öğretmen+veli iletişimleri

burdaki birçok kadın lisans hatta yüksek lisans mezunu ben de dahil. imrenilen ne yapmışsınız anlamadım, herkesin sizi dışlaması mı çok yalnız olmaniz mı? hadi yavrum hadi işini gücünü eline al öyle gel de konuşalım
Laftan anlamıyosun ya da işine gelmiyor :D Şu an yalnız olan kimse yok yorma kendini ya :D İki bölüm okumamdan dünyayı gezmeme kadar imrenilen şeyler yapıyorum merak etme ;) Mezun olmamış halimle senden çok işim gücüm var, hadi canım.Allah bilir sözlüm dediğin adamın haberi bile yoktur seni gözardı ediyorum canım arabanın ön koltuğu konunu aç oradan birine kinlen :halay:

Laftan anlamıyosun ya da işine gelmiyor :KK70: Şu an yalnız olan kimse yok yorma kendini ya :KK70: İki bölüm okumamdan dünyayı gezmeme kadar imrenilen şeyler yapıyorum merak etme :KK66: Mezun olmamış halimle senden çok işim gücüm var, hadi canım.Allah bilir sözlüm dediğin adamın haberi bile yoktur seni gözardı ediyorum canım arabanın ön koltuğu konunu aç oradan birine kinlen :halay:

kimseye kinlenmiyorum, hepsini çok sevdim zamanla haftaya nişanım var mutluyum çok şükür. o anki psikolojiyle çocukca davrandığımı farkettim.
sen bu tavırlarınla hep yapayalnız kalacaksın ama ablacım, ne bi hayat arkadaşı ne bi dost, ne bi akraba..:olamaz:
bunları senin için söylüyorum,napıyım napıyım diye yazıyorsun ya egolu olma bu kadar. bak 50 kere okuduğun bölümü söyledin, ben mühendisim ama bunu daha benden duymamışsındır bir kere. :halay::halay: bu dediklerimi uygula arkadaşların ekmez seni, her görüşmeye gel isterler, insanın kuzeni dışlar mı ya? bak her şey nasıl değişecek:oops::oops:

kimseye kinlenmiyorum, hepsini çok sevdim zamanla haftaya nişanım var mutluyum çok şükür. o anki psikolojiyle çocukca davrandığımı farkettim.
sen bu tavırlarınla hep yapayalnız kalacaksın ama ablacım, ne bi hayat arkadaşı ne bi dost, ne bi akraba..:olamaz:
bunları senin için söylüyorum,napıyım napıyım diye yazıyorsun ya egolu olma bu kadar. bak 50 kere okuduğun bölümü söyledin, ben mühendisim ama bunu daha benden duymamışsındır bir kere. :halay::halay: bu dediklerimi uygula arkadaşların ekmez seni, her görüşmeye gel isterler, insanın kuzeni dışlar mı ya? bak her şey nasıl değişecek:oops::oops:
Çocukça davranabiliyorsun abla tavsiyesi veriyorsun bi karar ver yahu.. Mühendissen istersen 1000 kere söyle kim laf ediyor, bir insan başarısıyla her daim övünebilmeli bu bilek hakkı. Yazıştığım zaman sesini özledim ses kaydı da at diyen arkadaşlarım var, başka ülkeye yerleşmeyi düşündüğüm zaman sen bizi hiç düşünmüyor musun diyen ailem ve arkadaşlarım da var yalnız kalırsam senden tavsiye isterim ;)
İleride nişanlanırsam bi telefonunu alırım düğünüme gelirsin :KK60: Nişanlanıyorsan Allah tamamına erdirsin bir yastıkta kocayın ablacım :oops: Canımsın ;)

Çocukça davranabiliyorsun abla tavsiyesi veriyorsun bi karar ver yahu.. Mühendissen istersen 1000 kere söyle kim laf ediyor, bir insan başarısıyla her daim övünebilmeli bu bilek hakkı. Yazıştığım zaman sesini özledim ses kaydı da at diyen arkadaşlarım var, başka ülkeye yerleşmeyi düşündüğüm zaman sen bizi hiç düşünmüyor musun diyen ailem ve arkadaşlarım da var yalnız kalırsam senden tavsiye isterim :KK66:
İleride nişanlanırsam bi telefonunu alırım düğünüme gelirsin :KK60: Nişanlanıyorsan Allah tamamına erdirsin bir yastıkta kocayın ablacım :oops: Canımsın :KK66:

hıhı eminim öyledir :halay::halay::halay:

Eskiden kadinlar actigi baklava yaptigi igne oyasi ile yarisir kendini overdi.smdi silahlar diploma olmus.
Diplomanin cehaleti almasi gerekmiyo mu?
Yahu baban koymus cebine harcligini,hocan anlatmis her sabah dersini.o okulu bitirdim bu bolumu bitirdim.
Bi ogretmen adayi olarak ogrecilerime ogretmem gereken sey bazi degerleri asilamam olacak

Back
X