Öğretmen maaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim para markete, boğaza gidiyor valla genelde

Ya bizim de öyle..
Ben yemek yapamıyorum yattığım için
Annem bana özel yemek yapıyor çünkü gebelik şekerim de var
Eşim benim yemeklerimden yemiyor ki bana kalsın
O dışarıdan yiyor
Sürekli marketten sipariş ediyoruz malzeme vs. Bazen haftalık 500ü geçiyor.
Bizi bu market batırdı

Benim sağlıklı beslenme takıntım var. Her şey sağlıklı olacak, yemek evde pişecek. Bunu temizliğe de yansıtınca organik, toksik kimyasal içermeyen deterjanlar vs. dünya para. Çocuk olsa kafayı yerim muhtemelen iyi beslendi mi aman kıyafeti organik olsun bezi pişik yapmasın diye kediye 180 liraya vitamin aldım geçen hafta, çocuk olsa peheeey, tımarhanelik olurum kesin

Bu dönem de bir de bebek alışverişim oldu. Her şry organik pamuk olsun, iyi marka olsun, hassas tenini yıpratmasın...

Sonra neden geçinemiyoruz

Bu dönem de bir de bebek alışverişim oldu. Her şry organik pamuk olsun, iyi marka olsun, hassas tenini yıpratmasın...

Sonra neden geçinemiyoruz
Heh işte diyorum ya neye nasıl harcadığına ve neyle mutlu olduğuna bağlı. Ben sağlıklı beslenince, iyi giyinince, güzel gezince mutlu oluyorum. Diğeri banka hesabında biriken altınlarla mutlu oluyor.

Artık almıyorum kia101 den muz aldım 15 e ertesi gün benzinlikte 8 e bulup aldım. A101 bile pahalıymış meğer. Avokado neyime

Benim gebelik şekeri diyetimde avokado var
Ot gibi bir şey, hiç sevmedim
Bir ton para bari tadı güzel olsaydı..
Allahtan her güne 1 tane değil de yarım avokado verdi diyetisyen. Batardım yoksa

Allahtan her güne 1 tane değil de yarım avokado verdi diyetisyen. Batardım yoksa
Zeytinyağ ve limonu bas, hatta içine bi salatalık rendele güzel oluyor. Ben galetayla falan yemeyi seviyorum böyle.

Direkt soyup yiyorsan evet ot gibidir. Ben rendeliyorum sızma zeytinyağı yoğurt sarımsak karıştırıyorum

Geçinemiyorum yazsa tepki almazdı tatile gidemiyorum yazınca olanlar oldu. Her bütçeye tatil var çünkü. Öğretmenlere döndü konu. Oysa hepimiz pahalılıktan etkilendik
canı beş yıldızlı uhd tatil çekmiştir napsın konu sahibinin yazdıklarından bağımsız konuşuyorum, öğretmen maaşı her şeye yeter utanın, asgari ücretle geçinenler napsın lafları da çok anlamsız. pahalılık, zam ne durumda ülkede her şey açık. öfkemizi veya tepkimizi başka şeylere kanalize etsek daha mantıklı bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…