- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.400
- 53
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Yemin ederim sekiz civarı filan alıyor sanırım en fazla 9 dur klüpte doktor varsa aydınlatsınBir ogretmen maaslari bir de doktor maaslari cozulemedi gittikac para nan bi doktor maasi kaccc
inşallah banlamazsın mune açıklama yapacağımda.arkadaşım kuzenim de o paralarla başladı arkadaşları da.doğuda da çalıştılar .zamanla devlette çalışan da oldu özele geçen de.ameliyatlardan çok para alıyorlar diyorum neyine inanmıyorsunuz?bir kalp ameliyatı bir kanserli tümör ameliyatı ya da kanserli bölümü çıkarma çok para ameliyat başı.bu hastaların devamlılıkları var bir de .senelerce geliyorlar neredeyseYemin ederim sekiz civarı filan alıyor sanırım en fazla 9 dur klüpte doktor varsa aydınlatsın
Haklısınız polemiğe gerek yok iyi geceler branş branş değişiyor demek kiinşallah banlamazsın mune açıklama yapacağımda.arkadaşım kuzenim de o paralarla başladı arkadaşları da.doğuda da çalıştılar .zamanla devlette çalışan da oldu özele geçen de.ameliyatlardan çok para alıyorlar diyorum neyine inanmıyorsunuz?bir kalp ameliyatı bir kanserli tümör ameliyatı ya da kanserli bölümü çıkarma çok para ameliyat başı.bu hastaların devamlılıkları var bir de .senelerce geliyorlar neredeyse
evet aynen branş branş bir de yılla alakalı.40 yaşında kuzenim daha da mı olmasın milyonluk evi yazlığı arabası.2 maaşlı memurların bile var bunlara yakın malıHaklısınız polemiğe gerek yok iyi geceler branş branş değişiyor demek ki
Haklisiniz benim cok yakin arkim uzaman cocuk doktoru doner de dustu elimize gecen max 12 bin demisti aile hekimeleri max 9 filan olmustur simdi. Bu yuzden yurtdisina gitmek istiyorlar. Hatta kocamin yakin arki doktor istifa etti ticarete atildi gecinemiyorum diye ( aile hekimi) ticarette de batti. Geri donucek meslegeYemin ederim sekiz civarı filan alıyor sanırım en fazla 9 dur klüpte doktor varsa aydınlatsın
Evet kesinlikle öyle biz evlenemiyoruz mesela ve erkek arkadaşımın bisür kredi borcu var bi tane araba alabildi oda hepsini krediyle aldı 5 sene ödedi ve çok yaşlı ve eski bi araba maaşı gıdı gıdına yetiyor araba yaşlı olduğu içim sürekli sorum çıkarıyor krediyle masraf yaptı sürekli özel de çalışan ünlü doktorlar tabiki alıyordur o kadar cerrahlar yada estetik doktorları ama devlette asistan ve uzmanlar çok komik paraya çalışıyorlar onca emeğe rağmenHaklisiniz benim cok yakin arkim uzaman cocuk doktoru doner de dustu elimize gecen max 12 bin demisti aile hekimeleri max 9 filan olmustur simdi. Bu yuzden yurtdisina gitmek istiyorlar. Hatta kocamin yakin arki doktor istifa etti ticarete atildi gecinemiyorum diye ( aile hekimi) ticarette de batti. Geri donucek meslege
unlu bir hekim olur ameliyatlari olur isini iyi yapar tabiki onlar ayri.
isini hakkiyla yapan her yerde kazanir doktorsa dahacok kazanir zaten.
misal bi arkim vardi ankarada u ile baslayan baraji gec doktor ol ozel unisini 9 sene de bitirdi. Ne tusu kazanicak ne uzmani olucak memur gibi max 8 9 alicak hakki da o kadar zaten
aile hekiminin çıplak maaşı o.hasta başına da para alıyorlar.16 17 civarı alıyor kızımın kuzeni de bir ilçede.doktorların zamanla maaşları gelirleri yükseliyor ama öğretmenlerin kamuda ki mühendislerin memurların sadece verilen zam kadar.Haklisiniz benim cok yakin arkim uzaman cocuk doktoru doner de dustu elimize gecen max 12 bin demisti aile hekimeleri max 9 filan olmustur simdi. Bu yuzden yurtdisina gitmek istiyorlar. Hatta kocamin yakin arki doktor istifa etti ticarete atildi gecinemiyorum diye ( aile hekimi) ticarette de batti. Geri donucek meslege
unlu bir hekim olur ameliyatlari olur isini iyi yapar tabiki onlar ayri.
isini hakkiyla yapan her yerde kazanir doktorsa dahacok kazanir zaten.
misal bi arkim vardi ankarada u ile baslayan baraji gec doktor ol ozel unisini 9 sene de bitirdi. Ne tusu kazanicak ne uzmani olucak memur gibi max 8 9 alicak hakki da o kadar zaten
Kesinlikle öyleKamu spotu mahiyetinde küçük bir açıklamada benden gelsin o zaman
Doktorların aylık kazançları çok değişken olabilir.
Özel bir tüp bebek merkezin varsa
Tanınmış bir estetik cerrah isen
Ve ya özelde çalışan hasta portföyü geniş olan bilinen bir cerrah isen
Hematoloji/ onkoloji gibi bir yan dal uzmanlığı varsa vs vs.
Çok kazanırsın. Hatta bazen çok çokYalnız bu grup cidden hem buraya gelmek için çok emek vermiştir hem de hala iş odaklı yaşıyordur. Helal olsun.
Ama devlette çalışan bir doktor isen ne kadar yoğun olursan ol ne kadar çalışırsan çalış bu kazançların uzağından yakınından bile geçemezsin
aile hekiminin çıplak maaşı o.hasta başına da para alıyorlar.16 17 civarı alıyor kızımın kuzeni de bir ilçede.doktorların zamanla maaşları gelirleri yükseliyor ama öğretmenlerin kamuda ki mühendislerin memurların sadece verilen zam kadar.
8 9 bin mi alıyorlar peki?yanlarını neden saymıyorlar?valla benim tanıdığım tüm doktorlar refah içinde yaşıyor.aksine kimse beni inandıramaz.H Heytttt be kamuda maasin diger memurlar kadar artiyor.biz esimle doktoruz ama ozeli olmayan branslar. soyledigin rakamlara 100 doktordan 5 10 kisi ancak ulasiyor.her konuda boyle yorum gordugum icin yazayim dedim artik.
ceycey izmire gel valla seni evimde misafir edip isyerime gotureyim.kendi kisitli cevrenle tum doktorlar boyle deme rica ediyorum.gecinemiyor degilim ama onkologla da kiyaslama tum doktorlari .yilda 20 tane onkolog cikiyor bu ulkede simdi onlar da kazansin yani.8 9 bin mi alıyorlar peki?yanlarını neden saymıyorlar?valla benim tanıdığım tüm doktorlar refah içinde yaşıyor.aksine kimse beni inandıramaz.
Evet benim de anlatmaya çalıştığım buydu benim erkek arkadaşım da diyor hiç bi zaman yüksek paralar alamayacağım diye ve doktorlara özel ayrı bi maaş artışı olmuyor memurlara ne kadarsa onlara da o kadarceycey izmire gel valla seni evimde misafir edip isyerime gotureyim.kendi kisitli cevrenle tum doktorlar boyle deme rica ediyorum.gecinemiyor degilim ama onkologla da kiyaslama tum doktorlari .yilda 20 tane onkolog cikiyor bu ulkede simdi onlar da kazansin yani.
yanlari dedigin performans sanirim ama cok az performans veren hic vermeyen hastaneler var.
yine cerrahlar devlette de bazen alir ama mesela biz kari koca cerrah degiliz ozel de aranan brans degiliz .normal memur gibi zam aliyoruz hep de boyle gidecek.keske senin dedigin gibi olsa valla cok isterdim
Vallahi keske, ben cok uzuluyorum meslegini birakip ticarete atildi adam. Tamam uzmanlik yapmadi ama aile hekimi idi. Eli kalem tutan okumus doktor adamcagizdi. Ticareti beceremedi alyanakli kibarcik bi adam elindeki avucundaki de gitti. 16 bin filan verseler toparlar bi umut ama yok silivri de calisiyodu bi de. Nufusu da fazla bi yer.aile hekiminin çıplak maaşı o.hasta başına da para alıyorlar.16 17 civarı alıyor kızımın kuzeni de bir ilçede.doktorların zamanla maaşları gelirleri yükseliyor ama öğretmenlerin kamuda ki mühendislerin memurların sadece verilen zam kadar.
O canlı ders diye küçümsediğiniz dersler okulda anlattıklarımızdan daha zordu. Okulda öğrenciyle birebir etkileşim içinde anlatarak, yazarak ve yazdırarak çocuktan daha fazla dönüt alarak ders yapıyoruz.Baya zor bi hazırlık olsa gerek kamerayı açmak sandalyeyi çekmek bilgisayar karşısına geçmek sizde haklısınız .
İşsizler ne yapsın arkadaşım??Öğretmenlere sormak istiyorum nasıl geçiniyorlar. Bir tatile gitmeye niyetlendik sadece yol parasi bir kisi250 lira. Öğretmenevinde kesinlikle yer yok. Otellere bakamadım bile o kadar pahalı. Tatil yapmak istesek ancak her odasında başkasının kaldığı pislik içindeki pansiyonlarda kalıp yapabileceğiz sanırım. Küçümsemek için söylemiyorum ama lise terk bir tanıdığımiz var müteahhit benden ayda 7 8 bin kazanıyor. Boşuna mı okudum diyorum bazen şimdi yazın alacağım maaş zam gelirse 5 bin olur herhalde ne çocuğu ozel bir krese vermeme yetiyoe ne de tatile ancak karnımizi doyuruyoruz öğretmenim ve bunları yapabiliyorum diyenleri merak ediyorum nasıl yapıyor
Ogretmenligin kucumsenicek hicbir yani yok. Cocuklarla ugrasmak, ogretmek feedback alabilmek ayri bir meziyet. Hatta cok zor bana gore. Ogretmen degilim muhendisim ama ozel ders cok verdim zamaninda.O canlı ders diye küçümsediğiniz dersler okulda anlattıklarımızdan daha zordu. Okulda öğrenciyle birebir etkileşim içinde anlatarak, yazarak ve yazdırarak çocuktan daha fazla dönüt alarak ders yapıyoruz.
Canlı derslerde ise tahtanın eksikliğini doldurabilmek için farklı kaynak ve etkinlikler kullandım. Her akşam bir sonraki gün için saatlerce araştırma ve hazırlık yaptım. Okulumuzda etkileşimli tahta olmadığı için canlı dersi fırsat görüp farklı etkinlikler yaptım.
Sabah kalkıp giyinip saçımı tarayıp okula gider gibi hazırlanarak bilgisayar karşısına geçtim. Sabah bir sınıf derse girmiyordu, gene de belki derse giren olur diye bilgisayar başından ayrılmadım. Bu sınıf için akşam ayrı dersler yaptım. Akşam herkesin eşine ve çocuklarına ayırdığı zamanı ben derse gündüz giremeyen öğrencilere ayırdım. Bu süreçte susmayan telefonlar da cabası. 8. Sınıflar LGS'ye hazırlanıyor diye boş kaldıkları anda soru çözümü yaptım.vHaftalık ders saatim 24 iken ben çoğu hafta 40 saat ders yaptım.
Şimdi çıkıp öğretmenlerin bu dönemde kazandığı para haram derseniz tabii ki tepki alırsınız. Harama helale siz mi karar veriyorsunuz ayrıca?
Tebrikler iyi çalışmışsınız. Sonraki yorumlarında belirttim ben çalışan elinden gelen hocalara saygım sonsuz ama oh be canlı ders de geldi giren de yok kafam rahat diyeni de duydu bu kulaklar lafım onlaradırO canlı ders diye küçümsediğiniz dersler okulda anlattıklarımızdan daha zordu. Okulda öğrenciyle birebir etkileşim içinde anlatarak, yazarak ve yazdırarak çocuktan daha fazla dönüt alarak ders yapıyoruz.
Canlı derslerde ise tahtanın eksikliğini doldurabilmek için farklı kaynak ve etkinlikler kullandım. Her akşam bir sonraki gün için saatlerce araştırma ve hazırlık yaptım. Okulumuzda etkileşimli tahta olmadığı için canlı dersi fırsat görüp farklı etkinlikler yaptım.
Sabah kalkıp giyinip saçımı tarayıp okula gider gibi hazırlanarak bilgisayar karşısına geçtim. Sabah bir sınıf derse girmiyordu, gene de belki derse giren olur diye bilgisayar başından ayrılmadım. Bu sınıf için akşam ayrı dersler yaptım. Akşam herkesin eşine ve çocuklarına ayırdığı zamanı ben derse gündüz giremeyen öğrencilere ayırdım. Bu süreçte susmayan telefonlar da cabası. 8. Sınıflar LGS'ye hazırlanıyor diye boş kaldıkları anda soru çözümü yaptım.vHaftalık ders saatim 24 iken ben çoğu hafta 40 saat ders yaptım.
Şimdi çıkıp öğretmenlerin bu dönemde kazandığı para haram derseniz tabii ki tepki alırsınız. Harama helale siz mi karar veriyorsunuz ayrıca?
Ben de aile hekimini bu aralıkta olarak biliyorumaile hekiminin çıplak maaşı o.hasta başına da para alıyorlar.16 17 civarı alıyor kızımın kuzeni de bir ilçede.doktorların zamanla maaşları gelirleri yükseliyor ama öğretmenlerin kamuda ki mühendislerin memurların sadece verilen zam kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?