebiliyorum ben; hatta öyle daha çok seviyorum çerez gibi Ama müsliyi bir şeyle karıştırmadan yemem zor gibi, çünkü daha katı bir halde. Gerçi portakal suyuyla falan da deneyin diyenler var.

Açıkçası katkı maddeli gıdaları ben de pek sevmiyorum. Ama müsli sindirim ve boşaltıma yardımcı oluyor; o yüzden haftada birkaç kez tüketiyorum. Benim bildiğim içeriğinde ''glikoz şurubu'' olanlar sakıncalı. Yanlış olmasın Nesfit'te var mesela, müslisinden emin değilim ama.

kızlar yalnız burda konu baya bi hızlı ilerlemiş sanki :) beni de alır mısınız aranıza bende öğrenciyim ama diyet yapmaktan kaçan tembel bir öğrenciyim

müsli değilde corn flakeslerde zararlı mı acaba

müsli değilde corn flakeslerde zararlı mı acaba

Bir kısmının paketlerinin üzerinde yazan içeriklerini okumuştum. Glikoz şurubu Ülker ürünlerinde yoktu sanırım, yine de alacak olursan tekrar incele canım. Bu ürünlerin de bir dolu çeşidi var; yani ballı bademli yenirse fazla şeker yüklemesi yapabilir ama kurutulmuş meyveli ya da sade olanlarının çok zararlı olduğunu sanmam. Bir peynir-domates değiller tabii o ayrı.

Selam kızlar.
Dün akşam yalancı tavuk göğsü yedim.Koca bi dilim Nasıl olsa yedim diyip birkaç dilim daha indirecektim mideye ki kendimi odama zor attım. offfffffff.. yedim bir kere yapacak bir şey yok.Önümüze bakalım biz Bügünkü sabah,ara ve öğlen menüm böyleydi.Sandiviçimin içine bol kekik attım tavukla çok yakışıyor Gayet tok hissediyoruum :) Siz neler yapıyorsunuz?

Afiyet olsun cnm yapacak bişey yok bi dahakine dikkat et :)
Herkes bana zayıflamişsin dyr ay nasıl mutlu oluyorum anlatamam :))
Sabah klasik olarak 2 büyük bardak su içtim
Kahvaltıda dışarda olduğum için 10 u buldu
Azcik peynir
Bi kaç parça salatalık yarım ufak domates
2 şekersiz çay
1 dilim ekmk
2 kaşık menemen hepsi bu

Öğle yemeği saatim geçtiği için taze sıkılmış portakal,kivi,greyfurt,ananas suyu içtim

Şimdi evimdeyim,bol su ve 1 fincan şekersiz kahve beni bekliyor :)

Sabah kalktığımda bende 2 bardak su içiyorum ama limonlu olanından:) Karışık meyvesuyun çok sağlıklı ve lezzetli görünüyor burdan :) sanada afiyet olsun.

Sabah kalktığımda bende 2 bardak su içiyorum ama limonlu olanından:) Karışık meyvesuyun çok sağlıklı ve lezzetli görünüyor burdan :) sanada afiyet olsun.

Tsk ederim canım,hem çok lezzetli hemde tok tutuyor olduda yemek saatini kaçırdınız taze taze yapın için hiç olmazsa o o öğünü atlamamiş olursunuz

Tsk ederim canım,hem çok lezzetli hemde tok tutuyor olduda yemek saatini kaçırdınız taze taze yapın için hiç olmazsa o o öğünü atlamamiş olursunuz

Çok mantıklı.Artık saati kaçırırsam ilk işim meyvesuyu hazırlamak olucak. Hatta saati kaçırmayı beklemeyeyim ben akşam hazırlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…