Öğrendiklerimi kaldıramıyorum !!!

Anne bekar olup sevgilisini aldatsaydı konu sahibini ilgilendirmezdi belki.
Ama bu anne, baba ile evli ve aile her şeye rağmen ayakta. Evde yaşayan çocukları nasıl ilgilendirmez? İlla ki öğrenilip rezillik mi çıkması lazım utanması, düşünmesi için?
Hayır, git babana anlat demiyorum ama annene tavrını koy. Evdeki diğer bireylere belli etmesen de annen seni kandıramadığını bilsin. Gerekirse, sorarsa, her şeyi bildiğini söyle ve tehdit et. Eğer annenin gözünde evlat olarak biraz bile değerin varsa zaten utanır. Yoksa da dünyanın sonu değil. Annesini hiç tanımamış binlerce insan var ve hayat herkes için devam ediyor. Silmek istersen silersin.

Bnmi haksizim yani yazdklarni okuyun ondan snra yofum yapin

Aldatmak şerefsizliktir.. Yetişkin olmakla, birey olmakla alakası yoktur.. Modern olacağız ayağına iyice garipleşti ülkem insanları..
Ayy birey seni ilgilendirmez.. Anamsa, aldattığı da babamda paşalar gibi ilgilendirir vallahi.

Aldatiyormus gibi yapıcam öyle davranicam benim tanıdığım onun tanimadigi normal bir arkadas ile bizi gorcek fln

Sizin aklınız ermez
Evet benim aklim ermez oyle beni aldatan cigeri 5 para etmez adama kendimi rezil gosterip agzina laf vermeye benim aklim ermez. diyorum ya hep super ay dan bunlar benim kafa med cezir.

Aldatiyormus gibi yapıcam öyle davranicam benim tanıdığım onun tanimadigi normal bir arkadas ile bizi gorcek fln

Sizin aklınız ermez
Sizi aldatan adamın bundan acı duyacak kadar sizi önemseyeceğini mi sanıyorsunuz gerçekten?
Hayat bazılarına ne kadar güzel yav

Sizin aklınız ermez

sanırım bugün başıma gelecek bir iş var
yaw üye sonradan anlamış ne dediğinizi, böyleyse tamam demiş
neden sizin aklınız ermez diye hakaret ediyorsunuz ki? ne gerek var?

Alintilari dogru yapar misiniz goremiyorum bana soylediklerinizi.
Ben asip kesmiyorum gercekten kalp kirarsam uzulurum ama gayet mesafeli ve anlasilir konustum siz bana hakaretvari sozler soylediniz yinede karsilik vermedim.
U uzak-dur

Benim mesajımdan "ölmesi öldürülmesi gerekiyor" kanısına nereden vardınız acaba? Eğer kadının kocasının bunu yapma potansiyeli varsa ben şimdi gidip bunu değiştiremem. Şu an kalkıp toplumun bu zihniyetini de değiştiremem. Sırf pozitif ayrımcılık yapmayacağım diye, babayı tehlike olarak görmeyip bu ihtimali es geçemem. Sırf yargıladığım toplumun bir parçası olmayacağım diye de kadını tehlikeye atacak bir öneri veremem.

sanırım bugün başıma gelecek bir iş var
yaw üye sonradan anlamış ne dediğinizi, böyleyse tamam demiş
neden sizin aklınız ermez diye hakaret ediyorsunuz ki? ne gerek var?

Yorumu tekrar okuyun isterseniz göstermelik nasil olur bal gibi aldatcaksiniz diyor
Böyleyse tmm diye de iron yapıyor

Yanlış anlasaydim alintiladiginda belirtirdi zaten

Yorumu tekrar okuyun isterseniz göstermelik nasil olur bal gibi aldatcaksiniz diyor
Böyleyse tmm diye de iron yapıyor

Yanlış anlasaydim alintiladiginda belirtirdi zaten
Bal gibi aldatacaksiniz demedim mis gibi yapacaksiniz ama yapmayacaksiniz boyleyse tamam dedim. bak dikkatini cekiyorum. MIŞ GİBİ !!!

Super ay sadece beni vurmamis herkes de mes cezirler var baya.... icimizdeki boga burcu ciksin ortaya baka en cok onalri etkileyecekmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…