ben bi ara ciddi anlamda uğraştım pilatesle ve faydasını gördüm o yüzden biliyorum gerçekten sabrederek yapınca sonuç veriyor mutlaka. benim şikayetçi olduğum noktalar göbek, basen ve bacaklar. aslında callanetics bu saydığım şikayetlerime kısa zamanda çözüm olabilecek bir spor ama yapamıyorum işte, bir türlü başlayamıyorum :)
Onlar yerken yeme işi bitene kadar bi süre odanda takılabilirsin mesela:)
canım bende ailemden ayrıyım ama tek başıma yaşıyorm. Galiba arkadaşlarınlasın sen:) yani yiyecekleri ortakmı alıyosnz napıyosnz ? hani ona göre bi çözüm bulsak baktn olmuyo kendi yiğeceğini kendin al ve bunlar benm de anlat direk ve doknmasınlar yada sana ayrmalarını söylesen?
Merhaba arkadaşlaar :) Tosuncukk spor meselesinde çok haklısın; özellikle yürümek maksimum düzeyde olmasa da tüm vücudu çalıştırdığı için gayet faydalı. Her gün en azından derse giderken kampüs içinde yolumu uzata uzata yürüyorum. Bunun dışında yine kampüsteki spor salonuna gidiyorum haftada iki kez. Birinde serbest çalışıyorum; koşu bandı, bisiklet gibi, diğerindeyse; step yapıyorum. Sonra kaslarım feci ağrıyor ama olsun
Ben de bugün yediklerimi yazayım sizlere:
Sabah: 08.30-09.00 gibi 1 haşlanmış yumurta, 2 parça domates, 1 dilim kaşar peyniri. Kahvaltıdan yarım saat sonra biraz daha uyudum, bu yüzden öğle yemeği saatim sarktı.
Öğlen: Yoğurtla birlikte vitalis müsli.
Gece oldukça geç yatmama rağmen ben de akşam yemeğinin 19.30'dan sonra yememeye özen gösteriyorum, yatmadan önce sadece süt içiyorum eğer canım isterse.
Canım yurt hayatı da aynı sorma, hele oda arkadaşların fazla iştahlıysaBir ara ben de onlara uymuştum, sonra gelsin gece makarnaları gitsin sandviçler tostlar Baktım olacak gibi değil artık onlar ne yerlerse yesinler ben ennnn fazla yoğurt ya da sevdiğim bir meyveyi yiyorum. Sen de geceleri geç yatıyorsan bu tarz bi gıda seç bence kendine, çok çok az müsli olur, biraz yoğurt veya bir muz olabilir belki.
İyi akşamlar kızlaar :) Öğlen,ara ve akşam yediklerim bunlar. Akşamki yumurtalı kabağı çok beğendim,sık sık yaparım artık :)
Saat 9 gibi 2 meyve yerim ohh misss :))Sizde işler nasıl gidiyor kaçamak falan var mı? :)
Eki Görüntüle 645897
Ama başlaman gerekkk:) madem gittmesni istiyosn şurda yaza ne kaldı:)
canm yurtta da kaldım anlıyorum seni o yüzden kilo yaptım gece 12de kantn kapanmadan yerdik
ama burnuma kokuyor sucuk faln oruç gibi yahu
ya o gece 12 atıştırmaları yok mu, fena fenaaSucuğu falan kahvaltıda ya da öğlen/akşam yumurtayla ekstra yağ koymadan tüketsene? Bir zararı olacağını sanmam. Ben de kahvaltılarda falan yiyorum hafta sonları.
Diğer mesajda da müsliden bahsetmişsin. Nesfit gibi ürünleri süt veya yoğurtla karıştırmadan da yiyebiliyorum ben; hatta öyle daha çok seviyorum çerez gibiAma müsliyi bir şeyle karıştırmadan yemem zor gibi, çünkü daha katı bir halde. Gerçi portakal suyuyla falan da deneyin diyenler var.
Açıkçası katkı maddeli gıdaları ben de pek sevmiyorum. Ama müsli sindirim ve boşaltıma yardımcı oluyor; o yüzden haftada birkaç kez tüketiyorum. Benim bildiğim içeriğinde ''glikoz şurubu'' olanlar sakıncalı. Yanlış olmasın Nesfit'te var mesela, müslisinden emin değilim ama.
müsli değilde corn flakeslerde zararlı mı acaba
Afiyet olsun cnm yapacak bişey yok bi dahakine dikkat et :)
Herkes bana zayıflamişsin dyr ay nasıl mutlu oluyorum anlatamam :))
Sabah klasik olarak 2 büyük bardak su içtim
Kahvaltıda dışarda olduğum için 10 u buldu
Azcik peynir
Bi kaç parça salatalık yarım ufak domates
2 şekersiz çay
1 dilim ekmk
2 kaşık menemen hepsi bu
Öğle yemeği saatim geçtiği için taze sıkılmış portakal,kivi,greyfurt,ananas suyu içtim
Şimdi evimdeyim,bol su ve 1 fincan şekersiz kahve beni bekliyor :)
Sabah kalktığımda bende 2 bardak su içiyorum ama limonlu olanından:) Karışık meyvesuyun çok sağlıklı ve lezzetli görünüyor burdan :) sanada afiyet olsun.
Tsk ederim canım,hem çok lezzetli hemde tok tutuyor olduda yemek saatini kaçırdınız taze taze yapın için hiç olmazsa o o öğünü atlamamiş olursunuz
Çok mantıklı.Artık saati kaçırırsam ilk işim meyvesuyu hazırlamak olucak. Hatta saati kaçırmayı beklemeyeyim ben akşam hazırlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?