- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
- Konu Sahibi Kupakizi555
Bende öğeretmenime aşık oşmuştum ergenken adnan ve bihterin aşkı nekadar imkansızsa okadar imkansızdı bizimde aşkımızGüzel bir şey söyleyin gurban olayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öğeretmenime aşık oşmuştum ergenken adnan ve bihterin aşkı nekadar imkansızsa okadar imkansızdı bizimde aşkımızGüzel bir şey söyleyin gurban olayım![]()
Ögretmen bekar mı?Bir okulda temizlik iscisiyim öğretmene aşık oldum. Ben sürekli bakıyorum fakat kendisi hiç bir bakmıyordu ta ki 3 gün öncesine kadar. 3 gün önce bakmaya başladı. Okuldaki bütün öğretmenlerle aram iyi ise yeni başlamış olamama rağmen fakat kendisi günaydın bile demiyor ve diğer işçilerle de konuşan bir tip değil sadece kendi gibi öğretmenlerle muhattap oluyor taa ki 3 gün öncesine kadar çay ocağında baş başa kaldık ve bana cay olup olmadığını sordu bende var dedim ama yok çay dedi bende koridorda bağırdım çay yok bı bakın diye ne yapacağımı bilemedim heycanlandimneyse ben kahve içeyim dedi bende süt tozu yok dedim olsun ben öyle içerim dedi ve gitti smdide sürekli bakıyor bende ona bakıyorum anlamadım bosunami umitleniyorum acaba ?
Evlenmiş ayrılmış bende oyleÖgretmen bekar mı?
Ben 22 onun yaşını bilmiyorum 30 var galibaSimdi size her hareketi yeşil ışık gibi görünecek dikkatli olun çok belli eymeyin derim . Yaşlarınız kac acaba?
Allah iyiliğinizi versin belki çok süzdünüz oda çay istersem kurtulurum demiştirAma kimseyle konuşan bir tip değil ben bakmaya başladıktan sonra sordu bana cay var mı diye![]()
Ayni şeyi düşündüm. Bizde yapılmıyor çay kahveSizin okulda cay kahve yasak degil mi?
Sadece benimle değil kimseyle konuşmuyor pek utangaç galibaİki defa konu açmışsınız, adam sizin mesleğinizi alt statüde gördüğü için muhattap olmuyormuş, siz göreviniz gereği size çay sordu , bir iki defa siz sürekli baktığınız için bakışınızı yakaladınız diye boş hayal kuruyorsunuz, bence biraz kendinize gelin, sizi böyle alt statüde gören sığ adam sizi koluna takıp bir ilişki yaşar mı?
Ya adam ilgilenmese bile platonik gönül her şeyi aşka yorar siz ona güvenmeyinHerkesle konuşan bir tip değil ben bakmaya başlayınca benle muhabbet açmaya çalıştı diye düşündüm![]()
Hahahahahaha çok güldüm yaAllah iyiliğinizi versin belki çok süzdünüz oda çay istersem kurtulurum demiştir![]()
Yaa çok gençsiniz daha. Ben olsam belli etmezdim. Ise girer girmez birileriyle iliski yasayan, flort edenlere maalesef iyi gozle bakilmiyor maalesef dikkatli olmanozda fayda var. Adamin huyunu bilmiyorsunuz dedikodunuzu cikaran bir tipte olabilir.Ben 22 onun yaşını bilmiyorum 30 var galiba
Muhabbeti nasıl ilerleyebilirim sizceYa adam ilgilenmese bile platonik gönül her şeyi aşka yorar siz ona güvenmeyinbence kendinizi cok kaptırmadan platonik takilmanin ufak heyecanlarin zarari yok, muhabbeti ilerlettikce sevgilisi falan var mi yok mu anlarsiniz zaten
Biraz kendınızi geri çekin, eğer bakmaya devam ederse umutlanırsınız, cunku ben de siz cok baktığınız ıcın baktıgını dusunuyorum arkadslar gibiEvlenmiş ayrılmış bende oyle
Şaka bir yana allah gönlünüze göre versin çok dikkat çekmemeye çalışın bilemezsiniz belki rahatsız oluyordur.Hahahahahaha çok güldüm ya![]()
Olabilir valla hiç dusunmemistimYaa çok gençsiniz daha. Ben olsam belli etmezdim. Ise girer girmez birileriyle iliski yasayan, flort edenlere maalesef iyi gozle bakilmiyor maalesef dikkatli olmanozda fayda var. Adamin huyunu bilmiyorsunuz dedikodunuzu cikaran bir tipte olabilir.
Güzel bir şey söyleyin gurban olayım![]()
Bundan sonra bakmayim mi o zaman ?Biraz kendınızi geri çekin, eğer bakmaya devam ederse umutlanırsınız, cunku ben de siz cok baktığınız ıcın baktıgını dusunuyorum arkadslar gibi
Tesekkur ederim yorumunuz için :)Şaka bir yana allah gönlünüze göre versin çok dikkat çekmemeye çalışın bilemezsiniz belki rahatsız oluyordur.