- 29 Temmuz 2018
- 116
- 90
- 13
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstiyorsanız gidin, istemiyorsanız gitmeyin.
Öğretmen olmuşsunuz, okul aktiviteleri için sevgiliden izin mi alacaksınız?
Bu arada 15 yaşındalar diyen arkadaşlar, derste en arkaya geçip öğretmenine baka baka masturbasyon yapan var.
Memleketine gelip benimle buluşmamak için ailesini bahane edip o kadar yolu gelmeme değmez diyen bir adamın sözünü dinlemem, canım gitmek istiyorsa giderim, keyfim gitmek istemiyorsa gitmem, sevgililik bir statü değildir, hayatımla ve mesleğimle ilgili kararlara karışamaz.
Sevgilisine bir liseye öğretmen olarak atanmam doğru olur mu diye de sorsaymış, pikniğe mi kafayı takmış.Amacim polemik degil, 15 yas uzerinde duran bir uye olarak cevap vermek isterim.
15 yasinda bir lise ogrencisinin utopik gelsede arka sirada mast. Yapmasina ergenliginden dersin, terbiyesizliginden dersin birsey dersin ama ogretmeni olarak hatayi kendinde aramazsin.
Konuda ki sorun, konu sahibinin hayat gorusu degil, gorussuzlugu.
Lise ogrencileri ile piknige gitmem dogru olur mu diye sormuyor. Sevgilim istemiyor ama ben gidersem kiskanir mi, bu vesileyle deger gorur muyum diye sorup bu abukluga saygi gostermemizi bekliyor.
Kiskanilmak istemek cok insani ama cocukla kiskandirmayi umuyor olmak asiri sagliksiz geldi bana, uzgunum.
Atandmmi demişEski konulariniza baktim siz atanmamissiniz ki ucretli yapiyomussunuz niye yalan soylediniz ki
Onu bunu bilmem de öğrencilerle piknik çok zor oluyorMerhabalar kizlar. Bi konuda çok kararsız kaldim size danismak istedim. Yeni mezunum, yasim 21 öğretmenim...
Bir erkek lisesinde çalışıyorum, bir kaç öğretmen arkadaş öğrencilerle bi daha ki hafta sonu icin piknik planı yapmış. Ama yasım öğrencilere yakın olduğundan sevgilim kesinlikle gitmemi istemedi. Normalde çok kiskanc değildir ama bu konuda kararı net.
Sizce onun kararını dikkate almadan gitsem kıskanır da daha da değere biner miyim, yoksa kötü mu olur?
( Tabii ki onlar benim öğrencim, aksi bir şeyi düşünmem imkansız. Ama yaşlar yakın olduğundan sevgilim sorun çıkardı)
Allah kültürsüz sevgiliye düşürmesin. Ben de öğretmenim iyiki beni anlayan öğretmen kültüründe bir beyle evliyim. O halde 40 yaşından önce göreve başlamayalım. Eğer siz de böyle düşünüyorsanız çok ayıp. Lütfen eğitim bilimleri derslerinizi rehberlik ve gelişim derslerinizi tekrar gözden geçirinMerhabalar kizlar. Bi konuda çok kararsız kaldim size danismak istedim. Yeni mezunum, yasim 21 öğretmenim...
Bir erkek lisesinde çalışıyorum, bir kaç öğretmen arkadaş öğrencilerle bi daha ki hafta sonu icin piknik planı yapmış. Ama yasım öğrencilere yakın olduğundan sevgilim kesinlikle gitmemi istemedi. Normalde çok kiskanc değildir ama bu konuda kararı net.
Sizce onun kararını dikkate almadan gitsem kıskanır da daha da değere biner miyim, yoksa kötü mu olur?
( Tabii ki onlar benim öğrencim, aksi bir şeyi düşünmem imkansız. Ama yaşlar yakın olduğundan sevgilim sorun çıkardı)
Yok hayır, okul pikniği vs. Değil. İki uç öğrenciyle arkadaş gibi yani..