- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi uzaklardabiryerde
-
bence haksızsınız
fikirleriniz açısından demiyorum
üslubunuz açısından diyorum
direkt üyeyi alıntılayıp saçma saçma yazma diye lafa giren sizsiniz, devamı da aynı şekilde
Azra910 naçizane...bence burada anlatılanlardan yola çıkarak kimseye beddua etmemelisin (konudaki anne için diyorum)
buradan bilemeyiz olayın aslını ve haksız beddua döner dolaşır sahibini bulur...
Gostermelik nasil oluyor yani mis gibi yapacaksiniz ama yapmayacaksiniz aslinda. boyleyse tamam.
Bnmi haksizim yani yazdklarni okuyun ondan snra yofum yapin
Evet benim aklim ermez oyle beni aldatan cigeri 5 para etmez adama kendimi rezil gosterip agzina laf vermeye benim aklim ermez. diyorum ya hep super ay dan bunlar benim kafa med cezir.Aldatiyormus gibi yapıcam öyle davranicam benim tanıdığım onun tanimadigi normal bir arkadas ile bizi gorcek fln
Sizin aklınız ermez
Yorum icin tesekkurler o kisiyi de etiketler misiniz bana soylediniz gibi
Etiketlesin canim hakszligimi bilirim ole asip kesme konusma ypmyorum agr konusuyosun snde olayn icinde deglsin cunku burda bir aile sozkonusu
Sizi aldatan adamın bundan acı duyacak kadar sizi önemseyeceğini mi sanıyorsunuz gerçekten?Aldatiyormus gibi yapıcam öyle davranicam benim tanıdığım onun tanimadigi normal bir arkadas ile bizi gorcek fln
Sizin aklınız ermez
Aldatiyormus gibi yapıcam öyle davranicam benim tanıdığım onun tanimadigi normal bir arkadas ile bizi gorcek fln
Sizin aklınız ermez
Toplumu yargılarken onun parçası olmayalım o halde. erkek aldatsa kadın silahla çeker vurur mu , bıçakla kocasını doğrar mı diye düşünmüyoruz. ama kadın aldattığında öncelikle kadının korunması lazım. pozitif ayrımcılığı sonuna kadar hakkediyor kadın yani..
Yaptığı yanlış ama bu yanlış için ölmesi öldürülmesi gerekmiyor
sanırım bugün başıma gelecek bir iş var
yaw üye sonradan anlamış ne dediğinizi, böyleyse tamam demiş
neden sizin aklınız ermez diye hakaret ediyorsunuz ki? ne gerek var?
Bal gibi aldatacaksiniz demedim mis gibi yapacaksiniz ama yapmayacaksiniz boyleyse tamam dedim. bak dikkatini cekiyorum. MIŞ GİBİ !!!Yorumu tekrar okuyun isterseniz göstermelik nasil olur bal gibi aldatcaksiniz diyor
Böyleyse tmm diye de iron yapıyor
Yanlış anlasaydim alintiladiginda belirtirdi zaten
Yorumu tekrar okuyun isterseniz göstermelik nasil olur bal gibi aldatcaksiniz diyor
Böyleyse tmm diye de iron yapıyor
Yanlış anlasaydim alintiladiginda belirtirdi zaten
Bal gibi aldatacaksiniz demedim mis gibi yapacaksiniz ama yapmayacaksiniz boyleyse tamam dedim. bak dikkatini cekiyorum. MIŞ GİBİ !!!
Super ay sadece beni vurmamis herkes de mes cezirler var baya.... icimizdeki boga burcu ciksin ortaya baka en cok onalri etkileyecekmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?