- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Hayırlı olsun diyeyim önce. Tarzını bilmiyorum ama spor giyinebilirsin mesela. Spor giyim tesettürde klasik giyime göre daha uygun. Artık kıyafet serbest mebde. Ekderssiz 4300-4200 civarı maasın olur tahminen. Ekderse korona dönemi pek bel bağlamamak lazım. Mesela ben daha önce 2000 tl ekders alıdıgım zamanı da biliyorym. Dyk kursları sağolsın. Bi atan gerisi çorap söküğü gibi gelcek emin olarkadaşlar önümüzdeki birkaç ay içinde muhtemelen atanıcam tek başına yaşamaya başlayacağım. pek de hesap kitap işlerini bilmem. yeni atanan bir öğretmenin ek dersli maaşı nedir kesinti vs oluyor mu? vergi falan kesiliyor sanırım. bir de taşınma orada eşya alma kira faturalar derken geçimebilir miyim bilemiyorum. şunu da sorayım. kıyafet konusu hangi marka kıyafetleri önerirsiniz tesettürlüyüm. çalışırken giyecek tarzda kıyafetim yok. zaten eskidiler.
2 maaş mı yattı ya işe başlarken?Göreve yeni başlayınca 2 maaş yatar hesabına. Onunla ev tutma vs halledersin. Bazı yerlerde eşyalı apartlar olur hic uğraşmadan bavulunu yerlestirirsin sadece. Kiyafet vs alırsın internet sitelerinde mağazalarda kiyafet dolu. Öğretmenler de etek ceket giyen yok zten. Sizde tunik pantolon triko tunikler vs alırsınız. Doğuya vs gideceksen güzel bir mont ve bot gerekli kış için. Isın zor kısmını geçmişsin bir yere gidip göreve başlamak kolay kısmı aslnda
Göreve yeni başlayınca 2 maaş yatar hesabına. Onunla ev tutma vs halledersin. Bazı yerlerde eşyalı apartlar olur hic uğraşmadan bavulunu yerlestirirsin sadece. Kiyafet vs alırsın internet sitelerinde mağazalarda kiyafet dolu. Öğretmenler de etek ceket giyen yok zten. Sizde tunik pantolon triko tunikler vs alırsınız. Doğuya vs gideceksen güzel bir mont ve bot gerekli kış için. Isın zor kısmını geçmişsin bir yere gidip göreve başlamak kolay kısmı aslnda
Bi araştırın netten bana 2 maaşa yakın yatmıştı genelde o şekilde oluyor diye biliyorum.2 maaş mı yattı ya işe başlarken?
Ben mesela ayın 16sında başlamıştım. Direkt maaşım yattı yani bir sonraki aya kadar kullanacak olduğum. 2 maaş hatırlamıyorum hiç.
Maaşın önden yatmasından mı bahsediyorsunuz?
Maaş konusunu bilmiyorum ama artık eskisi kadar klasik giyinmiyo öğretmenler. Özel günlerde giyebileceğiniz iki farklı takımınız olsun yeterli. Hesap kitap işi kendiliğinden hallolur ekonomi herkese hesap kitap yapmayı öğretiyo. Hayırlı uğurlu olsun inşallaharkadaşlar önümüzdeki birkaç ay içinde muhtemelen atanıcam tek başına yaşamaya başlayacağım. pek de hesap kitap işlerini bilmem. yeni atanan bir öğretmenin ek dersli maaşı nedir kesinti vs oluyor mu? vergi falan kesiliyor sanırım. bir de taşınma orada eşya alma kira faturalar derken geçimebilir miyim bilemiyorum. şunu da sorayım. kıyafet konusu hangi marka kıyafetleri önerirsiniz tesettürlüyüm. çalışırken giyecek tarzda kıyafetim yok. zaten eskidiler.
Eylülde işe başladıysanız ekimde 2 maaşa kadar yatmış olabilir. Eylül ve ekim maaşınız yani. Sadece ayın 15i geçtiği için gelecek ay ödeme oluyor. Bu durumda da bir buçuk aya yakın maaş almadan geçinmeniz gerekiyor. Çok yasa kural bilmem ama 2 maaş yatsa kesin hatırlardımBi araştırın netten bana 2 maaşa yakın yatmıştı genelde o şekilde oluyor diye biliyorum.
Ben de ayın 17sinde göreve başlamıştım 2015'te. Maaş Ekim'in 15'inde çift maaş olarak yatmıştı. O zamana kadar kendi paramla idare etmiştim.2 maaş mı yattı ya işe başlarken?
Ben mesela ayın 16sında başlamıştım. Direkt maaşım yattı yani bir sonraki aya kadar kullanacak olduğum. 2 maaş hatırlamıyorum hiç.
Maaşın önden yatmasından mı bahsediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?