Öğretmen Nurten işçi Ahmet'e aşık olursa..

Kamera nerde? El sallayalim...

Ogretmen Nurten de emekci , isci Ahmet de...
Aranizda nasil bir ucurum var??
Ogretmen Nurten yoksa Pilot mu?
Maalesef aileme göre arada 2500 liralık bi fark var.ablam 7 senedir görüşüyo bu çocukla.

Maalesef aileme göre arada 2500 liralık bi fark var.ablam 7 senedir görüşüyo bu çocukla.
bu ahmet nasıl bir işte çalışıyor.
eğitimi ne.
işin vasfı da önemli.
işçi kadrosunda olabilir ama eğitimi vardır vs.
at gözlüğü ile bakmamak lazım.
maaşta ciddi fark varmış gerçi.
öğretmenlerin maaşı bu kadar yüksek mi yahu:))
7 sene az değilmiş.
aralarında başkaca problem var mı.
Ahmet bunu sorun ediyor mu.
ablana tutumu nasıl.
vs.
soruları burada keseyim en iyisi:))

Ops ogretmen Nurten kendi kararlarini veremiyorsa kendi hayatini yasayamaz isci Ahmet adam gibi adamsa herturlu mutlu olur iyi seyirler Nurten ogretmen

Cocuk fazladan 2500 lira kazaniyo olsa ailen mi yiyecekti? Onlara ne?

Esimin beni bosamasi lazim o zaman. 5 kurus kazanmiyodum evlendigimde.
Ne yemesi yediricem diye korkuyo olabilir en fazla :)
Maaş farkları kadının fazla kazandığı durumlarda tersine göre bira daha sorun olabiliyor galiba.

Türk filmi senaryosu ise olur
Evlendikleri gelinlik-damatlıklı sahnede mutlu son olur
Gerçekten de son olur mutluluk.

Evlendikten sonrasını neden göstermez Türk filmleri?
Meçhul.

Ahmet ne işçisi bu arada? Eğitimi ne? 7 senedir konuştuklarına göre arada bir iletişim problemi yok. 7 sene uzun bir süre çünkü. Demek birbirlerinden sıkılmıyorlar. Demek konuşacak konu buluyorlar. Demek ortak çok özellikleri var.

Ahmet'in daha iyi kazandıracak başka işe geçme şansı yok mu? Ailenizi rahatlatmak açısından.

Şahsi görüşüm: Kadının erkekten fazla kazandığı evliliklerde mutlaka bir şekilde sorun çıkıyor.
Evet çokça feminist düşüncelerim vardır ama konu evlilik ve taşınan sıfatlar olduğu zaman erkeğin her konuda kadından 1 tık üstte olması gerektiğine inanıyorum. Eğitim açısından, kültür açısından, ekonomik açıdan benden ileride olmalı.

gökten bir elma düşer...

Back
X