öğretmen olduk ama sanki mv maaşı alıyoruz :(

Sırf kk kadınları için "öğretmenin bir günü" adlı bir video hazırlayacağım.
Tahminlerinize ne kadar uzak olduğunu göreceksiniz

İyi ki küçümsememişsiniz.Sayısal çıkışlı mısınız ?
Sizin iyi öğretmene rastlamamış olmanız hakkıyla mesleğini yapanlar olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Bence bu saldiri karsilikli. Sonuçta bu forumda herkes 2000 3500 arasi maaş almıyor doğal olarak yorumlar bak bizler ya da bir çok kişi su maaşa geciniyor paran iyi dert etme gibi yorumlara dönüşüyor. Yani asgari ucretliye 2000 aliyorum ama yetmiyor desek ayni teselliyi verir ne desin yani.

Ama o adama kalkip senle ben bir miyiz ben emek ettim okudum sen onu hak ettin ben bunun daha iyisini hak ediyorum dersek o zaman tek tarafli olmaz iste isitilecek sözler..

Kötü niyetle söyleyenler için bir şey demem bu söylediklerinize ama onlar da okusaymis vs biraz ağır sanki herkesin imkanı aynı olmuyor ki

Acınacak halim yok çok şükür . Herkesin durumu kendine göre tabiki . Siz kendinize göre örnek vermişsiniz . Ne kadar geliyorsa o kadar gidiyor işte . İŞİMDEN , MAAŞIMDAN ŞİKAYETİM YOK KONUYA DİKKAT EDERSENİZ SIKINTIM İNSANLARIN BEKLENTİLERİ ...

Ben de bugünlere kolay gelmedim . Herkes genç kızlığını yaşarken ben çok şeyden vazgeçtim . Atandım çok şükür ama sıkıntılar bitmez hayatın parçası hayatın anlamı bu şekilde hiç birşey dört dörtlük olamaz . Ama eğer sizde 3 sene hayatınızın her şeyinden fedakarlık edip KPSS sıkıntısında psikolojinizin alt üst aşamasına gelip , bir çok şeyden vazgeçerseniz KPSS engelini aşıp maaşınız zamanında yatar .

Sırf kk kadınları için "öğretmenin bir günü" adlı bir video hazırlayacağım.
Tahminlerinize ne kadar uzak olduğunu göreceksiniz

ohh boş zamanın çok tabii video falan hazırlarsın zaten yarım gün çalışıyorsun maaşın da çok film bile çekersin o parayla.zaten terlenilesi bir meslekte değil

Kim ne derse desin arkadaş çok pahalı yurtdışında 0.50 cent olan muz buraya gelince nasıl 8-10 lira oluyor onu da anlamıyorum.
Aklıma da ilk bu geldi ama enflasyon zirvede.
Beyaz eşya üzerinden eflasyon hesaplaması yapan da bir biz varızdır herhalde.
Neyse cinlendim yine.

Ooooo lise yıllarına da geri donulduyse konu tam da olmasi gerektiği yere gelmiş birazdan ogretmen lisesi yok düz lise muhabbeti de başlar haa benim babam da senin babanı döver

Hele.kıyafet ve kozmetik öyle özeniyorum ki yurtdisina. Bizim burada taksitle aldiklarimizi millet yurt dişinda pijama diye giyiyor:)

AAAAAA alın öğretmenlik sizin olsun öğretmenlik meslek değil hayat be hayatın oluyor

40 kişlik sınıfta her öğrenciyle ilgilenmek , gürültü içinde ders anlatmak , ergenlerin tripleri , her akşam ders hazırla , soru hazırla , sınav kağıtlarını oku , evrak işleri hiç bitmiyor . Eve iş getiren ender meslek grubuyuz .

İNANIN KARŞIDAN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL . Bırakın da 15 gün 2 ay tatili çok görmeyin . özelde de çalıştım ama en çok bunu hak edenlerdeniz . AMA ÇOK İSTİYORSANIZ GELİN YAPIN ÖĞRETMENLİK

Hele.kıyafet ve kozmetik öyle özeniyorum ki yurtdisina. Bizim burada taksitle aldiklarimizi millet yurt dişinda pijama diye giyiyor:)

hikaye ya hep türkiye iyiye falan gitmiyor valla. ekonomik çöküşteyiz
hesabı beyaz eşya üstünden yap enflasyon düşük görünsün
bir tüiki açıp baksa insanlar da görse.

ben o msjları saldırı olarak görmüyorum ki.bana 1000 lira fazla gelir sana 3000 lira az gelir ki maaşımızın çok az olmadığı konusunda 3 msjım vardır en az.ama işin ucu kaçıyor bir süre sonra lafım o msjlara.bu kk da hep var doktorlarla ilgili konularda da var başka meslek konularında da.

kadesa,
birde Adile Naşit hamam sahnesini mi eklesem acaba? Tellioğulları'yla Seferoğulları

elmayra aklıma geldi abla,o hama sahnesinin şarkısını oyun bölümüne yazmıştı sen de güm diye banlamıştın

yorumları okuyunca gülesim geldi ya.Öğretmenliği şimdilerde yapmak zor iş artık yaptırım gücü pek kalmadı nedense.Hele lisede öğretmensen çok zor.Maaş iyi gibi görünse de yeni bir hayata başlamak bir düzen kurmak çok masraflı oluyor.Her ay bir iki altın alıp kenara koy o yokmuş gibi düşün :)

Şaka mı bu yav.
Nereye 6-8 milyar alıyormuş öğretmenler
Ay öğretmen çocuğu olmasam yiyeceğim valla

Ayrıca burada yeni atanmış öğretmenlerin maaşlarına da şaşırdım ben..
Belki yere göre değişiyordur ama vandan tut ağrıya kadar çalışmış anne babam 35 yıllık öğretmenken 2000i zor geçiyordu
Bilemedim.
1in 1i muhabbeti var ya hani öyleyken

İyi ki küçümsememişsiniz.Sayısal çıkışlı mısınız ?
Sizin iyi öğretmene rastlamamış olmanız hakkıyla mesleğini yapanlar olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Küçümsüyor olsaydım emin olun sizi takındığınız tavırla konuşuyor olurdum. Yaptığınız yorum çok incitici, öğretmenler konusunda da söylediklerinize istinaden kendi izlenimlerimle yanıt verdim. Her öğretmeni görüp bilerek değil. Peki siz her kişinin tembellikten okumayıp asgari ücretle çalışmayı tercih ettiğini görerek mi genelleyip böyle yorum yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…