- 22 Aralık 2017
- 143
- 72
- 13
- 41
- Konu Sahibi seheryeli8416
-
Ortalikta daha bisey yokken boyle demeniz de normal gelmedi? Daha once aldatildiniz mi?Ben: artık amca kızııylamı buluşçan başka kızlamı bilmiyorum.
adam sizi engeliyor engeli kaldırdığında siz yazıyorsunuz 3 evliliğini yapack birinin üzerine bu kadar neden düştün adam ayrılalım diyor öpüşüp koklaşp yaşlar kaç bu arada beni istemeyeni ben hiç istemem derdiniz olamayan bir ilişkinin yasını tutmak sanırımhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ayrildiktan-hemen-sonra-nisanlanmis.1048346/ eski konum ilgilenen arkadaşlar bilirler.
Pazar kuzenlerle buluşçaz seninle cumartesi buluşalım dedi.amca kızı gelecek uzaktan dedi onunla vakit geçirelim dedi o kızla buluştuğunu öğrendim dün akşam kızın instagramında tanışma tarihi yazıyodu. bir insan nasıl böyle kolay yalan söyleyebilir.ve söylediği yalan kendisi de inanıp karşı tarafı nasıl suçlar. Aklım almıyor. Bu bi hastalıkmı ne. Örnek bi konuşma :
Ben: artık amca kızııylamı buluşçan başka kızlamı bilmiyorum.
O: şimdi yanımda olsan yemiştin kafaya telefonu.ne başka kızı ya
Halbuki kızla buluşmaya gidiyormuş o anda.
Ayrıldıktan bi kaç gün sonra başka bi konuşma
O : ben bu kadar dikkat ediyorum kafamı yerden kaldırmıyorum sen beni neyle suçluyorsun.
Ben:ne demişim ben
O: amca kızıyla mı buluşçan başka kızlamı dedin ya orda soğumaya başladım senden.
Bana bunu dediğinde kızla 2 haftadır falan görüşüyolarmış.
Valla dün akşam baktım canım normalde bütün sosyal medyam kapalı.bi açayım dedim işte bunları gördümKız hala bakıyon mu sen onlara bırak ne hali varsa görsün bişey söyleyim mi o her halükarda mutsuz olacak boşver hayat devam ediyor
Dimi ama ya salağa yatsam halbuki adam nasıl mutlu olacaktı. Adi pislikNiye farkediyorsun sen de, ayıp yani.
Ne güzel idare ediyormuş vicdan yaptıra yaptıra.
Lüzumsuz birine daha fazla kafanı yorma, yazık.
Açma açıyorsanda takma kurtuldun sen ya bi ömür boyu çekmek vardı dimi şükret senValla dün akşam baktım canım normalde bütün sosyal medyam kapalı.bi açayım dedim işte bunları gördüm
Hasta ruhlu adam ya resmen manyakAçma açıyorsanda takma kurtuldun sen ya bi ömür boyu çekmek vardı dimi şükret sen
Vallahi ucuzlugun boylesihttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ayrildiktan-hemen-sonra-nisanlanmis.1048346/ eski konum ilgilenen arkadaşlar bilirler.
Pazar kuzenlerle buluşçaz seninle cumartesi buluşalım dedi.amca kızı gelecek uzaktan dedi onunla vakit geçirelim dedi o kızla buluştuğunu öğrendim dün akşam kızın instagramında tanışma tarihi yazıyodu. bir insan nasıl böyle kolay yalan söyleyebilir.ve söylediği yalan kendisi de inanıp karşı tarafı nasıl suçlar. Aklım almıyor. Bu bi hastalıkmı ne. Örnek bi konuşma :
Ben: artık amca kızııylamı buluşçan başka kızlamı bilmiyorum.
O: şimdi yanımda olsan yemiştin kafaya telefonu.ne başka kızı ya
Halbuki kızla buluşmaya gidiyormuş o anda.
Ayrıldıktan bi kaç gün sonra başka bi konuşma
O : ben bu kadar dikkat ediyorum kafamı yerden kaldırmıyorum sen beni neyle suçluyorsun.
Ben:ne demişim ben
O: amca kızıyla mı buluşçan başka kızlamı dedin ya orda soğumaya başladım senden.
Bana bunu dediğinde kızla 2 haftadır falan görüşüyolarmış.
Canım ucuz benmiyim o mu ne demek istedin anlamadımVallahi ucuzlugun boylesi
Hayır niye size diyimaCanım ucuz benmiyim o mu ne demek istedin anlamadım
Evet hazmetmesi zor canım.benimde geçicek biliyorum da geçerken de tarumar edip geçiyor işteBir benzeri yillar önce basima gelmisti. Hazmetmesi zor olsada zamanla gercekten geciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?