Öğretmen maaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo siz basladiniz şu anki gibi. Gelip nefret kusuyorsunuz. Hayat zor olmalı böyle

Evet siz yazdınız ben başkasının mesajını alintilamistim. Sizin B12 den başka başka şeylere ihtiyacınız var anlaşılan
O laf banaydı yalnız başkasını alıntılamak ile olmuyor biraz mertlik , yaptığınızın arkasında durun :)

Sizin arkadaşlarınız çalışmamışsa kendilerini bağlar. Ben hafta içi haftasonu demeden whatsapptan velilere cevap yetiştirdim vicdanım çok rahat. arkadaşlarınızı 1.000.000luk öğretmen camiasına nasıl genelliyorsunuz. ki sadece öğretmenler değil memurların çoğu esnek çalıştı, mesai saatleri kısaldı. 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli sayıldı kamuda. Siz kendinizi fetva makamı yerine koyup haram kazanıyorlar deme hakkını kendinizde nasıl gördünüz?

Benim de lafım çalışmayanlara zaten kusura bakmayın genel gibi anlaşıldı ise ayrıca bir arkadaşa da yazdım biraz önce normal çalışma saatlerinden daha az çalışan memurlarda da kesinti olmalıydı çünkü bin lira gibi komik bi ücretle yaşamak zorunda olanlar oldu onlara yardım edilebilirdi hatta bazıları o bin lirayı da alamadı

9-10 bin asgari ücret mi bende tartışmak istemiyorum iyi geceler
11 tane doktorun olduğu bir whatsap grubum var yıllardır biri kuzenim içlerinde.9-10 bin falan kazanmıyorlar çünkü en genci 35 lerinde bu grubun.kimi cerrah kimi kalp uzmanı kimi onkoloji uzmanı .onlarca kez gördüm yahuu kazançlarını .9 bini eşim alacak kamuda mühendis bu ay .biz kiradayız kuzenimin milyonluk evi ve 800 binlik arabası var yazlığı var tonla da birikimi var.ben çocuğumu koleje gönderemiyorum kara kara düşünüyorum bilenler bilir.doktorluk kazanması da okuması da çok zor bir meslek.kazançları helal olsunnn

İyide ben neden yalan söyleyeyim ? Yemin mi edeyim illa ki anlamadım ki demek ki her doktor almıyor? Benim erkek arkadaşımda taka bi araba var ve evlenemiyoruz bile ben de çalışmadığım için neden olmayan birşeyi söyleyim alan da vardır demek ki her doktor aynı değil

Kuzeniniz özel de mi çalışıyor duyulmuş bi doktor mu ? Nasıl yapmış onca mal mülk bize de taktik versin kenarda bi kuruşu yok erkek arkadaşımın

ilerde kazanacak diyorumm daha nasıl anlatayımmm.iyi geceler.mutluluklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…