Öğretmen ile fırıncı evliliği

Görüşüp tanıştıktan sonra anlayabilirsiniz birbirinize uyum sağlayıp sağlamayacağınızı. Yalnız adamın çalışma şartlarına bakın. Sürekli işinin başında ise zor olur birlikte tatil yapabilecek misiniz ya da akşamları evinde olacak mı? Yoksa kendi işim diye sürekli işinin başında mı oluyor?

Eğer kendi işiyse olur. Harika olur.
Tatiller falan diye yazanlar olmuş. İyi ya istediği zaman tatil yapar sizin tatile denk getirir.
İstediği zaman izin alır.
Patron stresi olmayan rahat bir hayatı olur

Ben de eğitimsiz, işsiz, mesleği olmayan kadınların yine böyle adamlarla evlenip şiddet görüp, aldatılıp boşanamadığına çok şahit oldum. Napcaz şimdi?

İki okumamış insan evlenip bosanmiyor mu ? Doğru daha düşük boşanma oranı çünkü kadının imkanı olmuyor oturup çekiyor
Ne saçmalıyorsunuz ya .Ben herşeyin meslek ile olmadığını söylemeye çalışıyorum.İki okumuş insanın da anlaşamadığını söylemeye çalışıyorum.Konu sahibi fırıncı ile öğretmen olur mu diye sorduğu icin.Ne alaka kadının imkanı olmuyor bilmem ne?Nereden anlıyorsunuz lafı acaba?

Ben konuda neler konuştunuz bilmiyorum, son gördüğüm mesajınız üzerine yazdım, tuvalet temizliği de sizin için değil konu sahibesinin annesi için verdiğim bir örnek.
Zira bazı insanlar maalesef diploma yanısıra mesleki denklik de istiyor memura memur, öğretmene öğretmen doktora doktor evlilikleri olmalı, yetmiyor oğlu İstanbul tıp fakültesinden mezunsa gelin Diyarbakır’daki bir üniversitenin tıp fakültesinden mezun olmuş olamaz, gibi gibi.

Diğer mesajımda belirttiğim gibi okumayı üniversite mezunu olunmasını, meslek edinilmesini destekliyorum, ki KK’da 18’inde evlenmeye niyetlenen kızlara da okuyun mezun olup mesleğinizi elinize alın ondan sonra evlenecekseniz evlenin tavsiyesi veriyoruz hepimiz.

Bir insanın kendini geliştirmesinin tamamen üni diplomasına bağlı olduğunu düşünmüyorum, diploma yanısıra kişinin karakteri de önemli, diplomanın insana pek çok katkısı olur ama adamın kafa sığsa üniversiteye sadece öğretim için gitmiş eğitim kısmına kulak tıkamışsa, diploma hiçbir canlıya saygısı olmayan, kadına değer vermeyen bir hödükten aydın bir adama dönüşmesine katkı sağlamıyor maalesef, üniversiteli cahil odun olarak devam ediyor.

size soracaktı insanlar evlenip evlenmeyeceğini. en azından bir garantisi var batma derdi yok bende esnaflar evlenmesin her an işleri bozulabilir diyorum o zaman

Üniversite mezunu olmaya asla laf edemem, aksine bu zamanda bence herkes okumalı, benim eleştirdiğim kısım yalnızca diplomanın yetmediği, diplomaya sizin de katacaklarınız olmalı, mesela KK‘da bile tezleriniz yazılır diye ilan verildi, evet bazı bölümler çok ağırdır başını kaşıyacak zamanın bile olmaz ama okuyorsan işin sadece öğretim kısmıyla kalmamalısın, cahilce yazıyorsam kusura bakılmasın ama tez yazmak demek kişinin araştırma yeteneğini geliştirmesi, eğitimini konuşturarak yorumlayıp katkı sağlaması demek değil midir?

Tez için dahi kolunu kıpırdatıp araştırma yapmayan birinin vizyon sahibi olması beklenemez bence, araştırmak insanın kendini geliştirmesindeki basamaklardan biridir çünkü.

Üniversite mezunu var üniversite mezunu var. Lise mezunu olması çok farklı bakış açısına sahip olduğunuzu göstermez. Kendini geliştirmiş bir bireyse, hayat görüşleriniz uygunsa uyum sağlayabilirsiniz. Statü farkından bahsediyorsanız eğer öğretmenlik-fırıncı olarak ben pek bir fark göremedim. Aksine kazanç olarak size daha iyi bir yaşam sağlayabilir değerlendirin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…