öğretmen olan hamişler...

Böyle stresli bir mesleğin içinde sağlıklı gebelik geçirebilmek bence çok zor. Kimilerine göre tatillerinden ötürü rahat bir meslek ama çalıştığımız zamanlar o kadar yıpratıcı ki.. Her gün eve baş ağrılarıyla geliyorum. Sınıfta bazen kalbim duracakmış gibi hissediyorum.Ergen çocuklarla uğraşmak özellikle bayansanız cidden çok zor. Eskiden öğretmenlerimiz bizim için çok değerliydi şimdi öyle mi? Kendimi geçtim de umarım bebişim zarar görmez bu durumdan

korkma bebeğin sağlıklıysa allahın izniyle hiçbirşey olmaz. benim düşük tehdidim varken okula gittim. anasınıfı öğretmeniyim oturamıyordum çocuklar oldukça yaramaz, tenefüste yok yardımcıda yok, temizlikte bana bakıyor ancak Allahıma şükürler olsun birşeycik olmadı bebişime. Allah korudu onu. senin dikkat etmen gereken teneffüsler.. top oynanan yerlerden uzak durmaya çalış. merdivenlerden önce öğrencilerin inmesini bekle. dua et sürekli. bebek sağlıklıysa sımsıkı tutunur sana.

Allah analı babalı ,sağlıklı büyümeyi nasip etsin canım. İnşallah benim bebişim de sımsıkı tutunur

Merhaba arkadaşlar. Ben de yani katıldım aranıza, keseyi gördük bu hafta, kısmetse haftaya da kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. Bu güzel maratonda Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah, bebeklerimize sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin.

Gözünüz aydın. Amin inşallah :)

bugün bebişimin hareketlerini hissettim. maşallah bebişime. önce yanılıyorum zannettim ama yarım saatte bir gıdıklıyor oğlum beni. Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu

arkadaşlar merhaba :) benimde pozitif çıktı test sonucum ama haftaya pazartesi daha net belli olur dedi doktorum..şimdi benim aklıma takılan bir soru var..burda bir doktorun özel muayenehanesi var. özel hastaneye de doğum için gidiyor. şimdi ben bu doktora gitmeye başlasam olurda mesela aralarda rapor falan almam gerekti bu doktor verebilir mi bana raporu? aklıma takıldı bu soru.. ona göre ya ona gidicem ya da gitmicem ....

çok güzel bir konu olmuş, öğretmenin derdinden ancak bi öğretmen anlar çünkü... ben de öğretmenim, 4 aylık bi oğlum var şuanda ücretsiz izindeyim...

buarada raporu özel veya devlet farketmez her türlü doktordan alırsınız istediğiniz zaman.. geçen sene okulla beraber hamilelik baya bi zor olmuştu, bi de meslek lisesi olunca 2 kat daha zor.. bakalım seneye bebişle nasıl olacak:)

hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar...

Son düzenleme:

yani özelden kasıt özel hastanedeki gibi değil kendi muayenehanesi var. kusura bakmayın ben çok acemiyim. yanlış sormuş olabilirim soruyu

yani özelden kasıt özel hastanedeki gibi değil kendi muayenehanesi var. kusura bakmayın ben çok acemiyim. yanlış sormuş olabilirim soruyu

özel muayenehaneyi bilmiyorum ama neden olmasın ki? özel hastane oluyorsa özel doktor da olur bence, yine de idareye bi sor:)

özel muayenehaneyi bilmiyorum ama neden olmasın ki? özel hastane oluyorsa özel doktor da olur bence, yine de idareye bi sor:)

tamam çok sağol, ya ona göre o doktora gidicem şimdi ilerde sıkıntı olursa ona gitmek istemem şimdiden öğrenmem lazım bu işi..idareye sorarım artık.

Merhaba güzel anneler ve melekleri öncelikle hepimizin gebelikleri hayırlı uğurlu, bebeklerimiz sağlıklı ömürlü kademli olsun inşallah ben de öğretmenim ve bu haftalar mide bulantıları, kusmalar, yanmalar derken baya zor geçiyor okulda günler. bu yıl nasıl bitecek bilmiyorum mayısa kadar çalışmayı düşünüyorum ben de Allah yardımcımız olsun sağlıkla dünyaya getirmeyi nasib etsin yavrularımızı

hayırlı olsun bebeğin.az kalmış 2-3 hafta sonra geçer bulantıların. benim bebiş maşallah tam zamanında geliyor. 2. dönem tamamen kapanıyor doğum izniyle.

hayırlı olsun bebeğin.az kalmış 2-3 hafta sonra geçer bulantıların. benim bebiş maşallah tam zamanında geliyor. 2. dönem tamamen kapanıyor doğum izniyle.

Çook teşekkür ederim canım ben de seni kutlarım çok :) evet bulantılar konusunda ben de öyle umuyorum geçer inşallah.. tabi anneme çekmediysem.. kadıncağız iki hamileliğinde de doğurana kadar çekmiş resmen
sen çok şanslısın o zaman doğum tarihi konusunda ne güzel. bizim bebiş tam yaz tatilinin başında geliyo kısmetse, doğum izninin yarıdan fazlası yalan olucak yani :44:

ben de hamile öğretmenlerdenim hepimize hayırlı uğurlu olsun. kızlar doğumum yaz tatiline geliyor ve iznim bebeğim çok küçükken bitiyor. benim durumumda olan ve bir plan olan var mı?

ben de hamile öğretmenlerdenim hepimize hayırlı uğurlu olsun. kızlar doğumum yaz tatiline geliyor ve iznim bebeğim çok küçükken bitiyor. benim durumumda olan ve bir plan olan var mı?

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım. Ben de seninle aynı durumdayım haziranın sonu temmuzun başı gibi olacak kısmetse doğumum eğer becerebilirsem 37. haftama kadar çalışmayı düşünüyorum o da haziranın başı gibi oluyor. sonra zaten yaz tatilinde iznimin yaklaşık 10 haftası daha gitmiş olucak okullar açılana kadar. klan 5 haftamı da doğumdan sonra kullanmış olucam. sonrasında da 5'er gün 5'er gün rapor alarak birinci dönemi bebişimden ayrılmadan geçirmeyi planlıyorum kısmetse.

Hocam ben 2. bebeğimi bekliyorum. İlk bebeğim Eylül'ün 26'sında doğdu. Yaz tatiline denk gelen izinler yanıyor. 8 buçuk ay ücretsiz izin almak zorunda kaldım.Doğum sonrası izin 15 hafta mı? O kadar olmamalı diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…