- 15 Ekim 2013
- 1.297
- 2.506
- 333
- 35
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Önceden vardı hoca ama şimdi atamalar hep sözleşmeli adı altında olduğu için olmuyorIlk atamada olmuyor o.
arkadaşlar önümüzdeki birkaç ay içinde muhtemelen atanıcam tek başına yaşamaya başlayacağım. pek de hesap kitap işlerini bilmem. yeni atanan bir öğretmenin ek dersli maaşı nedir kesinti vs oluyor mu? vergi falan kesiliyor sanırım. bir de taşınma orada eşya alma kira faturalar derken geçimebilir miyim bilemiyorum. şunu da sorayım. kıyafet konusu hangi marka kıyafetleri önerirsiniz tesettürlüyüm. çalışırken giyecek tarzda kıyafetim yok. zaten eskidiler.
Hakkaten ya bi an yeni basladim sandim 5. Derecedeyim bir de 3. Derecede fark ediyor gerisi hikaye.12. Yılımı çalışıyorum, geçen ay 4460 aldım. Söyleyeceğim bu kadar.
Atanan hiçbir arkadaşıma yatmadı böyle bir şeyYaşadığın şehirden farkı bir şehre atandığında (sanırım mesafeye bağlı olarak) devlet memurlarının hesabına maaştan bağımsız taşınma ücreti yatar.
Ben de atama bekliyorum, hiçbir şey bilmeyerek bekliyormuşum meğerAtanan hiçbir arkadaşıma yatmadı böyle bir şeyAma hiç çalışmadan maaşı yatmıştı erkek arkadaşım ekimin 15'inde işe başladı, 2 gün sonra maaşı hesabındaydı, daha derse girmeden almıştı. Ekimin 20'siyle 30'u arasında işe başlasaydı kasımın 15'inde çift maaş yatacaktı. Ben de atama bekliyorum, yakın zamanda konuştuk nasıl olacağını. Bir de akademik yılın başında 1.000 tl kadar katkı payı yatıyormuş kırtasiye vs için.
Sizin basladiginiz gunle alakalıdır. ⁸Bi araştırın netten bana 2 maaşa yakın yatmıştı genelde o şekilde oluyor diye biliyorum.
Sizin basladiginiz gun ile alakalıdır. Normalde 2 maas yatmiyor kimseye.Bi araştırın netten bana 2 maaşa yakın yatmıştı genelde o şekilde oluyor diye biliyorum.
Erkekler daha çok giyiniyor sanırım devlette o şekilde. Ben özelde rahat olmamıza rağmen orda da kot bile giymiyordum. Giyim kuralları sıkı değil diye çok da salmamak lazım bence, mesleğin o ağırlığını taşımamız gerektiğini düşünüyorum.kapüşonlu sweat mi ? yok artık..
yani öğrenci olsam ve öyle giyinip gelse öğretmenim sıra arkadaşım gibi davranırım ona.
serbest kıyafet evdeki gibi giyinip gitmek değil yahu.
şok oldum bu fikri okuyunca.
Çevrem öğretmen kaynamasa ben de bilmezdim ya. Kuzenimin düğününe gitmiştim, ertesi gün kahvaltıda ben dahil 6 öğretmen vardıBen de atama bekliyorum, hiçbir şey bilmeyerek bekliyormuşum meğer
Cok sacma degilmi ? 21 yıllık emek ve ufacık farklar kıdeme göre olmalı maaşlar. Üzüldüm açıkçası.21. yılım ögretmenlikte. BES yok. Çocuk yardımı var. 4533 tl aldım bu ay...
İldışı atamada veriliyor o yol parası. İlk atamaya verilmezYaşadığın şehirden farkı bir şehre atandığında (sanırım mesafeye bağlı olarak) devlet memurlarının hesabına maaştan bağımsız taşınma ücreti yatar.
Neden öyle hocam ya ben altı yıllık öğretmenim, bu ay maaşım 4332 yattı. Şoktayım.21. yılım ögretmenlikte. BES yok. Çocuk yardımı var. 4533 tl aldım bu ay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?