- 22 Kasım 2010
- 11.325
- 20.375
- 598
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Gördügum kadarıyla Sınıf öğretmeni(ya da anaokulu) olup bu izni kullanabilen o kadar az ki.uzucuSkandal.
Öyle bir şey olamaz.
Hakkı yok.
Dilekçe yazın
Sallamazsa ilçe milli eğitime yazın hatta gidin görüşün.
Sizin yasal hakkınız.
Kimsenin keyfine değil.
Şikayet etseniz başı yanar.
Gördügum kadarıyla Sınıf öğretmeni(ya da anaokulu) olup bu izni kullanabilen o kadar az ki.uzucu
Amasinifi ogretmeniyim. Gayet de kullaniyorum. Gcen yil bizde de bazi arkadaslara izin vermediler. Milli egitime dilekce yazdilar. Ben bu sene elimde belgelerle gittim. Ben bu izni kullanmak zorundayim. Bu benim yasal hakkim dedim. 13.30da birakmam gerekirken ben 12de cikiyorum. Cunku 1.5 saat hakkim var. Mudur de e cocuklar nolacak dediGördügum kadarıyla Sınıf öğretmeni(ya da anaokulu) olup bu izni kullanabilen o kadar az ki.uzucu
Memur 657ye bagli calisan demektir. Saat sinirlamasi yoktur memurun taniminda.Memur diyor. Burada saat sekiz akşam beş mesai yapan memurlar kastediliyor. Bana yöneticimin dediği biz tam gün değiliz. Sen zaten birde çıkıyorsun süt izni gibi kabul oluyor bu durum dedi. Yani normal memur süt izninde eve 12.30 da geçiyor. Bizim okulda bu zaten böyle sana ekstra süt iznini veremiyorum bu nedenle dedi
Yonetmelikte brans ogretmeni kullansin digerleri ne halt yerse yesin yazmiyor ama. Bransi, alani , calistigi saati farketmeksizin her ogretmen bunu kullanir.Süt izni tam gün çalışan annelerin hakkıdır. Eğer branş öğretmeni iseniz ders programı ayarlama konusunda yardım isteriniz bu şekilde olabilir. Ama okul öncesi ve sınıf öğretmenlerinde bu da olmuyor.
Ama yönetmelik de ders saatini aksatmamak şartı var. Ben de okul öncesi öğretmeniyim. Süt izni kullanamadım.Yonetmelikte brans ogretmeni kullansin digerleri ne halt yerse yesin yazmiyor ama. Bransi, alani , calistigi saati farketmeksizin her ogretmen bunu kullanir.
Gerekirse bos kalan derslere mudur girmek zorundadir.
Neden hem çalışıp hem annelik yapamıyorum ki..
Valla benim dediğim gerekçeyle bu izni kullanamayan çok kişi bar. Haksız da bulmuyorum. Zaten birde işte çıkıyorsanız düz memurların süt izniyle aynı saatte çıkıyorsunuz.Memur 657ye bagli calisan demektir. Saat sinirlamasi yoktur memurun taniminda.
Ogretmen de memurdur. Sut izni de yasal hakkidir. Kac saat calistiginin onemi yoktur.
5 saat calisiyorum. Anasinifi ogretmeniyim su an 3.5 saat calisiyorum. 1.5 saat yasal olan sut iznimi kullaniyorum. Cunku cocugumun ana ogunu hala anne sutu.
Adil olmayan nedir? Ben de o yonetmelikte belirtilen kadin memurlardan biriyim. Bransim Anasinifi diye benim cocugun min. 5 saat beni emmesin mi? Daha 1 yasinda bile degil. 8.bucukta derse girmem icin evden 8de cikmam lazim. Bubda demektir de cocugum 7bucukta emzirmeliyim. 13.30 da isten cikiyorum. Min. 14te evdeyim. Sizin dediginiz gibi bir adalet sistemiyle benim cocugum min. 7bucuk saat anne sutu alamayacak.Valla benim dediğim gerekçeyle bu izni kullanamayan çok kişi bar. Haksız da bulmuyorum. Zaten birde işte çıkıyorsanız düz memurların süt izniyle aynı saatte çıkıyorsunuz.
ama konu sahibi zaten tam gün çalışıyormuş. Onun evet hakkını araması lazım.
ama öğlen 12.30 13 te işten çıkan bir öğretmene süt izni verilmesi bana adil gelmiyor.
Aksayacak olan saate mudurunuz girecekti siz de cocugunuzu emzirmeye gidecektiniz hocam. Size kullandirmadilar diye boyle bir hakkimiz yok degil yani.Ama yönetmelik de ders saatini aksatmamak şartı var. Ben de okul öncesi öğretmeniyim. Süt izni kullanamadım.
Adil olmayan nedir? Ben de o yonetmelikte belirtilen kadin memurlardan biriyim. Bransim Anasinifi diye benim cocugun min. 5 saat beni emmesin mi? Daha 1 yasinda bile degil. 8.bucukta derse girmem icin evden 8de cikmam lazim. Bubda demektir de cocugum 7bucukta emzirmeliyim. 13.30 da isten cikiyorum. Min. 14te evdeyim. Sizin dediginiz gibi bir adalet sistemiyle benim cocugum min. 7bucuk saat anne sutu alamayacak.
Bu mu adil olan? Benim cocugumun sucu da annesinin anasinifi ogretmeni olmasi mi?
Atarınıza bir anlam veremedim. Yönetmeliğinde ben yazmadım. Kaldı ki bizim gibi yarım gün çalışan öğretmenler için süt izni yok. Müdürünüze söyleyin o zaman girsin derslerinizeAksayacak olan saate mudurunuz girecekti siz de cocugunuzu emzirmeye gidecektiniz hocam. Size kullandirmadilar diye boyle bir hakkimiz yok degil yani.
Atarınıza bir anlam veremedim. Yönetmeliğinde ben yazmadım. Kaldı ki bizim gibi yarım gün çalışan öğretmenler için süt izni yok. Müdürünüze söyleyin o zaman girsin derslerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?