Öğretmen anneler ....

benim tanidiğim süt izni alan sınıf öğretmeni var. öğlen çıkıyor okuldan. dersine de okulda dersi olmayan öğrt ya da nöbetçi öğrt giriyor.

Öğretmen olamayıp öğretmenlerin haklarına saldıranlara kulak asmayın. Kendisi öğretmen olsa Söke Söke alacağı haklar için burda ahkam keserler. 657’ye tabi olduğunuza göre memurların tüm hakları sizin için de geçerlidir. Hakkınızı arayın.

Öğretmen olamayıp öğretmenlerin haklarına saldıranlara kulak asmayın. Kendisi öğretmen olsa Söke Söke alacağı haklar için burda ahkam keserler. 657’ye tabi olduğunuza göre memurların tüm hakları sizin için de geçerlidir. Hakkınızı arayın.

Annelik izni bitim süresinden itibaren ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat hakkıniz var.üstelik bu zamanı dilediğiniz saatlerde kullanmak da size kalmış.hangi saatler arasında kullanacağınizı yazan bir dilekçe verin idareye.bu kadar.öyle müdüre falan bakmaz o işler

11. yılımi çalışıyorum bu sene, ilk kez böyle bir şey duydum. Bu dönemde okulumda 2 öğretmen arkadaş süt izni kullanıyor, ikisinin de dersleri öğlene kadar.

Brans ogretmeniyseniz sut izni zor en fazla programinizi duzgun yapar ana sinifi zaten yarim gun bizim mudur de kullandirmadi ama tam gun calisan sinif ogretmenleri genelde kullaniyor maalesef calisma saatlerine göre ayarliyo mudurler. Bence milli egitime giderseniz mudur iyice zitlasir. Alabiliyorsaniz ucretsiz izin yada hiç olmadi rapor alin birkaç ay

Brans ogretmeni sadece ingilizceci girebilir baska branslrin girme zorunlulugu yada luksu olamaz. Ama bosta olan sinif ogretmenlerini mudur istese gorevlendirebilir cunku onlar girmedikleri dersin ucretini aliyorlar

Yonetmelikte brans ogretmeni kullansin digerleri ne halt yerse yesin yazmiyor ama. Bransi, alani , calistigi saati farketmeksizin her ogretmen bunu kullanir.
Gerekirse bos kalan derslere mudur girmek zorundadir.
Ayni sey degil brans ogretmeni nin program esnekligi olur ve girmedigi Saatin ucretini alamaz yani 20 saati 5 gune yayar yarim gun calisirsin yada en bastan az ders alir yil boyu öyle devam edersin. Ama sinif ve anasinifi izinkullanirkende ek ders ucretini tam alir yani girmedigi Saatin ucretini de alir bu konuda bu yuzden hep yoruma aciktir. Yani aslinda branscilar hiç kullanamiyor sut iznini

Daha ‘adil’ olunması için kendi aynı haklara sahip olamıyor diye daha iyi şartlarda çalışan insanların şartlarını kötüleştirmek isteyen insanların varlığını ile KK dan öğrendim. Tüm kadınlarımız süt izni kullanabilsin diye mücadele etmek varken bu tutum nedendir?

Yanlış biliyorsunuz. Sınıf öğretmenleri, anasınıfı öğretmenleri süt izni kullandıklarında günde 2 saat haftada 10 saat ücretleri kesiliyor. Nerdeyse hiç ek ders almıyorlar. Bizim okulda kullanan anneler var ondan biliyorum. Hatta bir kaç kişi ücret kesilecek diye vazgeçti.

Ben bir okulda görevlendirme çalışıyorum. Sınıfına girdigim öğretmen süt izni kullanıyor. Dersi aksatmayacak şekilde gb bir ibare geçiyor yönetmelikte. Müdür ya sınıfı hoca hanıma bırakacaksın ya da süt izni kullanmayaksin dedi. O da süt iznimi kullanırım dedi. Şu an o maaş karşılığı okula geliyor ben onun sınıfına derse giriyorum

Malesef biz öğretmenlerde süt izni yok eğer yarım gün caliyorsaniz devrenizi istediğiniz devreye verme ve bransciysanizda programınızı istediğiniz gibi yaptırma hakkınız var bide ilk bir yıl nöbet istemeyebiliyorsunuz malesef bu kadar

Yönetmeliği okudunuz mu ? Öğretmenlerde Yarım gün çalışma olduğu için süt izni kullanıyor sayılıyor ve idarenin insiyatifinde malesef.Dilekçe işe yaramaz aksine okulda tadınızı iyice kaçırır.Sütünüxü sağın bence

Sınıf öğretmeni malesef ki süt izni kullanamaz. Ancak ingilizce - din kültürü gibi branşlar varsa dersine giren o dersleri süt iznine göre şekillendirebilirler. Siz yokken sınıfınıza dersi boş olan öğretmen girmez, o sadece raporlu öğretmen için geçerli bir durum. Süt izninde derslerini aksatmamak vardır. Branş olsaydınız ona göre ilk ya da son saatlerinizi boşaltırlardı.

Beden eğitimi-müzik derslerinde artık branş öğretmeni yok ilkokullarda. Sadece din kültürü ve ingilizce.
Dilekçesi reddedildiğinde şikayer etse bile sonuç almaz sadece ingilizce(2.sınıfta ingilizce var) 2 saati son ya da ilk saate denk getirebilirler. Süt izni doğum izni bitiminden sonra ilk 6 ay 3 ikinci 6 ay 1.5 saattir. O kadar uzun süre hiçbir müdür ayarlama yapmaz malesef, keşke olsa hiçbir bebiş sütünden mahrum kalmasa

Bahsettiğiniz 12 aylık bir süt izni süresi. Kaç defa idare edip derse girecekler ki? Bunu kimse yapmaz. Size de bir gün süt izni olan öğretmenin yerine sizin boş olduğunuz derslerde siz gireceksiniz deseler 2-3 defadan sonra siz de sıkılır karşı çıkarsınız. Sistem kimsenin inisiyatifine bırakmayacak şekilde düzenlenmeli ki biz anneler de süt verebilmek için kırk takla atıp idarecilerle yüz göz olmayalım.

Süt iznimiz var. Sadece yönetmelik, hak arama bilmeyen sessiz öğretmenleri sindiren idareciler var. 657 ye tabiyiz, hangi maddede "süt izni yoktur" deniyor ki?

olmadığını zaten biliyorum bende ogretmenım sınıf öğretmeni girebilir yani ayarlanır diyorum.bu mudurun insiyatifine kalmis.ayrıca şikayet edin demedim.arayın sorun ne yapilabilir dedim.ne de olsa hic bir sey yapilmaz deyip oturmak yerine araştırmak gerekiyor.günün sonunda ben elimden geleni yaptım diyebilmek için

Boş olduğumuz derslerin ek dersini alıyoruz ve idare her şekilde o saatlerde görevlendirebilir. Ayrıca boş olduğumuz derslerde biz okuma yazma konusunda geri kalan öğrencilere ücretsiz kurs veriyorduk. Ya da idari işlerde görevlendiriliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…