- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.140
- 53
- Konu Sahibi Elif sahiner2323
-
Beden Eğitimi öğretmeni misiniz?Okulun içinde dolaşan tüm velileri ben de göz hapsinde tutuyorum vallahi. Çocuklar o an benim sorumluluğumda ve kim ne niyetle orada bilemem. Size özel değildir yani.
Valla üç kere okudum ama anlayamadım bekar nasil gözüküluyorsa acil bana da o formülden istiyorumBekar mi görünüyosun ?
Valla üç kere okudum ama anlayamadım bekar nasil gözüküluyorsa acil bana da o formülden istiyorum
Ahahahah her gün okula damlayıp adamın burnuna burnuna girerseniz adam da bu hayırdır ne ayak diye bakar.Delimisin sen adamın gözü hep üzerimde diyorum hiç ayirmiyor
O zaman okulda ki cocuklar tehlikede asil.Herkes dalga geçmiş ama haberlerde neler neler duyuyoruz dikkatli ve temkinli olmakta fayda var çünkü malum ortalıkta sapıklar çoğaldı
Tabii ki gözlemlemekte fayda var inşallah konu sahibinin kuruntusudurO zaman okulda ki cocuklar tehlikede asil.
Niloya okulda ki butun ogretmenlerde hademelerde, idari kadroda, guvenlik ekibinde sapik olma potansiyeli var demek ki. Onlar da bakiyolardir cunku okula girene cikana. Okulda calissam demek ben de potansiyel sapik mi olucam. Ne kolay boyle yaftalamak ates icat edilmemisken duman var demekTabii ki gözlemlemekte fayda var inşallah konu sahibinin kuruntusudur
Ayy ne alaka konu sahibinin anlattıklarına göre varsayıyorum her öğretmen sapık diyen kim dedi bunu nereden çıkarttın anlamadımNiloya okulda ki butun ogretmenlerde hademelerde, idari kadroda, guvenlik ekibinde sapik olma potansiyeli var demek ki. Onlar da bakiyolardir cunku okula girene cikana. Okulda calissam demek ben de potansiyel sapik mi olucam. Ne kolay boyle yaftalamak ates icat edilmemisken duman var demek
Biz de veliye göre yorum yapıyoruz güzelim bekar veli görünüyorum dediği içinAyy ne alaka konu sahibinin anlattıklarına göre varsayıyorum her öğretmen sapık diyen kim dedi bunu nereden çıkarttın anlamadım
Biz de veliye göre yorum yapıyoruz güzelim bekar veli görünüyorum dediği için
Zaten hem güzel hem de bekar gorunuyormuş. Aslinda zalim kaderin bi cezasi bu guzellik başina.Siz pası atıyorsanız öğretmen de gole çevirmeye çalışıyordur belki?
Tek hobisi giyinip süslenip okulda dikilmek olan veliler var ya, onlardan olmayasınız?
Bekar mı görünüyormuşZaten hem güzel hem de bekar gorunuyormuş. Aslinda zalim kaderin bi cezasi bu guzellik başina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?