- 31 Ekim 2018
- 564
- 1.549
- 113
- 31
- Konu Sahibi Tatszhayat
Ne demenizi bekliyordu ki merhaba ben bilmemne yaşım 23 bir kez söz attım sahilde yürüyüş yapmayı severim filan diye mi söze girmenizi bekliyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır noluyor bu geçmişi öğrenince anlamıyorum.Sanane arkadaşım geçmişte nolmuşsa olmuş işte ya.Ben eşime sormadım bana sorsaydı da anlatmazdım onu yaptım bunu ettim diye sizde anlatmayın. Duyunca anlatmaya gerek duymadım vs diyip geçersiniz.Ama bana geçmişi merak ettiğini soracağını söylemişti bende sormadan anlatmak istedim
Ayyy g***m resmen. Sanki 3 çocuk var başında hiçbir kızla konuşup sevgili olmadı sanki sözlenmem ne demek allasen ne kadar sığ mağara düşüncesi bu böyle. Boşver kurtulmuşsun ya.Merhaba herkese, moralim inanılmaz bozuk , sizlerden teselli alabilmek adına yazıyorum. Dört aydır biriyle konuşuyordum. O kadar güzel gidiyordu ki her şey. Hayallerimiz düşüncelerimiz hep ortaktı . Bu kadar mı yani pes dedirtti bana. Sonunda kafamdaki insanı buldum her yönüyle bana uygu demiştim . Görüştük bir çok defa . Görüntüsüyle de çok hoşuma gitti oturuşu kalkışı efendiliği aile yapısı tamam oldu artık dedim. Onun için de öyle her defasında söylüyordu aynı şeyleri bana. Başka şehirdeydik . Geleceğim diye heyecandan sabırsızlanıyorum o da öyle. Dün görüştük . Her şey çok normal . Benim başımdan bir söz geçtiğini anlattım. O kadar bozuldu ki anlatamam. Ben bütün dürüstlüğümle anlattım benim suçum olmadığını anlatmaya çalıştım . Ertesi gün yine buluşacaktık, sabah mesaj attı ben yapmamam diye. Kendimi çok kötü aşağılanmış gibi hissettim. Burada benim ne suçum var ki .. ben ona dürüst bir şekilde gitmek istemiştim. Benim hatam anlatmak mı oldu yani. Bir de en başından anlatsaydın bu kadar canım yanmazdı dedi . Benim acıttığı canımı hiç düşünmedi. En baştan anlatmamamın nedeni de beni tanımadan öğrenirse önyargılı yaklaşır diyeydi . Ama durum hiç değişmedi.
Ben kendimi tam anlatamadım galiba son kez görüşelim açıklayayım tekrar dedim . Görüşemem veda edemem dedi ne dediysem ikna olmadı. Artık bu durum bende kompleks olmaya başladı . Kimle görüştüysem söz attım diy istemiyorlar sonradan. Yani ben şimdi hiç kimseye anlatmayayım mı bir daha ? Sonradan duysalar daha kötü olmaz mı ?
Bu kişi bende çok iz bıraktı eski sözlümden daha çok inanıp güvenmiştim . Sırf bu nedenden dolayı bir insan neden vazgeçer ki ? Sana inanıyorum ama ben bunu aşamam hep aklıma gelir sana yansıtırım hakkına girmek istemiyorum dedi
Ay amanMerhaba herkese, moralim inanılmaz bozuk , sizlerden teselli alabilmek adına yazıyorum. Dört aydır biriyle konuşuyordum. O kadar güzel gidiyordu ki her şey. Hayallerimiz düşüncelerimiz hep ortaktı . Bu kadar mı yani pes dedirtti bana. Sonunda kafamdaki insanı buldum her yönüyle bana uygu demiştim . Görüştük bir çok defa . Görüntüsüyle de çok hoşuma gitti oturuşu kalkışı efendiliği aile yapısı tamam oldu artık dedim. Onun için de öyle her defasında söylüyordu aynı şeyleri bana. Başka şehirdeydik . Geleceğim diye heyecandan sabırsızlanıyorum o da öyle. Dün görüştük . Her şey çok normal . Benim başımdan bir söz geçtiğini anlattım. O kadar bozuldu ki anlatamam. Ben bütün dürüstlüğümle anlattım benim suçum olmadığını anlatmaya çalıştım . Ertesi gün yine buluşacaktık, sabah mesaj attı ben yapmamam diye. Kendimi çok kötü aşağılanmış gibi hissettim. Burada benim ne suçum var ki .. ben ona dürüst bir şekilde gitmek istemiştim. Benim hatam anlatmak mı oldu yani. Bir de en başından anlatsaydın bu kadar canım yanmazdı dedi . Benim acıttığı canımı hiç düşünmedi. En baştan anlatmamamın nedeni de beni tanımadan öğrenirse önyargılı yaklaşır diyeydi . Ama durum hiç değişmedi.
Ben kendimi tam anlatamadım galiba son kez görüşelim açıklayayım tekrar dedim . Görüşemem veda edemem dedi ne dediysem ikna olmadı. Artık bu durum bende kompleks olmaya başladı . Kimle görüştüysem söz attım diy istemiyorlar sonradan. Yani ben şimdi hiç kimseye anlatmayayım mı bir daha ? Sonradan duysalar daha kötü olmaz mı ?
Bu kişi bende çok iz bıraktı eski sözlümden daha çok inanıp güvenmiştim . Sırf bu nedenden dolayı bir insan neden vazgeçer ki ? Sana inanıyorum ama ben bunu aşamam hep aklıma gelir sana yansıtırım hakkına girmek istemiyorum dedi
Bir gün gelecek ve sen Allah çok şükür ki olmamış diyeceksinAma bana geçmişi merak ettiğini soracağını söylemişti bende sormadan anlatmak istedim
uzerine dusunmeye degmez, demek ki sizi sevmiyormus. Benim ablam nisana bir hafta kala ayrilmisti, simdiki esine flort asamasinda bunu soylemek istediginde esi durdurup, Benim icin oncesinin hic bir onemi yok, bahsetmeye bile degmez demisti..Merhaba herkese, moralim inanılmaz bozuk , sizlerden teselli alabilmek adına yazıyorum. Dört aydır biriyle konuşuyordum. O kadar güzel gidiyordu ki her şey. Hayallerimiz düşüncelerimiz hep ortaktı . Bu kadar mı yani pes dedirtti bana. Sonunda kafamdaki insanı buldum her yönüyle bana uygu demiştim . Görüştük bir çok defa . Görüntüsüyle de çok hoşuma gitti oturuşu kalkışı efendiliği aile yapısı tamam oldu artık dedim. Onun için de öyle her defasında söylüyordu aynı şeyleri bana. Başka şehirdeydik . Geleceğim diye heyecandan sabırsızlanıyorum o da öyle. Dün görüştük . Her şey çok normal . Benim başımdan bir söz geçtiğini anlattım. O kadar bozuldu ki anlatamam. Ben bütün dürüstlüğümle anlattım benim suçum olmadığını anlatmaya çalıştım . Ertesi gün yine buluşacaktık, sabah mesaj attı ben yapmamam diye. Kendimi çok kötü aşağılanmış gibi hissettim. Burada benim ne suçum var ki .. ben ona dürüst bir şekilde gitmek istemiştim. Benim hatam anlatmak mı oldu yani. Bir de en başından anlatsaydın bu kadar canım yanmazdı dedi . Benim acıttığı canımı hiç düşünmedi. En baştan anlatmamamın nedeni de beni tanımadan öğrenirse önyargılı yaklaşır diyeydi . Ama durum hiç değişmedi.
Başından söylemedim önyargı oluşturmasın diyerek siz bu kişilere çanak tutuyorsunuz. Baştan kendi arkanızda duracaktınız.
Yolda ayak üstü tanıştığı biri değil ki 4 aydır flört ettiği, ilişkide olduğu biri. İlk görüşmede söylemezsin hadi ama sonrasında söylenmeli. Ayıplı bir durum gibi davranılırsa öyle muamele görmesi çok normalTa
Tamam da yeni tanistigin insana da ozelini hemen anlatmassin ki
Kendisinin hayatında sizden başka kız arkadaşı olmamış mı? böyle pis zihniyetli birinden kurtulmanıza sevinmeniz lazım en azından ne mal olduğunu baştan belli etmiş.Bu kafada olan biri her türlü giderdi ama benim anlatış şeklime göre olacağını sanmıyorum . Ben dedim ki ona sözlenmeseydim gezip tozsaydım senelerce senin için daha mı kabul edilebilir bir durum olurdu diye
Hayır diğer türlü de istemezdim dedi . Yobaz işte 30 yaşına gelmiş kimseyle görüşmeyen birini bulsun da göreyim . Başına gelsin aynı şeyler
Hala suç diye düşünüyorsunuz bırakın suçu günahı nasip değilmiş olmamışMerhaba herkese, moralim inanılmaz bozuk , sizlerden teselli alabilmek adına yazıyorum. Dört aydır biriyle konuşuyordum. O kadar güzel gidiyordu ki her şey. Hayallerimiz düşüncelerimiz hep ortaktı . Bu kadar mı yani pes dedirtti bana. Sonunda kafamdaki insanı buldum her yönüyle bana uygu demiştim . Görüştük bir çok defa . Görüntüsüyle de çok hoşuma gitti oturuşu kalkışı efendiliği aile yapısı tamam oldu artık dedim. Onun için de öyle her defasında söylüyordu aynı şeyleri bana. Başka şehirdeydik . Geleceğim diye heyecandan sabırsızlanıyorum o da öyle. Dün görüştük . Her şey çok normal . Benim başımdan bir söz geçtiğini anlattım. O kadar bozuldu ki anlatamam. Ben bütün dürüstlüğümle anlattım benim suçum olmadığını anlatmaya çalıştım . Ertesi gün yine buluşacaktık, sabah mesaj attı ben yapmamam diye. Kendimi çok kötü aşağılanmış gibi hissettim. Burada benim ne suçum var ki .. ben ona dürüst bir şekilde gitmek istemiştim. Benim hatam anlatmak mı oldu yani. Bir de en başından anlatsaydın bu kadar canım yanmazdı dedi . Benim acıttığı canımı hiç düşünmedi. En baştan anlatmamamın nedeni de beni tanımadan öğrenirse önyargılı yaklaşır diyeydi . Ama durum hiç değişmedi.
Kesinlikle haklısınızGünaydın.
İnanın ilk defa duydum böyle bir durumu.
Sözlüden ayrıldı diye ilişki mi biter?
Kaç tane arkadaşım var 3.evliliğini yapan. Hatta hiç evlenmemiş kişilerle evlenenler bile var.
Bence acilen çevrenizi değiştirin. Zihniyet çok sıkıntılı.
Kendisi manastırda filan büyümüş galiba ?Merhaba herkese, moralim inanılmaz bozuk , sizlerden teselli alabilmek adına yazıyorum. Dört aydır biriyle konuşuyordum. O kadar güzel gidiyordu ki her şey. Hayallerimiz düşüncelerimiz hep ortaktı . Bu kadar mı yani pes dedirtti bana. Sonunda kafamdaki insanı buldum her yönüyle bana uygu demiştim . Görüştük bir çok defa . Görüntüsüyle de çok hoşuma gitti oturuşu kalkışı efendiliği aile yapısı tamam oldu artık dedim. Onun için de öyle her defasında söylüyordu aynı şeyleri bana. Başka şehirdeydik . Geleceğim diye heyecandan sabırsızlanıyorum o da öyle. Dün görüştük . Her şey çok normal . Benim başımdan bir söz geçtiğini anlattım. O kadar bozuldu ki anlatamam. Ben bütün dürüstlüğümle anlattım benim suçum olmadığını anlatmaya çalıştım . Ertesi gün yine buluşacaktık, sabah mesaj attı ben yapmamam diye. Kendimi çok kötü aşağılanmış gibi hissettim. Burada benim ne suçum var ki .. ben ona dürüst bir şekilde gitmek istemiştim. Benim hatam anlatmak mı oldu yani. Bir de en başından anlatsaydın bu kadar canım yanmazdı dedi . Benim acıttığı canımı hiç düşünmedi. En baştan anlatmamamın nedeni de beni tanımadan öğrenirse önyargılı yaklaşır diyeydi . Ama durum hiç değişmedi.