Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok değerli bilim insanı newton'cum 100 yıllar önce her etkinin bir miktar tepkiye sebep olduğunu kanıtlamıştı.
tıpkı sizin sürekli bakmanız üzere "noluyor yaaa göz hapsindeyim, puff :(" diyip bu kişinin size bakması gibi..
ben de biri bana sürekli baksa çok rahatsız olur kaçarım.

İlgisi varsa mutlaka sohbet etmeye çalışır, koskoca adam sonuçta. Ama ilgisi yoksa ve sizin ilginizden rahatsız olursa olan maalesef size olur, iş ortamında huzurunuz kalmaz, işinizden bile olursunuz. Bence çok fazla belli etmeyin.
Bakışlarimi yakaladıktan sonra muhabbet açmaya çalıştı diye düşündüm ben yoksa kimseye sormuyormus cay var mı diye 😃

Sizin okulda cay kahve yasak degil mi?

Kantinler ve çay ocakları kapalı ama pek çok kurumda elektrikli çaydanlık/semaver alınıp burada çay kahve pişirmeye devam ediliyor, olan gene emekçi kantinci/ocak işletmecisine oldu.. Neyse...
Konuya gelirsek üzülerek söylüyorum ki günümüzde erkekler kadınlardan daha çok mesleğe ve statüye takılıyorlar. Denklik olsun diyen çok, maaşı olsun şu işi yapsın diye kriterlere sahip olan erkek sayısı çok fazla. Yine de belli olmaz kimisi eşinin çalışmasını istemez. Benim eşim de istememişti nişanlıyken sigortalı çalışıyordum, çık boşver kendi işini kur derdi. Yine kpss ile düz memurluk yapmamı da istememişti. Yakışık almaz senin mesleğin başka demişti.
Belki buna takılmayan biridir ve engel olarak görmüyordur.
Size tavsiyem hoşlanmanızı belli etmeyin. Ne zamanki o gelir açılır o zaman bir şans verebilirsiniz, yoksa çalışmak sizin için zorlaşabilir.

bazı yorumlara inanılmaz şaşırdım. Bir öğretmen ve bir temizlik görevlisi arasında meslekleri ve eğitimleri arasında bir fark yoktur. Birini işinden dolayı aşağı görmek kimsenin haddi değildir. Bu ne kibir yahu! Konu sahibine gelince; neden olmasın. Zamana bırak. Ama bu bey de kendini buradaki bazı arkadaşlar gibi üst seviye görüyor ise unut gitsin. Ondan insan da adam da olmaz.

çok değerli bilim insanı newton'cum 100 yıllar önce her etkinin bir miktar tepkiye sebep olduğunu kanıtlamıştı.
tıpkı sizin sürekli bakmanız üzere "noluyor yaaa göz hapsindeyim, puff :KK43:" diyip bu kişinin size bakması gibi..
ben de biri bana sürekli baksa çok rahatsız olur kaçarım.
Kaçmadı ki muhabbet açtı 😃

bazı yorumlara inanılmaz şaşırdım. Bir öğretmen ve bir temizlik görevlisi arasında meslekleri ve eğitimleri arasında bir fark yoktur. Birini işinden dolayı aşağı görmek kimsenin haddi değildir. Bu ne kibir yahu! Konu sahibine gelince; neden olmasın. Zamana bırak. Ama bu bey de kendini buradaki bazı arkadaşlar gibi üst seviye görüyor ise unut gitsin. Ondan insan da adam da olmaz.
Bayıldım sana aşkım aradığım yorum :D ❤️

Bir okulda temizlik iscisiyim öğretmene aşık oldum. Ben sürekli bakıyorum fakat kendisi hiç bir bakmıyordu ta ki 3 gün öncesine kadar. 3 gün önce bakmaya başladı. Okuldaki bütün öğretmenlerle aram iyi ise yeni başlamış olamama rağmen fakat kendisi günaydın bile demiyor ve diğer işçilerle de konuşan bir tip değil sadece kendi gibi öğretmenlerle muhattap oluyor taa ki 3 gün öncesine kadar çay ocağında baş başa kaldık ve bana cay olup olmadığını sordu bende var dedim ama yok çay dedi bende koridorda bağırdım çay yok bı bakın diye ne yapacağımı bilemedim heycanlandim :D neyse ben kahve içeyim dedi bende süt tozu yok dedim olsun ben öyle içerim dedi ve gitti smdide sürekli bakıyor bende ona bakıyorum anlamadım bosunami umitleniyorum acaba ?
Okullarda çay kahve pandemi sebebiyle yasaklandı. Durum bu iken bu hikayeye nasıl inanalım

Manava gidip bir kilo soğan deyince de manav umutlanmıyordur diye düşünüyorum.

Göreviniz olan bir şeyi sizden istemesi hoşlanma belirtisi değildir. Kendinizce hoşlanabilirsiniz o ayrı ama size gelen bir şey yok karşı taraftan.
Benim görevim çay değil yalnız çaycı degilm ben

Yorumları cok acımasızca buldum açıkçası. Imkansiz diye bir sey yok, ki karsinizdaki insan bakan degil milletvekili degil . Sadece dikkatli olmalisiniz karsinizdaki insanin huyu suyu nedir bilmiyoruz. Evlenip ayrildiginiz icin sizi kolay lokma da sanabilir. Mesafeli bir duruş sergilemenizi oneririm
Bilmiyor ki benim hakkımda hiç bir sey

Bakışlarimi yakaladıktan sonra muhabbet açmaya çalıştı diye düşündüm ben yoksa kimseye sormuyormus cay var mı diye 😃

Çay ocağında kimse yoktu başbaşaydık yazmışsınız. 🙄 bir de başkalarına sordunuz mu senden çay istedi mi diye?

siz bu kafayla bu isi kaybedersiniz. sanki oraya isinizi yapmaya degilde oğretmen tavlamaya gitmissiniz gibi bir intiba uyandirdiniz bende. inanin bu cok itici duruyor. hangi meslegi yaparsaniz yapin isinizle degilde bakisma isleriyle bu kadar uğrasirsaniz isinizden olursunuz.

ayrıca okul bakisma flortlesme yeri degildir. bakıslarinızdan rahatsiz olup sizi okul mudurune sikayet ederse oğretmen isinizden olursunuz.

Kimseye sormuyormus bana niye soruyor arkadaşım 😃
Sen masallarda ki külkedisi, o da yakisikli prens değil.

Gerçek hayatta okumuş etmiş mesleği olan biri, yine kendi gibi birini istiyor. Hele ki öğretmenler. Çoğu kendi gibi öğretmen biri ile evleniyor. Belki de sevgilisi bile var.

siz bu kafayla bu isi kaybedersiniz. sanki oraya isinizi yapmaya degilde oğretmen tavlamaya gitmissiniz gibi bir intiba uyandirdiniz benimde. inanin bu cok itici duruyor. hangi meslegi yaparsaniz yapin isinizle degilde bakisma isleriyle bu kadar uğrasirsaniz isinizden olursunuz.

ayrıca okul bakisma flortlesme yeri degildir. bakıslarinızdan rahatsiz olup sizi okul mudurune sikayet ederse oğretmen isinizden olursunuz.
Haklisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X