- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.400
- 53
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Buna anca gülerim işte erkek arkadaşım bunun da beşte birini bile almıyor pediatri asistanı, her doktor uçuk paralar kazanmıyor1 kuzenim bir kaç ta yakın akrabam doktor en az kazananı 40 bin alıyor .
Yoo siz basladiniz şu anki gibi. Gelip nefret kusuyorsunuz. Hayat zor olmalı böyleBana saldırırken iyi di ya ben cevap verince mi saldırmak oldu komiksiniz yA susup susmayacağım siz karar veremezsiniz ilk başta keşke siz susmuş olsaydınız da muhattap olmak zorunda kalmasaydım ilk başlatan sizsiniz çünkü
Size ilk ben mi yazdım ? B12 tavsiye ederimYoo siz basladiniz şu anki gibi. Gelip nefret kusuyorsunuz. Hayat zor olmalı böyle
zamanla alacak işte.ayda 200 binden fazla kazananlarda var bilesiniz.Buna anca gülerim işte erkek arkadaşım bunun da beşte birini bile almıyor pediatri asistanı, her doktor uçuk paralar kazanmıyor
Zamanla derken uzman doktor maaşı 9-10 bin arasında ne kadar bi zaman acaba ?zamanla alacak işte.ayda 200 binden fazla kazananlarda var bilesiniz.
Evet siz yazdınız ben başkasının mesajını alintilamistim. Sizin B12 den başka başka şeylere ihtiyacınız var anlaşılanSize ilk ben mi yazdım ? B12 tavsiye ederim
O laf banaydı yalnız başkasını alıntılamak ile olmuyor biraz mertlik , yaptığınızın arkasında durun :)Evet siz yazdınız ben başkasının mesajını alintilamistim. Sizin B12 den başka başka şeylere ihtiyacınız var anlaşılan
Arkasındayım ağzınız mesajdan çıkacak gibiydiO laf banaydı yalnız başkasını alıntılamak ile olmuyor biraz mertlik , yaptığınızın arkasında durun :)
Sizin arkadaşlarınız çalışmamışsa kendilerini bağlar. Ben hafta içi haftasonu demeden whatsapptan velilere cevap yetiştirdim vicdanım çok rahat. arkadaşlarınızı 1.000.000luk öğretmen camiasına nasıl genelliyorsunuz.Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar bi cümleyi cımbızlayıp banım da var diye yüklenmek ne kadar yakışmış size :) sallamadım öğretmen arkadaşlarım bile aldığımız para pandemi döneminde içimizi sızlatıyor diyorlar çünkü eskisi gibi çalışmadık öğrenciler derse giremedi gene de para aldık diyorlar bu hassasiyete sahip olanlar da fazlasını yardımda bulunarak gösterdi zaten
Ha pardon bana laf söyleyecektiniz ben de cevap vermeyecektim değil mi , tamam kusura bakmayın bida olmaz sadece siz konuşunArkasındayım ağzınız mesajdan çıkacak gibiydibeni alıntılayan sizsiniz konumuz oydu dagitmayin
Benim de lafım çalışmayanlara zaten kusura bakmayın genel gibi anlaşıldı ise ayrıca bir arkadaşa da yazdım biraz önce normal çalışma saatlerinden daha az çalışan memurlarda da kesinti olmalıydı çünkü bin lira gibi komik bi ücretle yaşamak zorunda olanlar oldu onlara yardım edilebilirdi hatta bazıları o bin lirayı da alamadıSizin arkadaşlarınız çalışmamışsa kendilerini bağlar. Ben hafta içi haftasonu demeden whatsapptan velilere cevap yetiştirdim vicdanım çok rahat. arkadaşlarınızı 1.000.000luk öğretmen camiasına nasıl genelliyorsunuz.ki sadece öğretmenler değil memurların çoğu esnek çalıştı, mesai saatleri kısaldı. 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli sayıldı kamuda. Siz kendinizi fetva makamı yerine koyup haram kazanıyorlar deme hakkını kendinizde nasıl gördünüz?
ayy tmm almıyorlar asgari ücretle çalışıyorlar siz haklısınız tartışmak istemiyorummmZamanla derken uzman doktor maaşı 9-10 bin arasında ne kadar bi zaman acaba ?
9-10 bin asgari ücret miayy tmm almıyorlar asgari ücretle çalışıyorlar siz haklısınız tartışmak istemiyorummm
Ne diyorsun üstüne para veriyor bile olabilirler.ayy tmm almıyorlar asgari ücretle çalışıyorlar siz haklısınız tartışmak istemiyorummm
11 tane doktorun olduğu bir whatsap grubum var yıllardır biri kuzenim içlerinde.9-10 bin falan kazanmıyorlar çünkü en genci 35 lerinde bu grubun.kimi cerrah kimi kalp uzmanı kimi onkoloji uzmanı .onlarca kez gördüm yahuu kazançlarını .9 bini eşim alacak kamuda mühendis bu ay .biz kiradayız kuzenimin milyonluk evi ve 800 binlik arabası var yazlığı var tonla da birikimi var.ben çocuğumu koleje gönderemiyorum kara kara düşünüyorum bilenler bilir.doktorluk kazanması da okuması da çok zor bir meslek.kazançları helal olsunnn9-10 bin asgari ücret mibende tartışmak istemiyorum iyi geceler
İyide ben neden yalan söyleyeyim ? Yemin mi edeyim illa ki anlamadım ki demek ki her doktor almıyor? Benim erkek arkadaşımda taka bi araba var ve evlenemiyoruz bile ben de çalışmadığım için neden olmayan birşeyi söyleyim alan da vardır demek ki her doktor aynı değil11 tane doktorun olduğu bir whatsap grubum var yıllardır biri kuzenim içlerinde.9-10 bin falan kazanmıyorlar çünkü en genci 35 lerinde bu gurubun.kimi cerrah kimi kalp uzmanı kimi onkoloji uzmanı .onlarca kez gördüm yahuu kazançlarını .9 bini eşim alacak kamuda mühendis bu ay .biz kiradayız kuzenimin milyonluk evi ve 800 binlik arabası var yazlığı var tonla da birikimi var.ben çocuğumu koleje gönderemiyorum kara kara düşünüyorum bilenler bilir.doktorluk kazanması da okuması da çok zor bir meslek.kazançları helal olsunnn
Kuzeniniz özel de mi çalışıyor duyulmuş bi doktor mu ? Nasıl yapmış onca mal mülk bize de taktik versin kenarda bi kuruşu yok erkek arkadaşımın11 tane doktorun olduğu bir whatsap grubum var yıllardır biri kuzenim içlerinde.9-10 bin falan kazanmıyorlar çünkü en genci 35 lerinde bu grubun.kimi cerrah kimi kalp uzmanı kimi onkoloji uzmanı .onlarca kez gördüm yahuu kazançlarını .9 bini eşim alacak kamuda mühendis bu ay .biz kiradayız kuzenimin milyonluk evi ve 800 binlik arabası var yazlığı var tonla da birikimi var.ben çocuğumu koleje gönderemiyorum kara kara düşünüyorum bilenler bilir.doktorluk kazanması da okuması da çok zor bir meslek.kazançları helal olsunnn
Bir ogretmen maaslari bir de doktor maaslari cozulemedi gittiayy tmm almıyorlar asgari ücretle çalışıyorlar siz haklısınız tartışmak istemiyorummm
ilerde kazanacak diyorumm daha nasıl anlatayımmm.iyi geceler.mutluluklarİyide ben neden yalan söyleyeyim ? Yemin mi edeyim illa ki anlamadım ki demek ki her doktor almıyor? Benim erkek arkadaşımda taka bi araba var ve evlenemiyoruz bile ben de çalışmadığım için neden olmayan birşeyi söyleyim alan da vardır demek ki her doktor aynı değil
Sağolun devlette çalışan doktor milyonluk ev araba alamaz hanımefendi size de iyi grcelerilerde kazanacak diyorumm daha nasıl anlatayımmm.iyi geceler.mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?