- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
- 83
- Konu Sahibi Kupakizi555
EvetCarol'mı o resimdeki The walking dead![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetCarol'mı o resimdeki The walking dead![]()
Çok haklısınız doğru o manada söylediğinizi anlamamışım özür dilerim. Evet etrafında çalışan insanlara kolay gelsin günaydın demeli alt üst ilişkisi olmaksızınDikkatli okumamışsınız sanırım ben evlenemez demedim. Kişinin kendi tercihidir ancak konu sahibi kendi demiş, hoşlandığı adam sadece meslektaşı öğretmenlerle diyalog içine giriyormuş, temizlikçileri muhattap alıp konuşmuyormuş, konu sahibi de bir çay sordu diye bu kadar havaya girmiş ya zaten. Sizce beraber mesai yaptığı insanlara nezaketen de olsa bir kaç kelime konuşmaya tenezzül etmeyen adam, sizce konu sahibine onun istediği gözle görüp ciddi niyetle yaklaşır mı? Kaldı ki konu sahibide adamın hiçbir yakınlığı yokken resmen gözleri ile taciz ettiğini kendi söylemiş, bu işin sonunda en fazla adam acızmaz şikayet eder, konu sahibi hem işinden hem gururundan olur.
Ne kadar korkaksiniz ya biraz cesaretli olun belki rahatsız olmayacak ?Kalbinizi kırmak istemem ama hiç gerçekçi yaklaşmıyorsunuz. Aslında hoşlanmadığını biliyorsunuz ama kabul etmek istemiyorsunuz. Düşüncenizle zıtlaşan insanlara da argo kullanıyorsunuz. Ve bu dışarıdan çok çaresiz bir kadın profili çiziyor. İşe ihtiyacım yok diyorsanız buyurun adamı rahatsız etmeye devam edin. Çaycıya çay var mı diye sormak nasıl hoşlantı belirtisi olabilir?
gurbann alayım mı ?Güzel bir şey söyleyin gurban olayım![]()
Tamam temizlik personeli olsun. O an odada yalnızca ikimiz vardık diyorsunuz. E adam size sormasın da kime sorsun bana mı? Hizmetliye çok normal bir soru sormuş siz de hoşlanıyor mu diyorsunuz. Ben olsam orda kim varsa ona sorardım yani bu çok normal. Siz daha önce hiç karşı cinsten ilgi görmediniz mi? Bu nasıl hoşlantı emaresi olabilir?Y
Ya ben çaycı değilim diyorum anlamıyorsunuz heralde
okulda çalışmadığın belli oldu hergün de günaydın denmez ki ben demezdim şahsenÇok haklısınız doğru o manada söylediğinizi anlamamışım özür dilerim. Evet etrafında çalışan insanlara kolay gelsin günaydın demeli alt üst ilişkisi olmaksızın
Yok ben diyorum ya yalan değil okulda çalışmıyorum ama burayı süpüren bi abi var ona bile kolay gelsin derimokulda çalışmadığın belli oldu hergün de günaydın denmez ki ben demezdim şahsen![]()
Ben mahallede çıktığım zaman muhabbetten eve geç kalıyorumokulda çalışmadığın belli oldu hergün de günaydın denmez ki ben demezdim şahsen![]()
İlerleyen zamanlarda beni bul sana ilişkimizi anlatmak istiyorumTamam temizlik personeli olsun. O an odada yalnızca ikimiz vardık diyorsunuz. E adam size sormasın da kime sorsun bana mı? Hizmetliye çok normal bir soru sormuş siz de hoşlanıyor mu diyorsunuz. Ben olsam orda kim varsa ona sorardım yani bu çok normal. Siz daha önce hiç karşı cinsten ilgi görmediniz mi? Bu nasıl hoşlantı emaresi olabilir?
Ay neden olmasın elbet herşeyde bi ihtimal vardır, Bi dene diyecem ama ya işinden olursan, ha bide ağır laf ederse rencide olursun grurun kırılır, o ortamda huzursuz çalışmak zorunda kalırsın hemde her gün. Ha bide reddedildiğinde daha çok aşık olma durumları gelişir bazı insanlarda, durum öyle olursa daha vahim.Bi ölç bi tart.Ya bı umut yok muhiç mi yok
![]()
Tamam tüm gerçekleri göz ardı edip adamı göz hapsine alın. İnsanlar hakkınızda dedikodu çıkarsın işinizden de olun rahatlayın. Üstelik adam yeşil ışık bile yakmamışkenNe kadar korkaksiniz ya biraz cesaretli olun belki rahatsız olmayacak ?
Sizi bulmama gerek yok okulumda sizin gibileri var zaten. Sonuçları görüyorum komik oluyor.İlerleyen zamanlarda beni bul sana ilişkimizi anlatmak istiyorum![]()
Yapipta pişman olmak hayat felsefemAy neden olmasın elbet herşeyde bi ihtimal vardır, Bi dene diyecem ama ya işinden olursan, ha bide ağır laf ederse rencide olursun grurun kırılır, o ortamda huzursuz çalışmak zorunda kalırsın hemde her gün. Ha bide reddedildiğinde daha çok aşık olma durumları gelişir bazı insanlarda, durum öyle olursa daha vahim.Bi ölç bi tart.
Ha yok ben o psikolojiden hemen kurtulurum, reddederse bile hiç bu yaşanmamış gibi işime bakarım diyorsan yap yapabileceğini
Hayat senin, gurur senin, Aşkta senin
1-Yapıpta mı pişman olmak?
2-Yapmayıpta mı pişman olmak?
İşaretle birini![]()
68 daireli apartmanım herkese selam versem evin yolunu bulamamBen mahallede çıktığım zaman muhabbetten eve geç kalıyorum![]()
Ya temizlikciyim diye herkes ilkokul mezunuyum sanıyorBunlar hep fakir kız, zengin oğlan konulu diziler yüzündengerçekçi olun derim biraz. Yanlış anlaşılma olmasın yaptığın işi küçümsemiyorum Ama eğitim ve düşünce farkı çok önemli ilişkide. O sebepten dolayı size, sizin ona baktığınız gibi bakmamıştır. Bu kız bana neden bakıyor diye bakmıştır.
Onlar nasilSizi bulmama gerek yok okulumda sizin gibileri var zaten. Sonuçları görüyorum komik oluyor.
Adam daha önce hiç sormamis kimseye kimseyle konuşmuyor diyorummTamam temizlik personeli olsun. O an odada yalnızca ikimiz vardık diyorsunuz. E adam size sormasın da kime sorsun bana mı? Hizmetliye çok normal bir soru sormuş siz de hoşlanıyor mu diyorsunuz. Ben olsam orda kim varsa ona sorardım yani bu çok normal. Siz daha önce hiç karşı cinsten ilgi görmediniz mi? Bu nasıl hoşlantı emaresi olabilir?
Ona selam ver buna nasılsın de kuzenime bişey bırakmaya gittim 40 dk kapıda laflamışız korona var ya içeri girmiyoruz68 daireli apartmanım herkese selam versem evin yolunu bulamam![]()