Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Davul bile dengi dengine demişler ama ben buna inanmıyorum eşim akademisyen ben üniversite mezunu kasiyerdim. Mevzu bence bu değil. Ama konu sahibi siz dikkatli dikkatli baktıysanız ondan bakmıştır. Boşuna umutlanmayın.
Ama üslubunuz çok çirkin eleştiriye gelemiyorsanız hiç konu açmamalıydınız küfür hakaret çok çirkin şeyler. Öfkenizi kontrol etmeyi öğrenin kaldı ki burada hakaret yüzünden şikayet edilen kadınlar oldu. Moderatöre değil savcılığa filan diyorum. Dikkat edin yazdıklarınıza klavye delikanlılığı ile olmuyor başınız ağrıyabilir.

Keşke herkes sizin gbi olsa ..

Son mesajlarınızı okuyunca arımdan kızardım ama bu yazdığınızı görünce de içim parçalandı. Bir yerlerime küfür etmeyecekseniz seviyorsanız gidip konuşun bence. Bir yerlerime küfür etmeyin ama, kocam var benim. Anayım bir de.

Ay aşırı güldüm harikasınız ya

Benim gibi arli bir yabana neler dedi, okudun mu idrakcim, utancımdan yerin dibine girdim

konu sahibini okulda ki öğretmen beye uygun gören k.k üyeleriiii .son yazdıklarından sonra da aynı mı düşünüyor sunuz acabaaa?
Ogretmenle sinifsal fark olarak değerlendirildi. Bu uslup cok baska bence kimseyle olmamali. Ogretmenle degil sadece.
ama bu davranisinin sinifiyla ilgisi yok

Benimde bir tarih öğretmenim vardi.

Evlendiğini öğrenince günlerce ağlamıstım ben bayağı aptal aşıktim
Kıyamam
Ben bizim öğretmenlerden biri için iki kızın saç baş kavga ettiğini bilirim. Sonra adam okuldan başka bir hocayla nişanlanmıştı Kızların birlik olup kadına saldırmalarını beklemiştik ama boşa çıktı hevesimiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…