Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle üslubu olan birine öğretmen değil kimse bakmaz. Allah akıl fikir versin...

Senide anan dogurmamis sicmis

Keşke annen o gece basım agiriyor deseydi

Ben de hakaret edebiliyorum yalnız, bayağı hem de.karşımda olsan şu cümlelerin ilk hecesine başlamaya sıkardı biraz, ağzından çıkamadan midene kadar geri yolu olurdu.. burda klavyeden yardırıyorsun.her yönüyle düşük bir bireysin.
Senin erkek versiyonun da, kadına verecek cevap bulamayınca hemen küfüre ve kaba kuvvete başvuran tipler.

Görüşelim istersen kimin midesine kimin kıçına yol olurdu sözleri ? Saçını yolup amina basmayım dikkat et

Böyle üslubu olan birine öğretmen değil kimse bakmaz. Allah akıl fikir versin...
Sikerim senide üslubunda ha bı bok bulamadınız atacak usluptan yürüyün kendiniz İstanbul hanfendisi misiniz aminakoydugmn kasarlari

konu sahibi ,konunuzu hala takipteyim.. yani çok büyük ihtimalle banlanacaksınız,biliyorum,bu platform ve banlanacak olmak umrunuzda değil,anlıyorum...
ancak size bir hemcinsiniz olarak son bir öneride bulunmak istiyorum, bu umursamıyor olduğunuz mecra üzerinden ettiğiniz hakaretler,aslında olduğunuz kişinin bir parçasını yansıtıyor... gerçek hayatınızdaki yaşantınız ve sosyal ilişkileriniz hakkında bilgi veriyor... kiminle veya nerede olursanız olun, üslubunuzu biraz daha toplarlayın olur mu?
şu anda yüzlerini bile görmediğiniz insanlara karşı öfkenizi böyle ifade ettiğiniz için, gerçek yaşantınızdaki insanlara karşı da sinirlendiğinizde pek uygun davranmadığınız izlenimini edindim.
bakın dediğim gibi,gerçekten incitici yorumlar aldığınız da oldu,hepsini okudum-okuyorum . ancak hakarete ilk sarılan siz oldunuz. biraz daha sabırlı olun, o zaman duygularınız ( her anlamda, arkadaşlık ve aşk) daha kolay karşılık bulur belki.

Davul bile dengi dengine

Yalnız onun pipisi var.

Keşke herkes sizin gbi olsa ..

Bu site uyuyor herhalde bu akşam? En ufak şeyden dan dan banlıyorsunuz ama kadın mıdır herif midir trans mıdır ne idüğü belirsiz bir şey alenen küfür, hakaret ve de tehdit ediyor.
Sanalda olsa kimse benimle bu şekilde konuşamaz bu kişiyi mahkemeye vereceğim.Hukuki yollara başvuracağım için başka cevap yazmayacağım, dikkatinize.

Valla yaş 22.. heyecan falan güzel şeyler yardır gitsin diye düşünmüştüm ilk okuduğumda... Hatta meslek farkı diye yazanlara kızmıştım.
Ama son yazılan mesajları alıntılamaya utandım.

Sinirin bile sınırı olmalı, abla tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…