veliye laf sokmak sana mı kaldı
çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmene bak
kıskançlıkla kamçılanan ilkel benliğine söz geçirmekten aciz
varsa sıkıntın eşinle konuşursun
kadın normal bir soru sormuş
valla ben olsam o veliye lafı sokmuştum çoktan..ki ben de öğretmenim başımı ağrıtan veliye mutlaka rahatsız olduğumu dile getiriyorum..çünkü bazı insanlar kendilerini aşırı derecede önemseyip sizi onların hizmetinde gibi hissettirebiliyor. bence ona şunu söyleyin:
her gün soracak bunca soruyu nerden boluyorsunuz pesss...çocuklarınız sizin öğretmenleriyle kurduğunuz bu iletişimden rahatsız oluyordur eminim (aslında ben oluyorum demek)..ya da o sizin yanınıza gelince eşinizi hayatım hadi geç kalıyoruz diyerek çağırın.
çok mu aleni oldu bilmem ama ben hayatta çekmiyorum veliden lafımı..
bu arada ben eşinizi kıskanmanızdan ziyade bir velinin zırt bırt öğretmeni meşgul etmesine taktım..
kıskanılcak bir şey olduğunu ben de düşünmüyorum.
valla ben olsam o veliye lafı sokmuştum çoktan..ki ben de öğretmenim başımı ağrıtan veliye mutlaka rahatsız olduğumu dile getiriyorum..çünkü bazı insanlar kendilerini aşırı derecede önemseyip sizi onların hizmetinde gibi hissettirebiliyor. Bence ona şunu söyleyin:
Her gün soracak bunca soruyu nerden boluyorsunuz pesss...çocuklarınız sizin öğretmenleriyle kurduğunuz bu iletişimden rahatsız oluyordur eminim (aslında ben oluyorum demek)..ya da o sizin yanınıza gelince eşinizi hayatım hadi geç kalıyoruz diyerek çağırın.
çok mu aleni oldu bilmem ama ben hayatta çekmiyorum veliden lafımı..
Bu arada ben eşinizi kıskanmanızdan ziyade bir velinin zırt bırt öğretmeni meşgul etmesine taktım..
Kıskanılcak bir şey olduğunu ben de düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?