- 26 Ekim 2023
- 16
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi Elif sahiner2323
-
Tedavi olmayı denediniz mi?Merhabalar bir konuya değinmek sormak istiyorm velisi olarak gittim okulda yaklaşık 1 bucuk aydır bu böyle war Olan bsy, bir beden öğretmeni war ve her gttgmde çocuğumu almaya disarda beden dersinde oluyor ilkbaslar anlamadm ama nezaman gtsem.farkttmki çaktırmadan bana bakıyor sürekli gözleri olduğum bölgede yandan bakıyor tuhaf geliyor bana ilk başlar paranoyak oldum ama baktm ki cidden bakıyor rahatsz oldum amacı ne olabilir artik bilmiyorm üstelik evli benm.cocugumun dersinede giriyor anlamadım.ve normalde okula girer beklerdim çocuğumu şimdilerde okulun kapısında bekliyorm ileri taraflara gtmiyorm gtsem.o öğretmene yaklaşmış oliyorum ve çocuklara hem ders anlatıyor hem.bakiyor sormak istedim szce amacı ne olabilir baya baya beni gozetliyor
Ya saneneTedavi olmayı denediniz mi?
Delimisin sen adamın gözü hep üzerimde diyorum hiç ayirmiyorYa sanene
EvetOffff o bakıyorsa sen uzaklaş yada bakma ne bakıyorsun de.
Evet haklısınız bende başka veliler de war ama bu böle değil işte farklıOkulun içinde dolaşan tüm velileri ben de göz hapsinde tutuyorum vallahi. Çocuklar o an benim sorumluluğumda ve kim ne niyetle orada bilemem. Size özel değildir yani.
Gidin sorun. Beni birine mi benzettiniz hayirdir hocam diye.Evet haklısınız bende başka veliler de war ama bu böle değil işte farklı
Hayır hep böyle yaaOkula gelen yabancıyı gözlemliyordur. Başka ne olacak Allah aşkına. Herkes bana aşık modunda dolanıyor olabilir misiniz.
Nebilimhiç konuştunuz mu? çok mu güzelsiniz ilgi çekicisiniz belki adam gözlerini alamıyor dhdjdn
bence sizin ilgi ihtiyacınız var. dümdüz bakan adamdan anlam çıkarıyorsunuz. ya da adamı beğenen sizsinizNebilim
Bsy değil sadece sormak istedim öyle boyle değil gerçekten komik saçma gelebilir ama adam hiç ayirmiyor dikkatimi çektiği için sordumNe duymak istiyorsun tam olarak?
Hayır yanıma doğru yaklaşıp yürüyor sadece bakmak değil mesele böyle dolaşıyor filanbence sizin ilgi ihtiyacınız var. dümdüz bakan adamdan anlam çıkarıyorsunuz. ya da adamı beğenen sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?