- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Gülseren Buğdaycıoğlu 1.800TL
Ben bekarım sen kendini düşün adama abdestsiz sarılma sakın
Aylık mi? Kırmızı odadan sonra ben de bir gitsem çocukluğuma insem diyordum.Gülseren Buğdaycıoğlu 1.800TL
Arada oluyor böyle balım :)Ben böyle bişeyi iki senedir üyeyim ilk defa gördüm
Görüşelim istersen kimin midesine kimin kıçına yol olurdu sözleri ? Saçını yolup amina basmayım dikkat et
1.800 mü yazıyor orada tam secemedim.Gülseren Buğdaycıoğlu 1.800TL
Bunca yıllık kocam benim organlarımla ilgili tehdit etmedi. Sonuçta yapmak ayrı, tehdit ayrı. Bu düpedüz zorbalık!
1.800 yazıyor orada tam secemedim.
Biz el ele verip bu sarsıntıyı atlatırız ben kız kardeşlerim.
SeansıAylık mi? Kırmızı odadan sonra ben de bir gitsem çocukluğuma insem diyordum.
Valla fake çok gördüm de küfür edende ne bileyim yürek yedi herhaldeArada oluyor böyle balım :)
Ooooh, ne zamandır parasızlıktan tedaviyi aksatıyordum.konu sahibinden tahsil edilcek yaa
bence tüm üyeler gidelim
sdjklsdgşş
20 liraya dert dınlenırkoca derdi 50 lira
Herhalukarda imkansız aşk shsjsjErkekse ve erkek öğretmene aşık olduysa sıkıntı daha da büyük jdkdkdjjd
Eneeeeee kiiiiiizzzz ... O zaman bu bir bey hatta çaycı bir bey ve hanım bir öğretmene aşık olmuş bize gelip akıl danisiyor kadın olarak ne düşünüyoruz diyeErkekse ve erkek öğretmene aşık olduysa sıkıntı daha da büyük jdkdkdjjd
Aylık mi? Kırmızı odadan sonra ben de bir gitsem çocukluğuma insem diyordum.
Aylık mi? Kırmızı odadan sonra ben de bir gitsem çocukluğuma insem diyordum.
Yaa konu dışı ama :)) benim de var o huyum neden olur acaba bu sorun mu?Benim okudum şeyi gözümde canlandırma huyum varyazmayın öyle garip garip saç baş yolmalı şeyler.
Yok yok.Ben böyle bişeyi iki senedir üyeyim ilk defa gördüm
Güncel kur ile1.800 mü yazıyor orada tam secemedim.
Biz el ele verip bu sarsıntıyı atlatırız ben kız kardeşlerim.
Kız sende boşver bu konuyu çık buradan. Konu sahibi ipimle kuşağım moduna girdi. Siz de hala sosyal mesaj vermeye çalışıyorsunuz .dGecinme konusunda hem fikirim. Yani maddiyatini kismak istemeyip boyle alistim esimde kazansin birlikte harcayalim hayat kalitem bu diyene hak veririm bu tercihtir.
Dolu insan isteme arzusuna kesinlikle katiliyorum. Farkli siyasi gorus insani zorlar hele konusup tartisamiyorsan o insanla.
Elle tutulur konusma istegi cok makul ve mantikli bir istek. Ne demisler insanlar konusa konusa
Size katılıyorum yani kisaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?