• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrencilerle piknik??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence gitme ben 16 yasindayim 20 yasinda birisinden hoslaniyorum. Ek olarak o tiplerin muhabbetleri iğrençtir erkek milleti mide bulandirir kendi arkadaslarimdan biliyorum

Bu ne sacmalik ya. Ben gecen sene 5 ogrencimle yurt disina ciktim. Bu benim isim . isime de kimse karisamaz. Onlar ogrencin ve yas farki ne olursa olsun onlar cocugun gibi oluyor. Kiskanmak ne demek boyle sacmalik mi olur.

İstiyorsanız gidin, istemiyorsanız gitmeyin.
Öğretmen olmuşsunuz, okul aktiviteleri için sevgiliden izin mi alacaksınız?

Bu arada 15 yaşındalar diyen arkadaşlar, derste en arkaya geçip öğretmenine baka baka masturbasyon yapan var.

Amacim polemik degil, 15 yas uzerinde duran bir uye olarak cevap vermek isterim.

15 yasinda bir lise ogrencisinin utopik gelsede arka sirada mast. Yapmasina ergenliginden dersin, terbiyesizliginden dersin birsey dersin ama ogretmeni olarak hatayi kendinde aramazsin.

Konuda ki sorun, konu sahibinin hayat gorusu degil, gorussuzlugu.

Lise ogrencileri ile piknige gitmem dogru olur mu diye sormuyor. Sevgilim istemiyor ama ben gidersem kiskanir mi, bu vesileyle deger gorur muyum diye sorup bu abukluga saygi gostermemizi bekliyor.

Kiskanilmak istemek cok insani ama cocukla kiskandirmayi umuyor olmak asiri sagliksiz geldi bana, uzgunum.

Memleketine gelip benimle buluşmamak için ailesini bahane edip o kadar yolu gelmeme değmez diyen bir adamın sözünü dinlemem, canım gitmek istiyorsa giderim, keyfim gitmek istemiyorsa gitmem, sevgililik bir statü değildir, hayatımla ve mesleğimle ilgili kararlara karışamaz.

ay bu o kız mı?
ondan mütevellit kıskandırıp değer görmeye çalışıyor demek.
bir öğretmenin bu kadar vizyonsuz olmasına sinirlendim valla..

Okul pikniği değilse ne gerek var 3 5 öğrenciyi ayırarak pikniğe gitmeye, gereksiz oldukça.

Amacim polemik degil, 15 yas uzerinde duran bir uye olarak cevap vermek isterim.

15 yasinda bir lise ogrencisinin utopik gelsede arka sirada mast. Yapmasina ergenliginden dersin, terbiyesizliginden dersin birsey dersin ama ogretmeni olarak hatayi kendinde aramazsin.

Konuda ki sorun, konu sahibinin hayat gorusu degil, gorussuzlugu.

Lise ogrencileri ile piknige gitmem dogru olur mu diye sormuyor. Sevgilim istemiyor ama ben gidersem kiskanir mi, bu vesileyle deger gorur muyum diye sorup bu abukluga saygi gostermemizi bekliyor.

Kiskanilmak istemek cok insani ama cocukla kiskandirmayi umuyor olmak asiri sagliksiz geldi bana, uzgunum.
Sevgilisine bir liseye öğretmen olarak atanmam doğru olur mu diye de sorsaymış, pikniğe mi kafayı takmış.
Ne tuhaf insanlar var ya, çalışmasın evde otursun sevgilisi hanım kızımıza baksın

Normalde esim asla kisknac degil hatta lutfen biraz kiskanc ol derdim hep.neyse bu yil lisede goreve basladim esim hergun kiyafetlerimi inceliyor.cokta kiskaniyor benim de yasim genc o yuzden takinti yapti nerdeyse.bende hic takmiyorum onlar benim ogrencilerim kac yasinda olsalarda cocugumdan bi farklari yok gozumdw

Yani Düșünüyorumda bizim öğretmen sevgilisi istemiyor diye bizim çocukları pikniğe götürmüyor... Yani şoktayım.

Hersey bi yana siz nasi 21 yasinda ogretmen oldunuzki.hadi diyelim 6 yasinda basladiniz ve hic ara vermeden yerlestiniz universiteye.18 yasinda baslasaniz bile en az 22 yasinda mezun olursunuz ve bu yil atama bi yil gecikti sizin su an 23 yasinda olmaniz lazim normal sartlarda

Eski konulariniza baktim siz atanmamissiniz ki ucretli yapiyomussunuz niye yalan soylediniz ki

Merhabalar kizlar. Bi konuda çok kararsız kaldim size danismak istedim. Yeni mezunum, yasim 21 öğretmenim...
Bir erkek lisesinde çalışıyorum, bir kaç öğretmen arkadaş öğrencilerle bi daha ki hafta sonu icin piknik planı yapmış. Ama yasım öğrencilere yakın olduğundan sevgilim kesinlikle gitmemi istemedi. Normalde çok kiskanc değildir ama bu konuda kararı net.
Sizce onun kararını dikkate almadan gitsem kıskanır da daha da değere biner miyim, yoksa kötü mu olur?
( Tabii ki onlar benim öğrencim, aksi bir şeyi düşünmem imkansız. Ama yaşlar yakın olduğundan sevgilim sorun çıkardı)
Onu bunu bilmem de öğrencilerle piknik çok zor oluyor :işsiz: gerçi ben hep ortaokul öğrencileri ile gittim belki yaşı büyük olunca daha sakin geçiyordur. Kalabalık bir öğrenci gurubu olunca çocukları zaptetmek çok zor, hepsi de emanet çocuklar başlarına bişey gelicek diye korkudan ölürdüm.

Ben de 3 sene ücretli öğretmenlik yaptım ve başladığımda 23 yaşındaydım. öğrencilerimle piknik yapmaya da gittim ama gidilebilecek öğrencilerle gittim yani aklı başında, laf söz dinleyen öğrencilerle keza idarenin haberi olmadığı için başlarına bir iş gelse sorumlusu siz oluyorsunuz bunu göze alabiliyorsanız gidin. Ayrıca erkek imam hatip lisesinde görev yapıyormuşsunuz yarım dönem meslek lisesinde görev yapmıştım ilk defa sesim kısılmıştı ve nefret etmiştim öğretmenlikten erkeklerle dolu bir grup ile gitmek güvenlik açısından tehlikeli

Merhabalar kizlar. Bi konuda çok kararsız kaldim size danismak istedim. Yeni mezunum, yasim 21 öğretmenim...
Bir erkek lisesinde çalışıyorum, bir kaç öğretmen arkadaş öğrencilerle bi daha ki hafta sonu icin piknik planı yapmış. Ama yasım öğrencilere yakın olduğundan sevgilim kesinlikle gitmemi istemedi. Normalde çok kiskanc değildir ama bu konuda kararı net.
Sizce onun kararını dikkate almadan gitsem kıskanır da daha da değere biner miyim, yoksa kötü mu olur?
( Tabii ki onlar benim öğrencim, aksi bir şeyi düşünmem imkansız. Ama yaşlar yakın olduğundan sevgilim sorun çıkardı)
Allah kültürsüz sevgiliye düşürmesin. Ben de öğretmenim iyiki beni anlayan öğretmen kültüründe bir beyle evliyim. O halde 40 yaşından önce göreve başlamayalım. Eğer siz de böyle düşünüyorsanız çok ayıp. Lütfen eğitim bilimleri derslerinizi rehberlik ve gelişim derslerinizi tekrar gözden geçirin

Öğretmen olarak söylüyorum sevgiliniz olsun veya olmasın o kısmıyla ilgilenmiyorum. Okulun organize etmediği bir pikniğe katılmazdım.Erkek öğrencilerle hiç katılmazdım.Lise de olan erkek öğrencilerle hiç hiç katılmazdım. Yaşım bu kadar gençken hiç hiç hiç katılmazdım. Arkadaş tavırları da edinmezdim. Benden size tavsiye olsun öğrencilerle fazla yüz göz olmayın. Kimin ne düşündüğünü hangi yöne çektiğini bilemezsiniz.Öğrencileriniz sizi ti ye alır yüzünüze güler ama arkanızdan ne muhabbetler döndürür. Tebbessüm bile ederken dikkatli olun. Mesai saati dışındaki zamanlarda öğrencilerle çok muhatap olmaya gelmiyor.

Yok hayır, okul pikniği vs. Değil. İki uç öğrenciyle arkadaş gibi yani..

Sizin arkadasiniz yok mu niye ögrencilerle arkadas gibi takiliyorsunuz?
Ögrencileriniz kizda olsa fikrim ayni olurdu. İs hayatinin özel hayatdan uzak tutulmasi kanisindayim ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X