Ogretmen veli?

Kızım okula başladığı zaman pandemi vardı haliyle maske takıyorduk.
Okul kapısında beklerken çocuğun anası olduğumu bildiği halde maskeyi indirmemi isterdi(tüm veliler içinde geçerli).
Maske kalktı şimdi yüzümüz ortada ama bu konu kafamı karıştırdı öğretmen yüzüme hala bakıyor olamaz, naa yırrr, adam evli ben evli Behlül nerede?

Valla üç kere okudum ama anlayamadım bekar nasil gözüküluyorsa acil bana da o formülden istiyorum

Formülün 3 açılımı var sonrasında yoketme metoduyla sonuca ulaşabilirsiniz. (Beden Eğitimi ) çarpanıyla

Evli görünen veliler
Bekar görünen veliler
Bakire görünen veliler

Herkes dalga geçmiş ama haberlerde neler neler duyuyoruz dikkatli ve temkinli olmakta fayda var çünkü malum ortalıkta sapıklar çoğaldı

Tabii ki gözlemlemekte fayda var inşallah konu sahibinin kuruntusudur
Niloya okulda ki butun ogretmenlerde hademelerde, idari kadroda, guvenlik ekibinde sapik olma potansiyeli var demek ki. Onlar da bakiyolardir cunku okula girene cikana. Okulda calissam demek ben de potansiyel sapik mi olucam. Ne kolay boyle yaftalamak ates icat edilmemisken duman var demek

Ayy ne alaka konu sahibinin anlattıklarına göre varsayıyorum her öğretmen sapık diyen kim dedi bunu nereden çıkarttın anlamadım

Siz pası atıyorsanız öğretmen de gole çevirmeye çalışıyordur belki?
Tek hobisi giyinip süslenip okulda dikilmek olan veliler var ya, onlardan olmayasınız?

Siz pası atıyorsanız öğretmen de gole çevirmeye çalışıyordur belki?
Tek hobisi giyinip süslenip okulda dikilmek olan veliler var ya, onlardan olmayasınız?
Zaten hem güzel hem de bekar gorunuyormuş. Aslinda zalim kaderin bi cezasi bu guzellik başina.

Zaten hem güzel hem de bekar gorunuyormuş. Aslinda zalim kaderin bi cezasi bu guzellik başina.
Bekar mı görünüyormuş Bir arkadaşımı hatırladım, minyon bir kızdı, 3 yaşlarında da bir çocuğu vardı. Bikiniyi giyip plajda salınsam bekar diye satarım kendimi demişti Öyle bir şey herhalde bekar görünmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…