konunuzda gereksiz bir şekilde eşinizide sinirlendirip ,sinirden çatlayıp ,ders bile işleyemediğinizi yazmıştınız bizde genel olarak veli eşinizin velisi size ne oluyorki demiştik ,gereken mudaheleyi eşiniz yapar gerekliyse diye ,yani sonraki açıklamanız gibi yanlış anlamadık gayet doğru okuyarak yorum yaptık ,bunun devamında bazı öğretmenler velilerin erkek öğretmenlere özellikle yaklaşımını mı bırakmadı ,al çocuğunu çok biliyorsan kendin okut tabirleri mi gelmedi ,bizim dediğimiz bu da bir meslek profosyonel yaklaşın ,eşinizin velisi hakkında bu şekilde yaklaşım size düşmez ,sizde sonuçta sonraki açıklamanızda kabul etmişsiniz kadınsı gereksiz bir kıskançlıkmış ,velide fazla ilgili bir veliymiş tebrikler.........sevgiler.
sizin erkek velileriniz var
eşiniz sizi velinizle hergün konuştugunuz için kıskansa hoşunuza gidermi
o sözü veliye söylememle eşime söylemem arasında dağlar kadar fark yok mu? herkes kadına söyledim sanmış. buna açıklık getirdim. yani eşimin velisine herhangi bir müdahalede bulunmadım. Hiç bir zaman yanlarına bile gitmedim duygularımı belli etmemek için. ve tekrar söylüyorum hayatımda ilk kez veli görmüyorum. Farklıydı ve kıskançlık yaşadım ve şimdi de duygularıma hakim olmaya çalışıyorum. Veliye hiç yansıtmadım eşime de yansıtmak istemiyorum. Bunun için -özellikle meslektaşlarımdan veya velilerden değil- hemcinslerimden yardım istedim. Teşekkürler yorumunuz içinsaygılar.[/Q
DUYGULARINIZI ANLAMAYA ÇALIŞARAK YAZMAYA ÇALIŞTIM ZATEN, SORUN ÖĞRETMENLER YADA VELİLER DEĞİL ORTADA YANLIŞ BİR DAVRANIŞ VARSA BUNU DEĞERLENDİRİYORUZ ,SİZ BOŞUNA KENDİNİZİ YIPRATIP SİNİRLENİYORSUNUZ DEMEK İSTİYORUM ASLINDA ÇÜNKÜ VELİ EŞİNİZİN VELİSİ MUDAHELE GEREKTİREN BİR DURUM VARSA EŞİNİZİN YAPMASI EN DOĞRUSU ,DUYGULARINIZA HAKİM OLMAK YERİNE RAHATSIZ OLDUĞUNUZ KISKANÇLIK VS KONULARINI EŞİNİZLE KONUŞMANIZ GEREKLİ BANA GÖRE, ZAMANLA İÇİNİZDE BÜYÜTÜP DAHA ÇOK RAHATSIZLIK VEREBİLİR,YANLIŞ ANLAŞMALARADA SEBEBİYET VEREBİLİR ,SEVGİLER.
sürekli aynı erkek veliyle günde iki posta kouşursam evet kıskanır ve kıskanmasını da doğal karşılarım. ben anlatamıyorum galiba. ben eşimin bütün velilerinden rahatsız oluyorum demedim. Bir velisinden rahatsız oluyorum dedim.
sadece o veli oldugunun farkındayız
işiniz geregi insanlarla konuşmak zorundasınız ne varki bunda bu kadar abartacak bişey yok ki
siz işinize kıskançlıgı katarsanız nasıl egitim vereceksinizki
özel hayatınız işinize yansıyacak ve profesyonel bi şekilde çalışamazsınız
o sözü veliye söylememle eşime söylemem arasında dağlar kadar fark yok mu? herkes kadına söyledim sanmış. buna açıklık getirdim. yani eşimin velisine herhangi bir müdahalede bulunmadım. Hiç bir zaman yanlarına bile gitmedim duygularımı belli etmemek için. ve tekrar söylüyorum hayatımda ilk kez veli görmüyorum. Farklıydı ve kıskançlık yaşadım ve şimdi de duygularıma hakim olmaya çalışıyorum. Veliye hiç yansıtmadım eşime de yansıtmak istemiyorum. Bunun için -özellikle meslektaşlarımdan veya velilerden değil- hemcinslerimden yardım istedim. Teşekkürler yorumunuz içinsaygılar.
şimdi ben şöyle anladım bunu okuduktan sonra, tamam her şeyi geçelim; konumunuzu, mesleki profesyonelliği vs, kadınca bir kıskançlık duymuşsunuz. peki. ama empati yapıyorum, ben eşime ilgi gösteren sürekli peşinde dolanan bir kadını kıskanmam, sadece antipati duyarım ve çok sinir olurum( bunlar kıskançlıktan farklı duygular) ama eğer ki eşim o kadının ilgisinden hoşnut oluyorsa ve ben de bunu hissetmişsem işte o zaman kıskançlık başlar, inanılmaz derecede huzursuz olurum. ben sizin şuan hissettiğiniz şeyin bu olduğunu düşündüm nedense. bunun altında kadından ziyade eşinizle ilgili bir korku duyduğunuzu düşünüyorum.
öğretmenler okulu kendi cumhuriyetleri mi sanıyorlar:)bu da iimiş bende öğretmenim bunu öğrendiğim iyi oldu şaka mısınız siz ya?resmen boğazımız patlıyor bin tane sıkıntıyla uğraşıyoruz yeri geliyo annelik babalık yapıyoruz yani bir gün böyle düşünen sevgili velilerin bizlerin yerine geçmesini çok isterim ne çok sıkıntınız varmış meğer öğretmenlerle.yahu kadın kocasını kıskanmış soktuğu lafta laf olsa bari.veli espri bile zannetmiş olabilir o lafı.ayrıca tamam öğretmen ama o da bir insan robot değil.velisi belki bilmeden o şekilde davramıştır ama yinede dikkat etmeyi öğrenebilir eğitimin sonu yok!evlatlarımızı emanet ettiğimiz öğretmene bak diyen sayın veli çok biliyosan kendin okut!bilmiyorsanda yapabileceğin tek şey saygı duymak zannımca.kimsenin emeğini en ufak birşeyde silip atmaya hakkımız yok.çünkü konu sahibi bayanı tanımıyoruz.
çok teşekkür ederim insanlar dertlerini buraya topa tutulmak için değil de anlaşılmak ve teselli bulmak için yazıyor. Bazı arkadaşların yorumlarıyla kuş gibi hafifledim teşekkürler.
bir Allahın kulu yazdığım o önemli ayrıntıyı doğru okumadığı için suçlu çıktım sanırım. Dedim ya kadın koşuyordu diye o koşma esnasında eşime söyledim o sözü. Kadın duymadı. He öğretmene yakışmaz diyorsanız bu davranış ben de bir insanım her an öğretmen olduğum fikriyle yaşayamam. Sonuçta bir kadınım ve bir eşim.
Yoo, ben dogru okudum. "Esimin duyacagi sekilde" demek, velinin duyamayacagi sekilde demek olmuyor ki. Veli de duymus, esin de ozellikle duymus diye bir anlam cikardim. Acaba diyorum bizim okumamizda degil de sizin anlatiminizda sorun olmasin? "Sadece esimin duyacagi sekilde" deseydiniz o zaman... esas o zaman tamam demek veli duymamis demek derdik. Konuyu uzatmak icin yazmiyorum, ben esas yorumumu zaten yaptim. Ama madem yanlis anlama olmus diyorsunuz, o yanlis anlamaya siz mahal vermissiniz kusura bakmayin.
veliye laf sokmak sana mı kaldı
çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmene bak
kıskançlıkla kamçılanan ilkel benliğine söz geçirmekten aciz
varsa sıkıntın eşinle konuşursun
kadın normal bir soru sormuş[/QUO
Ya bırakın öğretmende olsa, savcıda olsa, hakim de olsa kadın kocasını kıskanır böyle duygusal meseleleri mesleğe bağlamasak daha iyi olacak. Çocuklarını emanet etmekle ne alakası var çok abartıyorsunuz bazen. Veli demek ki çok yılışıklık yapmış durup dururken kadın niye kıskansın. İnsanların arasında hep bir mesafe olmasından yanayım ve şu sözüne katılıyorum kıskançlık artık ilkel oldu çünkü çevremiz eşini kıskanmayan geniş, sapkın bir toplulukla doldu malesef...
o sözü veliye söylememle eşime söylemem arasında dağlar kadar fark yok mu? herkes kadına söyledim sanmış. buna açıklık getirdim. yani eşimin velisine herhangi bir müdahalede bulunmadım. Hiç bir zaman yanlarına bile gitmedim duygularımı belli etmemek için. ve tekrar söylüyorum hayatımda ilk kez veli görmüyorum. Farklıydı ve kıskançlık yaşadım ve şimdi de duygularıma hakim olmaya çalışıyorum. Veliye hiç yansıtmadım eşime de yansıtmak istemiyorum. Bunun için -özellikle meslektaşlarımdan veya velilerden değil- hemcinslerimden yardım istedim. Teşekkürler yorumunuz içinsaygılar.
veliye laf sokmak sana mı kaldı
çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmene bak
kıskançlıkla kamçılanan ilkel benliğine söz geçirmekten aciz
varsa sıkıntın eşinle konuşursun
kadın normal bir soru sormuş[/QUO
Ya bırakın öğretmende olsa, savcıda olsa, hakim de olsa kadın kocasını kıskanır böyle duygusal meseleleri mesleğe bağlamasak daha iyi olacak. Çocuklarını emanet etmekle ne alakası var çok abartıyorsunuz bazen. Veli demek ki çok yılışıklık yapmış durup dururken kadın niye kıskansın. İnsanların arasında hep bir mesafe olmasından yanayım ve şu sözüne katılıyorum kıskançlık artık ilkel oldu çünkü çevremiz eşini kıskanmayan geniş, sapkın bir toplulukla doldu malesef...
Teşekkür ederim ben anlatamıyorum ne yazık ki. diyorum ki bizim bir sürü velimiz var en ufak bir sorun yaşamadık. sadece bu kadın devamlı yaklaşıyor diyorum. dikkatimi çeken bir durum diyorum. benim eşimi de beni de veliler günde kaç kez arar sorun olmaz bu farklı diyorum. hakikaten bazıları sırf eleştirmek için yorum yapıyor. hatta hakaret ediyor.anlamak istemiyor.
Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri mesleklerin dokunulmazlıkları olduğuna inanan insanlardır.hiçbir mesleğin dokunulmazlığı yoktur.her mesleği iyi ve kötü icra edenler vardır.burda kimse öğretmen düşmanlığı yapmıyor.kimse gereksiz alınganlık yapmasın.öğretmenlik son derece sabır sevgi ve fedakarlık isteyen bir meslektir.bunu gerektiği şekilde yapan öğretmenlerin her zaman ellerinden öperim.bu arada velilerin okullara girmesi yasaklandı da haberimiz mi yok?çocukların durumunı kimden öğrenicek bu veliler hizmetlilerden mi?
Çocuğun durumu günde iki kere sorulmaz. ya ben çocuğunun durumunu sormasınlar demiyorum ki. bu kadar mı zor anlamak kadın her fırsatta yanaşıyor diyorum daha nasıl anlatayım yaşadığım durumu.
uzunyaz Teşekkür ederim ben anlatamıyorum ne yazık ki. diyorum ki bizim bir sürü velimiz var en ufak bir sorun yaşamadık. sadece bu kadın devamlı yaklaşıyor diyorum. dikkatimi çeken bir durum diyorum. benim eşimi de beni de veliler günde kaç kez arar sorun olmaz bu farklı diyorum. hakikaten bazıları sırf eleştirmek için yorum yapıyor. hatta hakaret ediyor.anlamak istemiyor.[/QUOTE .!.:Ben bu siteye yıllardır üyeyim sadece iki konu paylaştım çünkü evde boş boş oturup canı sıkılan, insanların moralini bozup bundan zevk alan, yanında kocasını oturtup konuları okutan, iki tane üyelik alıp polemik yaratan o kadar vakayla karşılaştık ki o yüzden özel bir sırların paylaşım yeri değil burası... O eşini kıskanmana ilkel diyen kadın kesin akşama kadar için içini yiyordur eşini düşünmekten. Ağzı olan konuşuyor boşver sen üzme kendini...Yıllarca okumuş eğitimci olmuşsun ve atanmayı bekleyip bu hakkı kazanmışsın. bunca uzun yıldan sonra bir kaç kişiye öğretmenliğini sorgulatma...Bunu engelleyecek olan yine sensin. Yazma buraya derdini dert sahibi olursunAllaha emanet ol.
rahatsız olduğunu eşinle konuştun mu? o ne düşünüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?