Öğrendim maalesef öğrendim.

Evet hazmetmesi zor canım.benimde geçicek biliyorum da geçerken de tarumar edip geçiyor işte

benim tam anlamiyla atlatmam sanirim 1,5 yil sürdü cünkü karsimdaki insan benim pesimi birakmadi. Dügün davetiyesine, resmine, evlendikten sonrada unutamadim diye videolar göndertti. Beni suclu cikardi. Simdi evli iki cocugu var

kusura bakmada ben seni hatalı buldum önceki konunu da okudum.Adam senle devam etmek istemiyor belli ediyor nasıl söyleyeceğini bilememiş sende anlamazdan gelmişssin.

Allah aşkına nerden buluyorsunuz böyle tipleri çok arıyor musunuz ya

Geercekten merak ediyorum cokmu ariyorsunuz boylelerini?
Insan kendi kaderini kendi yazar bazen.
Bela bazen davul zurna cala cala geliyor vallahi :)

Seni yargiladigimi düşünme ama takıntı yapmışsın adamı resmen hırsın seni yer bitirir, onun da egosunu kaldirir Ben de öyleydim ama ALLAHA şükür geçti gitti 5 ay oldu ben olumlamalara kurtuldum tavsiye ederim canım sana yazık adam tam bir ruh hastasi narsist çünkü

Kendi kendimi yiyom canım ona bişey yaptığım yok peşinden falan koştuğunda yok sonuçta nişanlanmış.

Kendi kendimi yiyom canım ona bişey yaptığım yok peşinden falan koştuğunda yok sonuçta nişanlanmış.
Canim telepatiye ihtimal verirmisin bilmem ama bu erkekler bunu hissediyor. Sen adamı ne kadar dusunursen,aklına gelirse ve burada konu dahi acsan beyin dalgaları bunu karşı tarafa iletiyor malesef adamın da egosu kalkıyor. Ne zaman sen hayatına baksan hayatına yeni birini alsan gayipten ses gelir gibi bu adamlara iletiliyor ve beyler paşa paşa dönüyor. Kaçan nasilda kovalanir da ornekleme yaparız. O yüzden dusunme,takma ve sallama en iyi intikam görmemek tir. O zaman emin ol bu narsist adam bu kadına ne oldu diye bile sana adım atacak,sende benim yeni sevgilim var diyip adama yol gösterince adamın o sarsılmaz egosu yerle bir olacak. Esma dediydi dersin

Eski konunuzu okudum da, adam sizden kaç kere ayrılmış, engellemiş, hep siz aramışsınız, susup devam etmişsiniz. Ciddi bir şey yokmuş ortada bence zaten. 3 haftadır tanıdığınız biri, evlenince oturacağımız ev fln diye konuşunca da inanmamak gerekiyor.

seda diker mi okuyorsunuz

Nişanlandı be canım adam dönmez.dönsede böyle bir herifle işim olmaz

İşte aslında başında bile bu adam sana çok bişi vaad etmemiş. Ama biz kadınlar kafamızda büyüttükçe büyütürüz. Onlar da bunu bildiği için ufak tefek iltifatlarla karnımızı doyuruyorlar. İşin acı yanı şu ki, bu adam zaten sizi sevmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…