- 22 Aralık 2017
- 143
- 72
- 13
- 41
- Konu Sahibi seheryeli8416
-
İşte bana öyle birşey yapamayacaktı reelde.şimdiki karısına yapsın bakalımTelefonu kafaya nasıl yedirtiyomuş oraya takildim
Gerisinde kalitesizliği diz boyu zaten .
Döner canım emin ol böyle adamların fitratinda evli olsa bile dönme içgüdüsü varNişanlandı be canım adam dönmez.dönsede böyle bir herifle işim olmaz
Aman benden uzak cehenneme direk olsunDöner canım emin ol böyle adamların fitratinda evli olsa bile dönme içgüdüsü var
Yok canım ama olumlama,telepati ve rituellerle çok ilgiliyim birde 6. His diyelim kahve ve tarot fali bakıyorumseda diker mi okuyorsunuz
Bunu sözde değil ozde de uygulayıp adamla tüm irtibatını kesip birde gerçekten kafaya takmazsan öyle olur emin olAman benden uzak cehenneme direk olsun
Telapatiye bende çok inanıyorum.bi ara çok denedim.ritüellere pek inanmam.olumlamada yaptım çok.ama şu an dua etmek daha iyi geliyor banaBunu sözde değil ozde de uygulayıp adamla tüm irtibatını kesip birde gerçekten kafaya takmazsan öyle olur emin ol
Bide söylediği yalanlara kendinin bile inanıp beni suçlu çıkarmaya çalışması çok ilginç.neyin kafası neyin egosu bu bilemedimBöylelerinin yalan söylemekten bir zevk aldığını , hatta onlar için bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Çünkü gerek olsun olmasın farketmez yalan söylemeden duramıyorlar. Böyle bir insan için 1 dk düşünmeye değmez.
Valla komşuyuz canım kendini görmesem arabasını görüyomBunu sözde değil ozde de uygulayıp adamla tüm irtibatını kesip birde gerçekten kafaya takmazsan öyle olur emin ol
Ana evlenmişler mi orayı kaçırdım ben oha diyorum yaniİşte bana öyle birşey yapamayacaktı reelde.şimdiki karısına yapsın bakalım
Görmekle bakmak arasında fark var canım. Istesen gormezsinValla komşuyuz canım kendini görmesem arabasını görüyom
Yok yok evlenmedi nişanlılar dahaAna evlenmişler mi orayı kaçırdım ben oha diyorum yani
Sen kurtulmuşsun
Kadın da anlar yakında artık insalalh diyelim daha dogrusu :) insallah sizinde karsınıza hayırlı biri cıkarYok yok evlenmedi nişanlılar daha
Kadını seviyosa yalan söylemez inşallah. Ben yandım kadını bari ziyan etmesin.amin canım inşallah çıkar tez vakitteKadın da anlar yakında artık insalalh diyelim daha dogrusu :) insallah sizinde karsınıza hayırlı biri cıkar
Bunların yani sıra zaten dua ni hiç eksik etmeyeceksin canım zatenTelapatiye bende çok inanıyorum.bi ara çok denedim.ritüellere pek inanmam.olumlamada yaptım çok.ama şu an dua etmek daha iyi geliyor bana
O da aynı şeylerden bahsediyor kitaplarında o yüzden ilgimi çekti. İnandığım konulardır ama hiç 6. hissim kuvvetli değildir orası ayrıYok canım ama olumlama,telepati ve rituellerle çok ilgiliyim birde 6. His diyelim kahve ve tarot fali bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?