Öğrenciliğin Bitmesi

Öğrencilik benim için de güzeldi.üstelik güzel birşehirdeydi...Senin okuduğun yer küçükmüş..Güzel arkadaş ortamım vardı..Bir daha hiç öyle olmadı..Zamanında akademik kariyer yapmadığıma da pişmanım bu kadar öğrenciliği öğrenmeyi severken... .Herşey gençliğin baharındayken...Çalışmqnın artısı para kazanıp rahat harcayabilmek..Yoksa çok bunaltıyor..şimdi yıllık izindeyim .Resmen kafan rahatladı...Benim işyerim sıkıntılı o yüzden..

2012 de mezun oldum ben de hemi de bir donem erken bitirerek( ne varsa erken bitirecek!) , ınsan o ara okul bitince rahata kavusacagını sanıyor, ben mesela en ufak fırsatta eve gelirdim evden, memleketten ayrılmak ıstemezdım felan..Halbuki unv. okudugum sehir yasadıgım yerden kat be kat gelişmiş, harika bir yerdi. Ben de sırf memlkete gideyim diye onume sunulan bırcok fırsatı teptim, sımdı dıyorum keske o zamana donebilsem de kıymetını bilsem o zamanların, memlketimde yuksek lisansa basladım ama acıkcası ıkı uc kısılık sınıfla , haftada bir ıkı gunluk ders ıle, kısıtlı sosyal ımkanlarla da ogrencılık felan olmuyormus onu gordum...

Back