Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sızın dedıklerınıze kesınlıkle katılıyorum. Ancak evlilik çok farklı basıt bır örnek olucak ama olsun. Üniversite yıllarında ki erkek arkadaşım lise mezunuydu ancak bır yerde oturduğumuzda gerçekten konuşucak konu bulamıyorsun. Sonra ki ilişkilerimde daha çok bunu farkettım zıra aynı kültür siyaset bakış açısı zevkler vs aklınıza ne geliyorsa konuşabılıyorsun. Kafa yapınız uyuyor. Illa eğitimlede olacak dıye bır sey yok. Kültür ve yetişme tarzı bıle bu konularda çok önemlidir. Ben hayatımı geçirceğim ınsanın benle aynı kafa yapısında olmasını beklerim. Hanı öğretmen öğretmenle ya da memurla evlenır dıyenler var ya adamlar bence olması gerekenı yapıyor. Ikı tarafta çalışan kendılerı gıbı maaşlara sahıp ınsanlarla evlenıp daha rahat geçiniyor bunlar bıle normal geliyor

Ben konu sahibinin yorumlarini okumadim tam olarak. Yorumlarini bir iki okudum zaten cevap vermiyor sorulanlara gerek gormedim hepsine bakmayi ama bu uslubun beterini yurtta gördüm bu bizim kibarligimizla ilgili

Allah'ın salağı bide komikklik yapmaya calisiyor

Bende öğeretmenime aşık oşmuştum ergenken adnan ve bihterin aşkı nekadar imkansızsa okadar imkansızdı bizimde aşkımız
Benimde fen bilgisi öğretmenim vardı

Evlenip iki çocuğum olduktan sonra çarşıda denk gelmiştim eşim yanımda resmen öğretmenin önüne atlamistim öğretmen genç olsa sorun yasardikda babam yaşında ya şükür sorun etmedi

Gecinme konusunda hem fikirim. Yani maddiyatini kismak istemeyip boyle alistim esimde kazansin birlikte harcayalim hayat kalitem bu diyene hak veririm bu tercihtir.
Dolu insan isteme arzusuna kesinlikle katiliyorum. Farkli siyasi gorus insani zorlar hele konusup tartisamiyorsan o insanla.
Elle tutulur konusma istegi cok makul ve mantikli bir istek. Ne demisler insanlar konusa konusa
Size katılıyorum yani kisaca

Ucuz olacağı kesin, kendisinin son cevaplarına bakınca belli oluyor herşey

Bende öğretmen babam yaşındaydı plotonik aşkım şimdi nerede acep

Eklentiler

• Screenshot_20201018-000313.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 131
Bakin gene begenmediTamam bende seni begenmiom karşılıkli hislerimiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…