- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
haklısınız tek öğrencilere karşı değil velilere karşı da bazen çok tavırlı konuşuyor. ne demeliyim bilmiyorum.kendini bişey sanmasın.
ne demek önce kimseye vurma gel bana söyle dedikten sonra şikayet edip durma diye sınıfın içinde terslemek. hoş olmamış
ama siz yinede kibarca konuşun siz sert konuşursanız çocuğa olan tavrı da sertleşebilir
Ulkede sartlar bu amaöğretmen tahammülsüz.bence biraz haklı 35 çocuk her kafadan bir ses.çok zor.bir şey diyemiyorum.onun yerine koyamadım kendimi benim tek çocugum bile beni çok zorluyor.kızımın sınıfı 15 kişi o öğretmen bile sık sık çıkışıyor ama disiplin adına susuyorum
Ulkede sartlar bu ama
Madem yapamayacak tahammul edemeyecek olmasin o zaman ogretmen
Bende ogretmenim
Aklimdan gecmeZ oyle Bir sey
Ya cocuga ciddi Bir sey olsa.
evet devlet okuluDevlet okulu mu? Devlet okulunda maalesef böyle öğretmenin yaşı da varsa tahammülsüz oluyorlar.
bu yıl kayıt yaptırmaya gittiğimizde de müdür bey para karşılığında istediğimiz öğretmene kayıt yaptırabileceğimizi söyledi. bizde okulda çok methedilen bayan öğretmene kaydını yaptırdık
öğretmenin davranışı zaten yanlış da şu olay gerçek mi? öğretmen seçmek için para mı aldı müdür?
Bence öğretmen oğlunuz fazla mızmızlığı ve bağımlı azıcık ayakları üstünde durmalı diyecek
Bakın bu böyledir demiyorum ama örneklerin bende yarattığı hissiyat bu
Başım ağrıyor annemî arayın biz böyle şeyler bilmediğimiz için değişik geldi bizim zamanımızda evde dahi telefon yoktu anne aranacak da işten çıkacak gelecek de
Oğlum özel anaokulunda kulağı ağrımış neyse anneni arayalım demişler akşama az kaldı o beni almaya gelir zaten demiş
Hemşire aradı gittim aldım doktora götürdüm orta kulak iltihabı olmuş zarı bile delinip aktı
Bunu şunun için yazdım hani parmağı kanadı başı ağrıdı vs demişsiniz ta bunlar psikolojik değîlse idare etmeyi de öğrenmeli en ufak bir şeyde anne ya da öğretmenim diye koşmamalı
Kendisine vurana vurmayacak ise de sözlü müdahale etmeli dinlemiyorlarsa onlarla muhatap olmamalı gibi son çare öğretmen olmalı
Bu arada öğretmen değilîm
Evet benim zamanimda da vardi. Annemin arkadasinin oglunu kayda goturdugumuzde mudur tv alabilirsiniz dedi. Kadinda eczaci o kadar para veremem deyince tamam nakit olsun dedi. 350 tl yi cuk diye cebe atti burun kivira kivira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?