Öğrendim maalesef öğrendim.

Böylelerinin yalan söylemekten bir zevk aldığını , hatta onlar için bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Çünkü gerek olsun olmasın farketmez yalan söylemeden duramıyorlar. Böyle bir insan için 1 dk düşünmeye değmez.

Bide söylediği yalanlara kendinin bile inanıp beni suçlu çıkarmaya çalışması çok ilginç.neyin kafası neyin egosu bu bilemedim

ilkinde 3 gün sonraki barışmanızda bir kaç hafta görüşmüşsünüz. Kırmak istemem seni ama bu kadar kısa süreli bi ilişki için neden kendini hırpalıyorsun boşversene kendi yoluna bak Allahın sevdiği kuluymuşsun ki 3.günde gerçek yüzünü göstermiş sana. İnsanlar yıllarını veriyor anlamıyor kimisi 15 yıllık evliliğini bitiriyor bu adamı hiç tanıyamamışım diyerek

Yok canım ama olumlama,telepati ve rituellerle çok ilgiliyim birde 6. His diyelim kahve ve tarot fali bakıyorum
O da aynı şeylerden bahsediyor kitaplarında o yüzden ilgimi çekti. İnandığım konulardır ama hiç 6. hissim kuvvetli değildir orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…