- 1 Temmuz 2009
- 6.042
- 6.647
- 773
- Konu Sahibi BenAyKizim
bastırıyor parayı baktırıyor nedir ya. kendi çocugunun bütün sorumlulugunu başından 'para bastırarak' atan anne, babalar yeri geldiginde ''benim çocugum, kimse dokunamaz gerekirse Roma'yı da yakarım'' diyemezler çünkü çocugu zaten kendi başlarından atanlar en başta bu anne babalar. çocugun o kadar kıymetliyse otur kendin bak.
ögretmenlere parayı bastırdıgınız falan da yok ayrıca. ha özel hoca tutarsın saatligine 300-400tl ödersin, çektigi sıkıntıya degecek bir para olur, o zaman söylenmeye hakkın olur. hem 1 tane çocuga bakıyordur altı üstü..
ama 30 tane her türden çocuga bakan, az para alan ögretmene gidip de köle muamelesi yapmak yanlış. ''benim vergimle alıyorsun maaşını!'' diye köle muamelesi yapılmaz. tabi bunun önünü de devlet açtı. . ögretmenin kendi insiyatif hakkı bulunmalı, kendi yöntemlerini belli ölçüde kullanma hakkı bulunmalı. veliler iki de bir müdahale edip ögretmene nasıl egitim vermesi gerektigini anlatırsa bu komik olur.
sen çalışıyor musun bilmiyorum. sana maaş ödeyen her kimse, gelip sana 'parayı bastırdıgı için' sana her türlü sorumlulugu yüklese ve ardından en ufak hatanda gelip yaygara koparsa ne derdin? ''evet bu benim görevim, çünkü parayı bastırdı'' mı derdin? hem burada çocuklarla ugraşmaktan bahsediyoruz. oldukça zor bir iş. çocuklar bitti bir de velilerle ugraş çıktı![]()
Allah senin gibi zihniyetlerden korusun.