- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Sızın dedıklerınıze kesınlıkle katılıyorum. Ancak evlilik çok farklı basıt bır örnek olucak ama olsun. Üniversite yıllarında ki erkek arkadaşım lise mezunuydu ancak bır yerde oturduğumuzda gerçekten konuşucak konu bulamıyorsun. Sonra ki ilişkilerimde daha çok bunu farkettım zıra aynı kültür siyaset bakış açısı zevkler vs aklınıza ne geliyorsa konuşabılıyorsun. Kafa yapınız uyuyor. Illa eğitimlede olacak dıye bır sey yok. Kültür ve yetişme tarzı bıle bu konularda çok önemlidir. Ben hayatımı geçirceğim ınsanın benle aynı kafa yapısında olmasını beklerim. Hanı öğretmen öğretmenle ya da memurla evlenır dıyenler var ya adamlar bence olması gerekenı yapıyor. Ikı tarafta çalışan kendılerı gıbı maaşlara sahıp ınsanlarla evlenıp daha rahat geçiniyor bunlar bıle normal geliyorHayır, baska pencereden bakiyoruz tamamen çünkü anlasamayacgimiz net. Ben dostlariminda egitim ve maddi duzeyinin benimle ayniliığına onem vermem.
Ask iliskini kurduğum beyinde onemsemem.
Ayni dil ,ortak zevkler benkm icin kafi.
Kapicimin karısının sohbetini seviyorsam evime kahve icmeye cagirabilirim misal.
Yemege, konsere , avm ye gidecegim insan samimi arkadasim olmali kafamiz uyuyorsa o da olabilir. Neden olmasin diye bakanlardanim ben. Sizin anlatamamanizla alakali bir durum degil yani. Teşekkürler
Ben konu sahibinin yorumlarini okumadim tam olarak. Yorumlarini bir iki okudum zaten cevap vermiyor sorulanlara gerek gormedim hepsine bakmayiişte insanlar konu sahibinin neden bu kadar üstüne gitti?tamamen yazım şeklinden uslubundan.ben de size sananeeee kızzzzz bebeğimmmmmm git işineeeeeeee yürrüüüüü vs. yazsam tartışma nereye giderdi değil mi?
Fotoğrafta ufak bi kırpma hamlesi ile isim ve soyismin icabına bakabilirsiniz.Kimliğimimi belli ettirxeksiniz bana
Ne zaman okula cagirilsam tüm öğretmenler fincanlar ile dolaşıyorSizin okulda cay kahve yasak degil mi?
Allah'ın salağı bide komikklik yapmaya calisiyorişte insanlar konu sahibinin neden bu kadar üstüne gitti?tamamen yazım şeklinden uslubundan.ben de size sananeeee kızzzzz bebeğimmmmmm git işineeeeeeee yürrüüüüü vs. yazsam tartışma nereye giderdi değil mi?
Diplomamı arattiracaksiniz gece geceUfak bi kırpma hamlesi ile isim ve soyismin icabına bakabilirsiniz.
Anladık biz onu, teşekkürler.Diplomamı arattiracaksiniz gece gece
Benimde fen bilgisi öğretmenim vardıBende öğeretmenime aşık oşmuştum ergenken adnan ve bihterin aşkı nekadar imkansızsa okadar imkansızdı bizimde aşkımız
Ne demek istiyorsunuz sizNe zaman okula cagirilsam tüm öğretmenler fincanlar ile dolaşıyor
Çay kahve gırlaNe demek istiyorsunuz siz
Gecinme konusunda hem fikirim. Yani maddiyatini kismak istemeyip boyle alistim esimde kazansin birlikte harcayalim hayat kalitem bu diyene hak veririm bu tercihtir.Sızın dedıklerınıze kesınlıkle katılıyorum. Ancak evlilik çok farklı basıt bır örnek olucak ama olsun. Üniversite yıllarında ki erkek arkadaşım lise mezunuydu ancak bır yerde oturduğumuzda gerçekten konuşucak konu bulamıyorsun. Sonra ki ilişkilerimde daha çok bunu farkettım zıra aynı kültür siyaset bakış açısı zevkler vs aklınıza ne geliyorsa konuşabılıyorsun. Kafa yapınız uyuyor. Illa eğitimlede olacak dıye bır sey yok. Kültür ve yetişme tarzı bıle önemli bu konularda çok önemlidir. Ben hayatımı geçirceğim ınsanın benle aynı kafa yapısında olmasını beklerim. Hanı öğretmen öğretmenle ya da memurla evlenır dıyenler var ya adamlar bence olması gerekenı yapıyor. Ikı tarafta çalışan kendılerı gıbı maaşlara sahıp ınsanlarla evlenıp daha rahat geçiniyor bunlar bıle normal geliyor
Kıyaslamaya lüzum var mı? Önünüze çıkanı yıkıp geçiyorsunuz.Bana bu hakaretler neden?
Ucuz olacağı kesin, kendisinin son cevaplarına bakınca belli oluyor herşeyAynen katılıyorum.mahalle komşusu olsalar uzak akraba olsalar veya bir ortamda karşılaşsalar ve uslup da böyle olmasa belki olabilirdi.Ama okul ortamında mümkünatııı yokk.öğrenci de oldum öğretmen de asla böyle muhabbetler davranışlar hoş karşılanmaz ucuz bulunur tam tersi
Ucuz olacağı kesin, kendisinin son cevaplarına bakınca belli oluyor herşey
Bende öğretmen babam yaşındaydı plotonik aşkım şimdi nerede acepBenimde fen bilgisi öğretmenim vardı
Evlenip iki çocuğum olduktan sonra çarşıda denk gelmiştim eşim yanımda resmen öğretmenin önüne atlamistimöğretmen genç olsa sorun yasardikda babam yaşında ya şükür sorun etmedi
Sizin konunuzda sorun statü değil. Allahın kimi kime yazacağı belli olmaz. Nasip bu işler. Üslubunuz berbat ötesi. Üniversite mezunusunuz madem kendinizi geliştirin. İletişim dersleri alın. Bu halinizle adam ilk buluşmada koşarak uzaklaşır sizden.
Bunuda anla o zamannnAnladık biz onu, teşekkürler.
Üniversite mezunuyum.
Mesleğinizi yapıyor olsanız sizin üslubunuzda olan insanları yanınızda çalıştırır mıydınız? Bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum.Bunuda anla o zamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?