Evet cnm aynen oyle olduUtanmadan kalkip anlamadık diye gelmisler bir de ya..
Mufredati degerlendirmek icin Esinin yigenin 5, sinif derslerine yardim etmek yeteli zaten caniiimm,Eşimin yeğeni bu sene 5. sınıfa geçicek. Onun derslerine yardım ederken görüyorum da hiç sadeleşmiş gibi gelmiyor. İlginç.
Bir de üslubunuz çok sert. Düzeltin lütfen.
Canım imam hatip ler eski imam hatip gibi degilBu sene bir imam hatip ortaokulunda göreve başladım. Dedim ki, buradaki çocuklar en azından biraz daha munistir. Hani güzel ahlak, iman diye yetiştiriliyorlar ya.. Bugüne kadar çaliştiğim butun kurumlari mumla aradım! Dersler konusunda zaten rezalet durumda, hiçbir şey bilmiyorlar. Ama saygisizliklari bana pes dedirtti..
Dinlemeyi bilmiyorlar, konuşmayi bilmiyorlar, anlamiyorlar, saygi yok, okul kurallarina uymak yok.. Bir okulun bütün siniflari mi çöp olur? Gelip görseniz ülkenin geleceği böyle mi der ağlarsiniz halimize..
Sen kendini parala, öğretmeye çaliş, eğitmeye çaliş; karşiliği duvara toslamak olsun.
O şikayet hatlarini velinin tek eline verenlerin de abv. Neymiş ogrenciye kizip, o ders ders anlatmamişim.. Sana ne benim sinif içimden? Neymiş ders işlemiyormuşum.. Çok merak ediyorsan kontrol et çocuğunun defterlerini? Neymiş 2.dönem notlari duşmüş.. Çocuğun 6.sinifta ve 4 işlemi bile yapamiyor ve umrunda da olmuyor olabilir mi?
Seni çok iyi anliyorum konu sahibi.. Öğretmene saygi eskidenmiş. Öğretmen=köle Velinin saygisi yok ki, çocuğunun olsun..
Sonumuz hayrolsun cidden, merakla bekliyorum..
BİRİLERİ YAPIYOR ELBET,GÖRÜNTÜLÜ ÇEKMİŞLER.ÇOCUĞUN KAFASINI SİLGİ YERİNE KULLANIYORDU.KIZMANIZA GEREK YOK BEN DE ÖĞRETMENİM.SADECE O AN DENK GELDİ YAZDIM.SİZ DE YAKMAYIN AMA BURDAN BAKIN BİRDE.YANLIŞ BİR ŞEYİ MİLYONLARCA KİŞİ SÖUYLESE BİLE YANLIŞ YİNE YANLIŞTIR.İLK DARBEDETERKEDECEĞİNİZKADAR GÖZDEN ÇIKARILABİLİR OLMAMALI DEĞERLER.KONU SAHİBİNİN ÜZÜNTÜSÜNÜ ANLIYORUM.BENDE PEK ÇOK SIKINRTI YAŞADIM ,YAŞIYORUM.BUNDANÖNCEKİ MÜDÜRÜMKÜÇÜLKDAĞLARI BENYARATTIM HAVASINDAYDI.ŞİMDİ SON UYGULAMALARDANDOLAYI ÖĞRETMENLİĞE DÖNMEK ORUNDAKALDI.İNSANİLKELERİNİKENDİSİİÇİN BENİMSERBAŞKALARI İÇİN DEĞİL.VE YERİ GELDİĞİNDE HAK BİLDİĞİ YOLDA TEKBAŞINA YÜRÜR.KONU SAHİBİNE SABIR DİLİYORUM.AMA VAZGEÇMEYİN.SİZ KENDİ DOĞRULARINIZDA DEVAM EDİN.ZAMAN MİHENK TAŞIDIR.DEĞERİNİZİ ORTAYA KOYAR.Peki bunu burada yazan öğretmenler mi yapıyor? Ya da biz destekliyor muyuz sizce şiddeti?
Buyrun burdan yakın.
İnanamıyorum şok oldumben hep proje yapan koro hazırlayan tiyatro sahnesi yapan biriydim bu sene old mc donald şarkısında pig kelimesi geçiyor diye şikayet edilmişim sınıf ortamında o tür hayvanların adını niye öğretiyormuşum
BİRİLERİ YAPIYOR ELBET,GÖRÜNTÜLÜ ÇEKMİŞLER.ÇOCUĞUN KAFASINI SİLGİ YERİNE KULLANIYORDU.KIZMANIZA GEREK YOK BEN DE ÖĞRETMENİM.SADECE O AN DENK GELDİ YAZDIM.SİZ DE YAKMAYIN AMA BURDAN BAKIN BİRDE.YANLIŞ BİR ŞEYİ MİLYONLARCA KİŞİ SÖUYLESE BİLE YANLIŞ YİNE YANLIŞTIR.İLK DARBEDETERKEDECEĞİNİZKADAR GÖZDEN ÇIKARILABİLİR OLMAMALI DEĞERLER.KONU SAHİBİNİN ÜZÜNTÜSÜNÜ ANLIYORUM.BENDE PEK ÇOK SIKINRTI YAŞADIM ,YAŞIYORUM.BUNDANÖNCEKİ MÜDÜRÜMKÜÇÜLKDAĞLARI BENYARATTIM HAVASINDAYDI.ŞİMDİ SON UYGULAMALARDANDOLAYI ÖĞRETMENLİĞE DÖNMEK ORUNDAKALDI.İNSANİLKELERİNİKENDİSİİÇİN BENİMSERBAŞKALARI İÇİN DEĞİL.VE YERİ GELDİĞİNDE HAK BİLDİĞİ YOLDA TEKBAŞINA YÜRÜR.KONU SAHİBİNE SABIR DİLİYORUM.AMA VAZGEÇMEYİN.SİZ KENDİ DOĞRULARINIZDA DEVAM EDİN.ZAMAN MİHENK TAŞIDIR.DEĞERİNİZİ ORTAYA KOYAR.
Öğretmen arkadaşım eğer kelimeleri büyük harf ve bitişik yazmasa idin yazını okumak isterdim ama okuyamadım kusura bakma
Öğretmen arkadaşım eğer kelimeleri büyük harf ve bitişik yazmasa idin yazını okumak isterdim ama okuyamadım kusura bakma
ZİYANI YOK.OKUYABİLDİĞİNİZ KISIMDAN ALDIĞINIZ MESAJDA YETERLİ.Öğretmen arkadaşım eğer kelimeleri büyük harf ve bitişik yazmasa idin yazını okumak isterdim ama okuyamadım kusura bakma
Şiddeti kimse savunamaz zaten, böyle bir şeyi dünyada savunan birini tedavi altına almaları gerek hem de hemen! Ne öğrenci ne kadın ne de erkek şiddeti hak etmez. Günlük okul, ev, sokak yaşam rutininde dayağı gerektirecek sebep yoktur olamaz da. Olsa olsa hatalı davranış biçimi vardır, o da doğru teşvik ve yaklaşımla düzeltilir ve olmuyorsa da biraz daha teşvik edici şiddet içermeyen cezalar mevcuttur. Tamam artık öğretmene eskisi kadar değer verilip, saygı gösterilmiyor ama bunun karşılığı da dayak olamaz. Kimse kimsenin çocuğuna sırf sınıfta biraz ukalalık etti ya da ödevini yapmadı, derse ilgi göstermedi diye vuramaz ki. Hayatta kardeşimle itişmelerimiz dışında bilinçli olarak kimseye şiddet uygulamadım, umarım öğretmenlik yaşamımda da yolumdan sapmam, şimdiden yeminliyim vallahi.illederengarenk maalesef mesajda alamadım çünkü ne yazdığını anlamadım.
Burada şiddeti savunan tek bir kişi yok iken çocuğun da kafasını tahtaya vurmuslar yazan ve devamında bir öğretmen olarak kelimeleri düzgün yazamayan birinden alacak bir mesajım yok.uzgunum
Şiddeti kimse savunamaz zaten, böyle bir şeyi dünyada savunan birini tedavi altına almaları gerek hem de hemen! Ne öğrenci ne kadın ne de erkek şiddeti hak etmez. Günlük okul, ev, sokak yaşam rutininde dayağı gerektirecek sebep yoktur olamaz da. Olsa olsa hatalı davranış biçimi vardır, o da doğru teşvik ve yaklaşımla düzeltilir ve olmuyorsa da biraz daha teşvik edici şiddet içermeyen cezalar mevcuttur. Tamam artık öğretmene eskisi kadar değer verilip, saygı gösterilmiyor ama bunun karşılığı da dayak olamaz. Kimse kimsenin çocuğuna sırf sınıfta biraz ukalalık etti ya da ödevini yapmadı, derse ilgi göstermedi diye vuramaz ki. Hayatta kardeşimle itişmelerimiz dışında bilinçli olarak kimseye şiddet uygulamadım, umarım öğretmenlik yaşamımda da yolumdan sapmam, şimdiden yeminliyim vallahi.
12 yıllık öğretmenim bırak şiddeti daha bir çocugumun kalbini kırmadim.
Zaten o tip arkadaşlar kendini bilmez mesleğin utanç kaynağı olanlar.
Sonra da bütün öğretmenlerin ismi lekeleniyor işte. Bir de işin psikolojik şiddet boyutu var, sınıfta padişah edasıyla hüküm süren, ağzını açtırmayan, silahı da -haksız yere- dersten bırakmak olan öğretmenlerim oldu geçmişte benim. Ben de nereleri bozdu, dağıttı bir bilseniz. Sırf kalmayayım diye, kırk takla attığımı bilirim, oysaki tembel değilim, ödevlerimi yapıyorum, sınavını da verecek seviyedeyim ama gelin görün ki bunlar dersten geçmek için yeterli ön koşullar değildi. O dersi avcunun içi gibi bilip de geçeceğinden emin olmamak berbat bir şeydi cidden. Bu konuda da kendime söz verdim, notlar bizim silahlarımız değil, biz vermiyoruz, onlar alıyorlar. Ah şunu bir anlasalardı...12 yıllık öğretmenim bırak şiddeti daha bir çocugumun kalbini kırmadim.
Zaten o tip arkadaşlar kendini bilmez mesleğin utanç kaynağı olanlar.
TOPLUMUN ÖĞRETMENE BAKIŞ AÇISINI ANLATMIŞTIM BEN O CÜMLEDE .ÖĞRETMEN OLDUĞUMU ANLAMIŞSINIZ BU DA BİR MESAJDIR.ÇOK ÖNYARGILISINIZ.BENİTANIMIYORSUNUZBİLMİYORSUNUZ VE SİZDEN ALACAK MESAJIM YOK DİYORSUNUZ.ŞU AN YAZDIĞIM BİLGİSAYARIN TUŞLARI ÇOK ZOR ÇALIŞIYOR.O NEDENLE BİRLEŞİK ÇIKMIŞ BAZI KELİMELER.NEDEN KİŞİSELLEŞTİRDİNİZ ANLAYAMADIM.BEN BURDA İDDETİ SAVUNAN VAR DEMEDİM.ŞİDDETTE TOPLUMUN BİR GERÇEĞİ VE HABERLERDE O AN DENK GELEN BİR OLAYI YAZDIM SADECE.SİZİN ALACAK MESAJINIZ OLMAYABİLİR AMA BENYİNE DE AÇIKLAMAYI BORÇ BİLDİM KENDİME.BİRAZ DA FARKLI BAKIŞ AÇILARINDAN BAKMAK KİMSEYE ZARAR VERMEZ.illederengarenk maalesef mesajda alamadım çünkü ne yazdığını anlamadım.
Burada şiddeti savunan tek bir kişi yok iken çocuğun da kafasını tahtaya vurmuslar yazan ve devamında bir öğretmen olarak kelimeleri düzgün yazamayan birinden alacak bir mesajım yok.uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?