- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Sizi savunanlar, duyar kasanlar hala burada mı acaba?Sanane yarram ? Sana giren çıkan bir şey mi oldu ?
Bu arkadaşı savununlar bu mesajı iyi okusunSenide anan dogurmamis sicmis
Keşke annen o gece basım agiriyor deseydi
HahahahaahhahaErkek bence
Sizi savunanlar, duyar kasanlar hala burada mı acaba?
Erkek misin diyeceğim ama onlara da ayıp olacak.
Keşke herkes sizin gbi olsa ..
Ss leri aldım,mahkemede görüşürüz.
Ay aşırı güldüm harikasınız yaSon mesajlarınızı okuyunca arımdan kızardım ama bu yazdığınızı görünce de içim parçalandı. Bir yerlerime küfür etmeyecekseniz seviyorsanız gidip konuşun bence. Bir yerlerime küfür etmeyin ama, kocam var benim. Anayım bir de.
Benim gibi arli bir yabana neler dedi, okudun mu idrakcim, utancımdan yerin dibine girdimSon mesajlarınızı okuyunca arımdan kızardım ama bu yazdığınızı görünce de içim parçalandı. Bir yerlerime küfür etmeyecekseniz seviyorsanız gidip konuşun bence. Bir yerlerime küfür etmeyin ama, kocam var benim. Anayım bir de.
Ogretmenle sinifsal fark olarak değerlendirildi. Bu uslup cok baska bence kimseyle olmamali. Ogretmenle degil sadece.konu sahibini okulda ki öğretmen beye uygun gören k.k üyeleriiii .son yazdıklarından sonra da aynı mı düşünüyor sunuz acabaaa?
Egm siber suçlara bildirmeniz yeterli.Ss leri aldım,mahkemede görüşürüz.
Benim gibi arli bir yabana neler dedi, okudun mu idrakcim, utancımdan yerin dibine girdim
KıyamamBenimde bir tarih öğretmenim vardi.
Evlendiğini öğrenince günlerce ağlamıstım ben bayağı aptal aşıktim
Sus sus en son okuduklarimdan sonra neye ne yaptığımı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?