- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
- #1.061
İkinize aynı anda yazıyorum kusuruma bakmayon. Pandemi koşullarından bahsetmedim 2 yıldır normalin üzerinde efor sarfediyor olabilirler ama bu yüzyıllardır var olan gerçekleri değiştirmez. Pandemi koşullarında hastalıkla dip dibeler evet ama yaptıkları iş yine ilaç serum ateş takibi ve yine servislere saatli ve nöbetleşe giriyorlar, hastalarla tek tek ilgileniyorlar, sağlık personeli çok akrabam var çalışma koşullarına hakimim. Efor olarak yine de büyük çoğunluğu (hepsi değil) öğretmenle yarışamazlar. Hastalıkla yüz yüze olmaya gelince öğretmenler de sağlıkçılar kadar risk altında, kapanma gelirse bu risk kalkıyor evet ama o risk öğretmenler için değil çocuklar ve aileleri için kaldırılıyor öncelikle
Doğuda teröre kurban giden öğretmenler listesine bakmanızı tavsiye ederimŞunu unuttum pardon!Şu pandemi de kaç tane sağlıkçı öldü!Bir dönüp bakın geriye.Peki kaç tane öğretmen mesleklerini icra ederken vefat etti?Öğretmenler saglikcilardan daha çok yoruluyor diyen hanım.Saglikcilar mesleklerini yaparken öldü bu pandemi de.Biraz saygı.
Kaynak neticemiz oluyor genelde bu gibi konulardasabah 5te ameliyata baslayip eve gece 11de gelen cerrah bunu begendi.hic ameliyat ve acilde calisanlari kast etmedim demeyin yaptiginiz cok yanlis.
bir de isini layikiyla yapmayan ogretmen %3’tur demissiniz. nerede yapilmis bu arastirma? oran neye gore belirlenmis ki?
Bütün öğretmenler ağlıyor arkadaş. İstanbul'un zamanında çok iyi denilebilecek liselerinden birinde okudum. Öğretmenler sürekli izinli olurdu. Arabası olmayan öğretmenim yoktu. Sadece yaz tatilinde değil kışın da sık sık takılırlardı. Ben İstanbul'un güzel bir üniversitesinde güzel bir bölüm okudum. Yıllar geçti. Bırak araba almayı, tatile bile gidemiyorum. Hem zamansızlıktan hem parasızlıktan. Keşke öğretmen olsaydım.Bu öğretmenlik bu kadar zorsa bırakın abi mesleği. O kadar yoruluyorsanız bırakın yorulmayacağınız bir iş yapın.
Ya lütfen kıyaslamaktan vazgeçelim yanlış bu. Öğretmenler arası da kıyaslanır o zaman. Matematikçi fizikçi ders anlatacağım diye yırtınırken resim öğretmeni konu verip çizin deyip masasında rahatça oturup aynı maaşı alıyor da denir. Haksız mıyım?Ben de öğretmenim, hiçbir doktor bana istediğim için rapor yazmadı, torpil dönmeden gerçekten hasta değilse kimse rapır alamıyor, sizin tanıdıklarınızın tanıdık doktorları var.
Bizde de pozitif çıksan da okula devam koşulu var okul açık olduğu sürece, doktor rapor verirse evinde yatabilir.
O şerefsizliğin önde gideni işte, bunda bizim kabahatimiz yok
Bu arada okuma eğitim emek gibi şeyleri kıyaslamadım lütfen konuyu saptırmayalım, harcanan efor bütün birimlerde aynı değil, bana türkiyedeki bütün sağlık personelleri meslek hayatını covid servisinde geçiriyormuş gibi cevap vermeyin.
Ben de öğretmenim, hiçbir doktor bana istediğim için rapor yazmadı, torpil dönmeden gerçekten hasta değilse kimse rapır alamıyor, sizin tanıdıklarınızın tanıdık doktorları var.
Bizde de pozitif çıksan da okula devam koşulu var okul açık olduğu sürece, doktor rapor verirse evinde yatabilir.
O şerefsizliğin önde gideni işte, bunda bizim kabahatimiz yok
Bu arada okuma eğitim emek gibi şeyleri kıyaslamadım lütfen konuyu saptırmayalım, harcanan efor bütün birimlerde aynı değil, bana türkiyedeki bütün sağlık personelleri meslek hayatını covid servisinde geçiriyormuş gibi cevap vermeyin.
Doğuda teröre kurban giden doktor da var amaDoğuda teröre kurban giden öğretmenler listesine bakmanızı tavsiye ederim
Peki siz istediğiniz gibi anlayın ben yazdığımı biliyorum.sabah 5te ameliyata baslayip eve gece 11de gelen cerrah bunu begendi.hic ameliyat ve acilde calisanlari kast etmedim demeyin yaptiginiz cok yanlis.
bir de isini layikiyla yapmayan ogretmen %3’tur demissiniz. nerede yapilmis bu arastirma? oran neye gore belirlenmis ki?
Doğuda teröre kurban giden doktor da var ama
Olur mu canım bir tek onlar var.Ogretmenler var.Onlar mağdur,maaşları az,çok çalışıyorlar,hele şu pandemi mahvetti onları.Oyle ki sağlikcilardan bile fazla yoruldular.Doğuda teröre kurban giden doktor da var ama
Yeter ki 5 gün çalışayım diye sözleşmeli öğretmenliği veya asgari ücreti göze alan bir sürü benim gibi insan varken talibi çok olur zaten. Kadrolular ağlasın ellemeyinBen talibim mesleğe valla
Tüm öğretmenler böyle düşünmüyor genellemeden eleştirsek ya.,bir çocuğun tüm hayatını iyi yönde değiştiren öğretmen de var bir hastayı tekrar hayata döndüren sağlığına kavuşturan doktor da var.Olur mu canım bir tek onlar var.Ogretmenler var.Onlar mağdur,maaşları az,çok çalışıyorlar,hele şu pandemi mahvetti onları.Oyle ki sağlikcilardan bile fazla yoruldular.
Son gelen talimatı atmak isterdim size ama telefondan beceremiyorumDemek birtek size karantina kosullari uygulanmadi vah vah.
Ben severek 4 yıl çalıştım. Maaşım asgari ücret altıydı 30 saat ders almama rağmen. Bir gün şikayet etmedim.Bir iki kadrolu öğretmen beni aşağılamaya çalıştı ağzının payını verdim ama çoğunluk öğretmenler saygılıydı mesleklerinin hakkını veren insanlardıYeter ki 5 gün çalışayım diye sözleşmeli öğretmenliği veya asgari ücreti göze alan bir sürü benim gibi insan varken talibi çok olur zaten. Kadrolular ağlasın ellemeyin
ne alakasi var yahu? yani su yazdiginizin neresinde ne gibi bir mantik var?Peki siz istediğiniz gibi anlayın ben yazdığımı biliyorum.
İstatistik vermek zor değil, her okul bir türkiye haritası olarak kullanılabilir, okukdaki öğretmen sayısını ve gebşek öğretmwn sayısını oranlayabiliyorum
Dünden beri diplomalar yarıştı meslekler yarıştıbu konudaki ogretmenler cok gaza geliyor ya. bence dedikleri gibi herkesin cok sevdigi super otesi ogretmenlerse bu yazdiklarini sakin kafayla okuyunca utanacaklar.
Hepimiz okula gittik, öğretmenlerle haşır neşir olduk. Öğrenci gözüyle bakarsak gerçekten işinin hakkını veren, bütün öğrencilerin sevdiği, süper ötesi kaç öğretmenimiz oldu? Benim lise dahil 12 yılda bir elin parmaklarını geçmez.bu konudaki ogretmenler cok gaza geliyor ya. bence dedikleri gibi herkesin cok sevdigi super otesi ogretmenlerse bu yazdiklarini sakin kafayla okuyunca utanacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?