- 22 Aralık 2017
- 143
- 72
- 13
- 41
- Konu Sahibi seheryeli8416
-
Bulsun adi pislikSen hala orda mısın? Bırak allahından bulsun.
Evet hazmetmesi zor canım.benimde geçicek biliyorum da geçerken de tarumar edip geçiyor işte
Allah aşkına nerden buluyorsunuz böyle tipleri çok arıyor musunuz yahttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ayrildiktan-hemen-sonra-nisanlanmis.1048346/ eski konum ilgilenen arkadaşlar bilirler.
Pazar kuzenlerle buluşçaz seninle cumartesi buluşalım dedi.amca kızı gelecek uzaktan dedi onunla vakit geçirelim dedi o kızla buluştuğunu öğrendim dün akşam kızın instagramında tanışma tarihi yazıyodu. bir insan nasıl böyle kolay yalan söyleyebilir.ve söylediği yalan kendisi de inanıp karşı tarafı nasıl suçlar. Aklım almıyor. Bu bi hastalıkmı ne. Örnek bi konuşma :
Ben: artık amca kızııylamı buluşçan başka kızlamı bilmiyorum.
O: şimdi yanımda olsan yemiştin kafaya telefonu.ne başka kızı ya
Halbuki kızla buluşmaya gidiyormuş o anda.
Ayrıldıktan bi kaç gün sonra başka bi konuşma
O : ben bu kadar dikkat ediyorum kafamı yerden kaldırmıyorum sen beni neyle suçluyorsun.
Ben:ne demişim ben
O: amca kızıyla mı buluşçan başka kızlamı dedin ya orda soğumaya başladım senden.
Bana bunu dediğinde kızla 2 haftadır falan görüşüyolarmış.
SebepBacim tedavi ol
Kendi kendimi yiyom canım ona bişey yaptığım yok peşinden falan koştuğunda yok sonuçta nişanlanmış.Seni yargiladigimi düşünme ama takıntı yapmışsın adamı resmen hırsın seni yer bitirir, onun da egosunu kaldirir Ben de öyleydim ama ALLAHA şükür geçti gitti 5 ay oldu ben olumlamalara kurtuldum tavsiye ederim canım sana yazık adam tam bir ruh hastasi narsist çünkü
Valla o beni buldu be kuzum.Geercekten merak ediyorum cokmu ariyorsunuz boylelerini?
Insan kendi kaderini kendi yazar bazen.
Bela bazen davul zurna cala cala geliyor vallahi :)
Canim telepatiye ihtimal verirmisin bilmem ama bu erkekler bunu hissediyor. Sen adamı ne kadar dusunursen,aklına gelirse ve burada konu dahi acsan beyin dalgaları bunu karşı tarafa iletiyor malesef adamın da egosu kalkıyor. Ne zaman sen hayatına baksan hayatına yeni birini alsan gayipten ses gelir gibi bu adamlara iletiliyor ve beyler paşa paşa dönüyor. Kaçan nasilda kovalanir da ornekleme yaparız. O yüzden dusunme,takma ve sallama en iyi intikam görmemek tir. O zaman emin ol bu narsist adam bu kadına ne oldu diye bile sana adım atacak,sende benim yeni sevgilim var diyip adama yol gösterince adamın o sarsılmaz egosu yerle bir olacak. Esma dediydi dersinKendi kendimi yiyom canım ona bişey yaptığım yok peşinden falan koştuğunda yok sonuçta nişanlanmış.
seda diker mi okuyorsunuzCanim telepatiye ihtimal verirmisin bilmem ama bu erkekler bunu hissediyor. Sen adamı ne kadar dusunursen,aklına gelirse ve burada konu dahi acsan beyin dalgaları bunu karşı tarafa iletiyor malesef adamın da egosu kalkıyor. Ne zaman sen hayatına baksan hayatına yeni birini alsan gayipten ses gelir gibi bu adamlara iletiliyor ve beyler paşa paşa dönüyor. Kaçan nasilda kovalanir da ornekleme yaparız. O yüzden dusunme,takma ve sallama en iyi intikam görmemek tir. O zaman emin ol bu narsist adam bu kadına ne oldu diye bile sana adım atacak,sende benim yeni sevgilim var diyip adama yol gösterince adamın o sarsılmaz egosu yerle bir olacak. Esma dediydi dersin
Nişanlandı be canım adam dönmez.dönsede böyle bir herifle işim olmazCanim telepatiye ihtimal verirmisin bilmem ama bu erkekler bunu hissediyor. Sen adamı ne kadar dusunursen,aklına gelirse ve burada konu dahi acsan beyin dalgaları bunu karşı tarafa iletiyor malesef adamın da egosu kalkıyor. Ne zaman sen hayatına baksan hayatına yeni birini alsan gayipten ses gelir gibi bu adamlara iletiliyor ve beyler paşa paşa dönüyor. Kaçan nasilda kovalanir da ornekleme yaparız. O yüzden dusunme,takma ve sallama en iyi intikam görmemek tir. O zaman emin ol bu narsist adam bu kadına ne oldu diye bile sana adım atacak,sende benim yeni sevgilim var diyip adama yol gösterince adamın o sarsılmaz egosu yerle bir olacak. Esma dediydi dersin
Valla ilk defa bu kadar çok yalan söyleyen birine denk geldim şoklardayımKurban filan kes bence bundan kurtulduğun için arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?