Ogretmen veli?

O da bisey mi bizim güvenlik adımı soyadımı alıp kimin için geldiğimi soruyor
Geçen ben de müdüre kızım tuvaleti kullanamıyor alafranga tuvaleti tamir ettirmek istiyorum dedim. O da alaturkaya alıştırın ötekiler hep mikrop dedi.
Kızımı bile düşündü adam, bu bana yürümek değildir de nedir.,

Böyle bir üye daha vardı.
Okul müdürü beni gözleriyle yedi, market sahibi gözlerini dikti diye hasbelkader iletişime geçtiği her erkeğin kendinde gzü olduğuna inanıyordu.
Yoksa siz yine o kişi misiniz? Artık gitmişsiniz ama dışardan okuyorsanız yazılanları, düşünce tarzınız için destek alın.

Konuyu okuduğumdan beri aynısını düşünüyorum. Hatta dün o üyeye baktım bayadır girmemiş forumz Ama onun Türkçesi biraz daha iyiydi. O yüzden çok ihtimal vermedim

Okula gidip gele gele Türkçesi düzelmiş olabilir
Yok okula gide gide Türkçesi bozulmuş Onun Türkçesi de muazzam değildi ama konu sahibininkinden daha iyiydi. Yani ne dediğini anlayabiliyoduk

Üyenin adını hatırlamadım ya aramalara anahtar kelimeler yazdım çıktı

Ben bu üyenin daha iyi diye anlamışım, pardon.
Şimdi bazı insanlar yeni bir alanda ilerleyince önceki öğrendikleri bir alanda kötüleşirler.
Bu hanım kızımız da artık beden eğitimine kayınca dil bilgisi zayıflayanlardan olmuş demek

Alt metinlerdeki "Ben çok beyenilen bir gadınım." cümlesini sesli okuduk diye bunu bizim fikrimiz sananlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…