Öğretmen eşimin velisinden rahatsız oluyorum :(

Ağzına sağlık -sen ve senin gibi bir kaç arkadaş hariç tabi ki- aynen böyleymiş durum. Dün o kadar daraldım ki burada yazarım rahatlarım birkaç kişi de kadının kötü bir niyeti olmadığını falan söyler hafiflerim diye düşündüm. ki öyle de oldu bazı arkadaşların yorumlarıyla. ama bazıları kırıcı oluyor gerçekten. Tekrar tekrar teşekkür ederim.

eşin öyle birşey hisetse ona göre davranır zaten. kadın önceden başka bir veliyle sorun yaşadığı için kendince öğretmeni kendi tarafına çekmeye, ilgili veli gibi gözükmeye çalışıyor olabilir. bunda dert edicek hiçbir şey yok. içini rahat tut.

Hocam çok teşekkür ederim gözlerim doldu inanın işte tam olarak beklediğim yorum bu ve bunun gibiler. yani istiyorum ki içime su serpilsin. mesleğimi sorgulamış herkes. bugüne kadar bir velimi terslemedim, kalbini kırmadım, her aramalarına cevap verdim, ben işimi yapıyorum zaten. Anlattığım bambaşka bir mesele sevgiler hocam.

Düşüncelerime tercüman olmuşsunuz ağzınıza sağlık Konu sahibine nasıl yüklenilmiş böyle, abartılı yorumlara tepki verenlerden çok beğenenler var.Konu sahibi arkadaşım yaşayan sensin, rahatsız olunacak bir durum değildir umarım.Sağlıcakla kal

bazı velilerin okulun kapısında yada içinde öğretmenleri esir etmelerine sinir oluyorum sadece kendi çocukları varmış gibi hiç goş değil hani bir bilemedin 2 kere hocayla konuşursun sürekli de olmazki

arkadaşım benim vermeye çalıştığım mesaj tamda buydu sadece profosyonellikle yürütülebilecek bir meslek olsaydı öğretmenlik akademik bilgisi olan herkes öğretmen olabilirdi ama seninde dediğin gibi bu işin manevi kısmı var bizim insan olduğumuz faktörü var(yani robot olmadığımız)bi şirket müdürü olsam belki ozaman tamam dicem ama bizim mesleğimiz gerçekten farklı.neden sen okut dedim çünkü bilmedikleri bir konuda kesin ve net yorum yapan arkadaşlarımız oldu ''aa konu sahibi ne yapmış öyle buna çocuk mu emanet edilir!!!''aynen bu şekilde yorumlar var açıp okuyabilirsin ilk sayfalarda.benim söylemek istediğim şeyi bence onlar anladı.sen saygı duysanda duymasanda benim zaten vijdani sorumluluğum var ve ne olursa olsun para için yapılacak bir meslek değil sizin ordan o şekilde görünmesede.neyse yinede teşekkür ederim yorumun için.

Merhaba veli bence de ilgili görünmeye çalışıyordur.Canınızı sıkmayın derim.Eşinizin tavırlarında bir tuhaflık yoksa takmayın.

benim yazdıklarımdan bütün bunları çıkarmış olmanız çok ilginç.dokunulmazlığı geçtimde dokunmayan yok bizim mesleğe arkadaş!niçin velilerin okula girmesi yasak olsunki pekala okulada girersin öğretmenin tenefüsünüde alırsın istediğin zaman herşeyi sorarsın.yani kimsenin buna birşey demeye hakkı yok elbette.ama konu sahibinin konusuyla alakalı değil ya bu kadın bir şeylerden rahatsız olmasa niçin buraya yazsın.durup dururken neden rahatsız olsun.ben bunu anlayamadım kadıncağız genelleme yapsa deseki bıktım bu kocamın velilerinden kıskanıyorum gelmelerini falan ozaman kızan herkese hak vercem ama birinden bahsediyo ve düşündüğü gibide oladabilir olamayadabilir.bunu biz bilemeyizki.benm söylediğim şey bu.

bazı velilerin okulun kapısında yada içinde öğretmenleri esir etmelerine sinir oluyorum sadece kendi çocukları varmış gibi hiç goş değil hani bir bilemedin 2 kere hocayla konuşursun sürekli de olmazki

Canim.benim.kizimda birinci sinifa basladi bu sene tamam.genel olarak cocuk sorulabilir ama .sabah girerken aksam.cikarken gunluk durum.hakkinda bilgi almak ogretmeni slklntiya soktigunu dusunuyorum hic abartmiyorim.bahcede ogretmene cocugun odevlerini bile gosteren veliler var

Bende cok uzeriniZe gelindigini dusunuyorum eger ki bir es onlarca veliden degilde bir veliden.kiskanmis ise hislerine guvenmek.lazim
Deseydinizki velilerden biktim.evet bu yorumlari haketmis.olurdunuZ
Caninizi slkmayim hocam esiniZ gereken uzakligi gostericektir

manevi boyutu var işimizin diye biz evliya değiliz, sizin anlayışınızı seveyim. öğretmen de insandır ve sizin yavrularınızdan başka bu hayatta herkes ne yaşıyorsa yaşar. herkes sıkıntılarla uğraşıyorsa öğretmen de yan gelip yatmıyor işte sizin ne derdiniz varsa benim de var. bedava hizmet vermiyoruz da sanki maaşımı hesabıma siz mi yatırıyorsunuz :) herkes haddini bilsin.

Konunun basindaki yorumlari okuyumca sok oldum

Sanirim bazi arkadaslarin ya regl tarihi yaklasmis, ya da baska bir meseleye ya das ogretmenlere olan ciddi sinirlerini konu sahibesinden cikartmislar. Kadin daha nasil anlatsin yahu. Hem ogretmen olsa ne olur kadin gozuyle bakmak lazim bu hadisede.

Esiniz makul bir adam gibi gorunuyor. Bence bu veliyi bu sekilde kabul edin ve esinize guvenin. Kadini gozlemlemeyi birakirsaniz rahat edersiniz diye dusunuyorum. Siz esinizin hal ve hareketlerinde bir tuhaflik sezmedikce bence bu tarz isleri kurcalamayin ve huzurunuzu kacirmayin.

bazı yorumları okuyunca gerçekten çok güldüm. hanımefendiler evde otururlar, kocaları gider şantiyede onca erkeğin arasında çalışır. gelir burda kıskançlıklarını anlatırlar, millette aaa çok haklısın der. konu öğretmen olur, gelir burda bi hata ile öğretmen olarak kocasını kıskandığını söyler. tepkiler süper.. öğretmen kıskanmaz, öğretmen çok profesyoneldir, öğretmen insanüstü bir varlıktır :) hele birde çok güzel öğretmen anıları paylaşılmışkii ne alaka.. anlıyorum yaşadıklarınız üzücü, keşke öğretmenlerinizi o şekilde hatırlamasaydınız. ama bu arkadaşın sorunuyla ne alakası var. o zaman bende şöyle bir yorum yapayım. veliler, öğrenciler öğretmenleri dövüyor, iyi yapmışsın ağzına sağlık :) komik olmaz mı??

ben ne evliya dedim ne o tarz benzetme yaptım,hizmet veriyor karşılığını alıyorsunuz herkes gibi maddi olarak ,birşeyler yazmak için iyice saçmalamışsınız ,maaşınızı benim ödemem de ne alaka.........haddimi bildiremediniz maleseff ....

Bayan derdini yazmış altı üstü.öğretmen değil de avukatım dese muhtemelen bu yorumlar olmayacaktı.
gerçekten çok enteresansınız.
Öğretmen hem insan üstü çaba sarf etsin hem de her fırsatta şamar oğlanı olsun istiyorsunuz.
Çok ama çok üzülüyorum bu tavrı gördükçe.
O kadar çok uğraşıyorum ki öğrencilerim için,o kadar kafamı ağrıtıyorum dertleri için.
Annesinin umrunda değil gidip o internet kafeden ben alıyorum çocuğu,ki hiç üzerime vazife deği.
Bunların karşılığında bir tek velimden sizin yazdığınız türde tepkiler asam kahrımdan ölürdüm herhade.
Çok şükür, hiç bu kadar art niyetli,kötü kalpli insanlarla karşılaşmadım,kadir kıymet biliyor velilerim de.
Öğretmener okulu kendi cumhuriyeti sanıyormuş,nerde yaşadığını çok merak ettim bu yorum yapanın.
Allah sizin gibi insanlarla karşılaşmaktan korusun tüm meslektaşlarımı.

işte o veliler abartıyor bence bizde o yollardan geçtik annemi okulun kapısında hocaların başında yada banklarda dantel örerken görmedim

Herkes ne meraklıymış birbirine had bildirmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…