- 10 Nisan 2014
- 43.719
- 116.246
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
bizim öğretmenimiz pandemi de elinden gelenin en iyisini yaptı valla.canlı derse katılmayanları da telefonla tek tek aradı kadın.böylece tam katılım oldu derslere.geri kalan öğrencilerle ayrıca ilgilendi.resim beden müzik her dersi yaptı valla.daha ne yapacaktı sağolsunOgretmenligin kucumsenicek hicbir yani yok. Cocuklarla ugrasmak, ogretmek feedback alabilmek ayri bir meziyet. Hatta cok zor bana gore. Ogretmen degilim muhendisim ama ozel ders cok verdim zamaninda.
Bakın 1 milyona yakın bir camiayız biz. Okulumuzda 13 öğretmen var. 12'si benim gibi. Diğeri bizim gibi değil. Ama o 1 örneği görüp de diğer 12 kişiyi de töhmet altında bırakmak hoş değil. Sizin o mesajınızı hatırlıyorum. "Öğretmenler" diye genellemiştiniz.Tebrikler iyi çalışmışsınız. Sonraki yorumlarında belirttim ben çalışan elinden gelen hocalara saygım sonsuz ama oh be canlı ders de geldi giren de yok kafam rahat diyeni de duydu bu kulaklar lafım onlaradır
Evet sonraki yorumları mı okudu iseniz genellemek yanlış oldu diye belirttim o konuda hatamı kabul ettim ben zaten düzeltmek de istedim ama düzenle butonu yokBakın 1 milyona yakın bir camiayız biz. Okulumuzda 13 öğretmen var. 12'si benim gibi. Diğeri bizim gibi değil. Ama o 1 örneği görüp de diğer 12 kişiyi de töhmet altında bırakmak hoş değil. Sizin o mesajınızı hatırlıyorum. "Öğretmenler" diye genellemiştiniz.
İnsan o kadar emek verip karşılığında da "Ne yapıyorsunuz ki?" tepkisini alınca zoruna gidiyor. Mesleğimi ve çocuklarımı çok seviyor olmasam meslekten soğuturlar insanı.Ogretmenligin kucumsenicek hicbir yani yok. Cocuklarla ugrasmak, ogretmek feedback alabilmek ayri bir meziyet. Hatta cok zor bana gore. Ogretmen degilim muhendisim ama ozel ders cok verdim zamaninda.
Ya zaten online olarak 30 cocugun derse ilgisini cekmek inanilmaz zor bisey. Herkes soyledi pandemi de evden calismak daha yipratici daha cok calistik diye. Dunyaca unlu ekonomi dergileri bile yazdi. Ogretmenler evden calisinca nasil yatmis oldular ben anlamadim. Ama bilmiyorum tabi tam Eba dan filan video izleten, derste link atip coculara bunu izleyin diyen ogretmen oldu mu ?bizim öğretmenimiz pandemi de elinden gelenin en iyisini yaptı valla.canlı derse katılmayanları da telefonla tek tek aradı kadın.böylece tam katılım oldu derslere.geri kalan öğrencilerle ayrıca ilgilendi.resim beden müzik her dersi yaptı valla.daha ne yapacaktı sağolsun
izlettiler evet ama 5 dakika aynı okulda ki gibi.aileler imkanları olmasına rağmen ders ortamı sağlamadılar bazı çocuklara.uyandırmadılar pc yi tableti interneti ayarlamadılar .son ses tv açtılar müzik açtılar misafir çağırdılar süpürge yaptılar duydum sesini.onların suçu yok mu peki?tek suçlanan öğretmen olmuş nedense haksızmıyım?Ya zaten online olarak 30 cocugun derse ilgisini cekmek inanilmaz zor bisey. Herkes soyledi pandemi de evden calismak daha yipratici daha cok calistik diye. Dunyaca unlu ekonomi dergileri bile yazdi. Ogretmenler evden calisinca nasil yatmis oldular ben anlamadim. Ama bilmiyorum tabi tam Eba dan filan video izleten, derste link atip coculara bunu izleyin diyen ogretmen oldu mu ?
Ben bu yuzden mi ogretmen yatiyolar dediler acaba diye dusundum. Hic bilmiyorum ben bi yakinim da yok suan okuyanizlettiler evet ama 5 dakika aynı okulda ki gibi.aileler imkanları olmasına rağmen ders ortamı sağlamadılar bazı çocuklara.uyandırmadılar pc yi tableti interneti ayarlamadılar .son ses tv açtılar müzik açtılar misafir çağırdılar süpürge yaptılar duydum sesini.onların suçu yok mu peki?tek suçlanan öğretmen olmuş nedense haksızmıyım?
katılım düşüktü ortaöğretim ve lisede öğretmen ne yapsın?benim ücretsiz ingilizce öğrettiğim ortaokullu bir kızım var komşunun torunu.ne yaptıysam ne konuştuysam ikna edemedim canlı derslere katılmaya.aldı eline telefon lak lak arkadaşlarıyla konuştu saçma videolar izledi.ben de pes ettim ders vermeyi de bıraktım ne hali varsa görsün dedim.öğretmenler de öyle demiş olabilir vallaBen bu yuzden mi ogretmen yatiyolar dediler acaba diye dusundum. Hic bilmiyorum ben bi yakinim da yok suan okuyan. Pandemi de her meslek daha cok yorulduk daha cok calistik evden calismak daha zor dedi. Arastirmalar da boyle gosterdi. Ancak halk surekli ogretmenler calismadi yan gelip yatti kafasinda ben anlamadim nasil boyle dusunduklerini. Bana gore online egitim cok daha zor olmali
Derse hazırlığı kamera açıp sandalye çekmekle sınırlı gören güruh diyor yatıyor diye.Ben bu yuzden mi ogretmen yatiyolar dediler acaba diye dusundum. Hic bilmiyorum ben bi yakinim da yok suan okuyan. Pandemi de her meslek daha cok yorulduk daha cok calistik evden calismak daha zor dedi. Arastirmalar da boyle gosterdi. Ancak halk surekli ogretmenler calismadi yan gelip yatti kafasinda ben anlamadim nasil boyle dusunduklerini. Bana gore online egitim cok daha zor olmali
Çocukları yetiştirmek gibi derdi olmamak kısmını açar mısınız?
Derse hazırlığı kamera açıp sandalye çekmekle sınırlı gören güruh diyor yatıyor diye.
Halbuki bilmiyorlar kamera otomatik açılıyor, sadece sandalye çekiyoruz.
Eyvah konuyu hortlattınız siper alın öğretmenler gelir şimdibu öğretmenlerin bu konuda muzdarip olmasını anlayamıyorum.
Geçen bir arkadasım da benzer bir şey söyledi.
Haftada 4 gün çalışıyormuş
15 de okuldan çıkıyormuş buna çok yoğun program ben çocuklarıma Nasıl vakit ayıracağım diye ağlıyor.
Asgari ücretli ya da işçi ne yapsın.
Haftada 70 saat çalışıyor adam aldığı para belli.
Üstelik mobing, baskı hiç bitmiyor.
Sizin en azından 3 ay tatiliniz var
Hafta sonu çalışmıyorsunuz
Vs vs
bildirimler geliyor bana ha bire.konu hortlamış meğerseEyvah konuyu hortlattınız siper alın öğretmenler gelir şimdi
Asgari ücretliyle neden kıyaslayım kendimi? Ben de gençliğimi rahat geçirseydim, hem çalışıp hem okumasaydım, millet gezerken ben sınavdan sınava girmeseydim, gençliğimi elektriği suyu olmayan bir köyde geçirmeseydim asgari ücret alacaktım. Ama eşek gibi çalıştım. Bu çalışma saatleri de maaş da hakkımdır. Asgari ücret napsın diye başka mesleklerle kıyaslayın artık, nedir öğretmenle alıp veremediğiniz? Asgari ücretli napsın demişsiniz, daha insani mesaide çalışıp iki katı maaş almak için eğitim fakültesi okuyup atansın.bu öğretmenlerin bu konuda muzdarip olmasını anlayamıyorum.
15 de okuldan çıkıyormuş buna çok yoğun program ben çocuklarıma Nasıl vakit ayıracağım diye ağlıyor.
Vs vs
öğretmen konusundan çıkıp direkt geçinemiyoruza geçsek daha iyi.hep beraber geçinemiyoruz da artıkAhan da atladımgece gece sinirimi atayım malum sabah çooook saatler okuldayız
Şu anda mühendislerde dahil yeni mesleğine başlayan bu ülke de asgari alıyor yAni asgari ücret alanlar gençliğini rahat geçiren çalışmayan sizin deyiminizle eşek gibi çalışmayan kişiler değil yani şu saçma algıdan vazgeçin bu ülkede sadece eğitim fakültesi mezunları değil herkes iyi maaş almalı eğitim fakültesi de kusura bakmayın da okuması en basit fakültelerden tatava yapmayınAsgari ücretliyle neden kıyaslayım kendimi? Ben de gençliğimi rahat geçirseydim, hem çalışıp hem okumasaydım, millet gezerken ben sınavdan sınava girmeseydim, gençliğimi elektriği suyu olmayan bir köyde geçirmeseydim asgari ücret alacaktım. Ama eşek gibi çalıştım. Bu çalışma saatleri de maaş da hakkımdır. Asgari ücret napsın diye başka mesleklerle kıyaslayın artık, nedir öğretmenle alıp veremediğiniz? Asgari ücretli napsın demişsiniz, daha insani mesaide çalışıp iki katı maaş almak için eğitim fakültesi okuyup atansın.
Ayyyy kabuslu konuuuubu öğretmenlerin bu konuda muzdarip olmasını anlayamıyorum.
Vs vs
Sen geçinemiyorsan asgari ücret napsın?! Öğretmeni bırakıp sana saldırırlar, ben söyleyim deöğretmen konusundan çıkıp direkt geçinemiyoruza geçsek daha iyi.hep beraber geçinemiyoruz da artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?