allah analı babalı büyütsün hocam. allah bize de kısmet etsin. bende bugün cinsiyetini öğrendim. prensim olacak inşallah.
Böyle stresli bir mesleğin içinde sağlıklı gebelik geçirebilmek bence çok zor. Kimilerine göre tatillerinden ötürü rahat bir meslek ama çalıştığımız zamanlar o kadar yıpratıcı ki.. Her gün eve baş ağrılarıyla geliyorum. Sınıfta bazen kalbim duracakmış gibi hissediyorum.Ergen çocuklarla uğraşmak özellikle bayansanız cidden çok zor. Eskiden öğretmenlerimiz bizim için çok değerliydi şimdi öyle mi? Kendimi geçtim de umarım bebişim zarar görmez bu durumdan
korkma bebeğin sağlıklıysa allahın izniyle hiçbirşey olmaz. benim düşük tehdidim varken okula gittim. anasınıfı öğretmeniyim oturamıyordum çocuklar oldukça yaramaz, tenefüste yok yardımcıda yok, temizlikte bana bakıyor ancak Allahıma şükürler olsun birşeycik olmadı bebişime. Allah korudu onu. senin dikkat etmen gereken teneffüsler.. top oynanan yerlerden uzak durmaya çalış. merdivenlerden önce öğrencilerin inmesini bekle. dua et sürekli. bebek sağlıklıysa sımsıkı tutunur sana.
Gözünüz aydın. Amin inşallah :)Merhaba arkadaşlar. Ben de yani katıldım aranıza, keseyi gördük bu hafta, kısmetse haftaya da kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. Bu güzel maratonda Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah, bebeklerimize sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin.
çok güzel bir konu olmuş, öğretmenin derdinden ancak bi öğretmen anlar çünkü... ben de öğretmenim, 4 aylık bi oğlum var şuanda ücretsiz izindeyim...
buarada raporu özel veya devlet farketmez her türlü doktordan alırsınız istediğiniz zaman.. geçen sene okulla beraber hamilelik baya bi zor olmuştu, bi de meslek lisesi olunca 2 kat daha zor.. bakalım seneye bebişle nasıl olacak:)
hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar...
yani özelden kasıt özel hastanedeki gibi değil kendi muayenehanesi var. kusura bakmayın ben çok acemiyim. yanlış sormuş olabilirim soruyu
özel muayenehaneyi bilmiyorum ama neden olmasın ki? özel hastane oluyorsa özel doktor da olur bence, yine de idareye bi sor:)
Allah hepinize kolaylık versin arkadaşlar
Merhaba güzel anneler ve melekleri öncelikle hepimizin gebelikleri hayırlı uğurlu, bebeklerimiz sağlıklı ömürlü kademli olsun inşallahben de öğretmenim ve bu haftalar mide bulantıları, kusmalar, yanmalar derken baya zor geçiyor okulda günler. bu yıl nasıl bitecek bilmiyorum mayısa kadar çalışmayı düşünüyorum ben de Allah yardımcımız olsun sağlıkla dünyaya getirmeyi nasib etsin yavrularımızı
hayırlı olsun bebeğin.az kalmış 2-3 hafta sonra geçer bulantıların. benim bebiş maşallah tam zamanında geliyor. 2. dönem tamamen kapanıyor doğum izniyle.
ben de hamile öğretmenlerdenimhepimize hayırlı uğurlu olsun. kızlar doğumum yaz tatiline geliyor ve iznim bebeğim çok küçükken bitiyor. benim durumumda olan ve bir plan olan var mı?
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım. Ben de seninle aynı durumdayım haziranın sonu temmuzun başı gibi olacak kısmetse doğumum eğer becerebilirsem 37. haftama kadar çalışmayı düşünüyorum o da haziranın başı gibi oluyor. sonra zaten yaz tatilinde iznimin yaklaşık 10 haftası daha gitmiş olucak okullar açılana kadar. klan 5 haftamı da doğumdan sonra kullanmış olucam. sonrasında da 5'er gün 5'er gün rapor alarak birinci dönemi bebişimden ayrılmadan geçirmeyi planlıyorum kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?