Öğrendiklerimi kaldıramıyorum !!!

Anneliği ayrı eşliği ayrı bir konu, annenizin yaptığı elbette yanlış ama annenizin hakkında sadece bu konu yüzünden bu kadar ağır konuşuyorsanız bir daha düşünün bence..

evet bu konu yüzünden böyle konuşuyorum daha ağır konuşmamak için kendimi zor tutuyorum. noldu bizim için yaşayan kadına çocuklarım da çocukların diyen kadına yarın dışarıdan birisi öğrenip senin annen böyle böyle dese ben ne diyicem düşündükçe daha ağır konuşasım geliyor

He annen medyumlara gidip kiminle sevişceğine dair tüyo alıyorsa bu durumda zorunlu yatış yaptırabilirsiniz. bu durumda konu başka yere gider zaten.

Su yorumlari okuyunca acaba kk da degilmiyom ya diye dusunmeye basliyorum.
Ask yokmus bilmem ne yokmus brlki baba da aldatiyormus. ay kari kocanin arasina girilmezmis, yilniz sini ilditmiyir bibini ilditiyir ay bu ne ya yorumlari okurken sistim.
Ask yoksa mutlu degilsen bosanirsin ki bu cift bir kez bu adamaya gelmis kadin duzenini bozmak istememis gayet net maddiyati one surmus ki krndisi calisiyor!
Babanin aldatiyor olmasi bile kadini yone hakli cikarmaz, ben bu forumda aldatildim diyen bir kadina "kiz git sen de aldat" diyeni gormedim henuz ama bu konuda herkesin sirazesi bir kaymis heralde.
Kari koca arasina 7 kat el giremez ama bu cekirdek ailenin icinde bulunun annenin ya da babanin her turl davranisin olumlu veya olumsuz etkilenecek olan cocuklarindan bahsediyoruz gayette girilir efendim.
Seni aldatmiyor.mevzusunu anlayamiyorum zaten kusura bakmayin kitmiyim yoks agerikafali miyim bilmiyorum.
baska bir adamin koynundan cikip gelip cocuklarinin yuzune nasil bakar bir anne ya!
Bu kizin annesi degil mi bu babasinim karisi degil mi e bu kadin baska bir adama daha karilik yapiyor (cok afedersiniz)! bu durumda nasil bu kiz bu olayin bu kadar disindaymis gibi dusunebiligorsunuz hic anlamadim.

Kaç yaşındasın? sakin ol bir. bu mesele seni bu kadar ilgilendiren bir mesele değil. öyle yada böyle öğrenmişsin madem git annenle konuş, böyle nefret dolu değil ama...

Annenin evliliğinde ne yaşadığını , babanla özel ilişkilerinin nasıl olduğunu hangi şartlarda evliliğini devam ettirdiğini yada ettirmek zorunda olduğunu bilemezsin..

Yaptığı yanlış kesinlikle tartışmıyorum bunu ama eşliğinde dürüst olamamış diye anneliğini gömme kadının bu kadar.

Babanla boşanmaya teşvik et..

sonunda tam olarak beni anlayıp anlatan bir yazı teşekkür ederim

ne yaşarsa yaşasın bakın diyorum daha önce babamın yaptığı borçlarsan dolayı boşanma mevzusu olduğunda yanında olacağımı söyledim boşanmadı,şimdi yine boşanmak istiyorum olmuyor dese sorgulamaz destek olurdum ama bu durumu kal dı ra mı yo rum

direkt konusup babama soylerim herseyi yada bosanicaksin denilir boyle bir durumda zaten anne bile diyemiyorsunuz ayni evde yasamak istemiyorsunuz madem oyle onu bosanmasi icin yonlendirin

Yaptigini asla dogru bulmuyorum derken bile.kadini hakli çıkardınız valal bu konudaki yorumlari hayretle okuyorum. bundan sonra kocasibtarafindan aldatilan kadinlarin konularunda da bu tarz yorumlarinizi bekliyorum. yani sonucta brlki adam mutlu degildir ya da kadin cinsel yonden yetersizdir yani adamin yaptigi yanlis olsa da haklidir sonucta!
xpreiaZ canim seni alintilandim ama msjim geneldr vu tarz yorum yapanlara.

Allah boylelerini kahretsin yaziklar olsun utanmazlar. Konu sahibi empati yapiyorum ve;
Derhal o kadinla konusup yuzune tukurup kolundan tutup kapiyi gosterirdim git otelde kal fingirdedigin adamlarla utanmaz diye de bagirirdim. Babama da anlatirdim. O da boyle bir seyi affedecekse ben boyle isin... Diye cikar kendime baska duzen kurardim. Boyle bir insanla ayni evde kalamazdim hergun yuzune bakamazdim zaten 25 yasinda yetiskin bir bireysiniz. Ya eger bilen baskalari varsa o adamlar babanizin ve sizlerin hakkinda kim bilir neler dusunuyodur. Yazik cok yazik

annene bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyebilirsin ama onun hayatına karışamazsın. o yetişkin bir birey. bir konuşma yap, boşanacaksa boşansın, boşanmazsa da karışma, kendi hayatı.
Evli kocasını aldatan yetişkin birey anne :) ? Ha ha ha gerçekten !!

Ay kadını niye haklı çıkarayım? ama bu çocuğu ilgilendiren bir durum değil. bunu erkek yapsa da söylerim. boşansınlar zaten daha fazla evliliği devam ettirmelerinin anlamı kalmamış ama çocuğun yazdıklarına baksana yok midemi bulandırıyor o kadın yok tutar sokağa atarım....

Bir kendine gelsin yani, kendisini mi aldatmış ne bu tepkiler? yaptığın yanlış anne bir an önce boşan babamdan nasıl bşr hayat istiyorsan öyle yaşa falan desin. nedir bu tepkiler yani...

aynı şeyleri düşünüyorum kardeşimin sınavı olmasa çekip gitmesini bi daha gelmemesini haykırırdım ama şu an kaldım öylece

Ya ben tam olarak konu sahibiyle ayni kafadanoldugum.icin anlayamiyorum heralde yani babami aldatan anne beni de aldatmistir ya da annemi aldatan baba da bunu hangisi yaparsa onu cikartirim hayatimdan. sonucta bende kandiriliyorum bu durumda.

Elalem ne der diye düşünmeyin şu aşamada.Anneniz bu zamana kadar çocuklarım da çocuklarım diyen bi anneyse demek ki iyi bir anne olmuş size.Çok zor bi durum sizi ilgilendirmez diyemem ben babanız kadar sizi de ilgilendirir ama bu kadar ağır konuşmayın bence.
Annenizle konuşun.Ve babanızdan ayrılmasını isteyin.Herşeye rağmen destek olacağınızı da söyleyin.
Anneler de insan hata yapmamalılar ama yapıyorlarsa silip atamayız ki.Aynı şeyi siz yapsanız anneniz eminim ki yine size destek olurdu.Bu yanlıştan dönmesi için annenize yardımcı olun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…