- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
evet tam olarak öyle oldu, ama anneyseniz sizde anlarsınız ki; çocuğunuzun gideceği okulda bazı erkek öğretmenlerin öğrencilerine vurduğunu duyarsanız, gözünüz kapalı kime düşerse şansımıza deme lüksünüz kalmıyor malesef.. göz göre göre acaba bugünde dayak yer mi şüphesiyle geçirmek istemez hiç bir anne baba... o yüzden mecbur kaldık diyelim...parası olan veli iyi öğretmen seçiyor olmayana kötü öğretmen düşüyor öyle mi?
demek ki iyi parayı bastırıp iyisini seçmek her zaman olumlu olmuyormuş,iyi öğretmen ile iyi eğitmen arasında dağlar kadar fark varmış.
evet sizin ki iyi bir öğretmen,akademik başarısı yüksek ama çocuğunuza iyi bir eğitimci olamıyor.belki de para vermeden seçilen diğer öğretmenler çok daha iyi çıkmıştır kim bilir?
zaten okula bağış olarak alınıyor...bunlar yasak şeyler.tamam aidat adı altında bir miktar para toplanıyor ama bu nedir ya?
tv al,350 lira ver,iyi öğretmeni seçmek için para ver vs..okul değil ticarethane mübarek.
bunlar suç,şu konu bile suç duyurusu niteliği taşıyor aslında.
evet tam olarak öyle oldu, ama anneyseniz sizde anlarsınız ki; çocuğunuzun gideceği okulda bazı erkek öğretmenlerin öğrencilerine vurduğunu duyarsanız, gözünüz kapalı kime düşerse şansımıza deme lüksünüz kalmıyor malesef.. göz göre göre acaba bugünde dayak yer mi şüphesiyle geçirmek istemez hiç bir anne baba... o yüzden mecbur kaldık diyelim...
Bende soyledim adam bu parayi alamaz Hukuki yollara basvuralim diye. Kadin olmaz cocuguma takarlar dedi. Baya ısrar ettim ama kabul etmedi.kayit donemi denetimcilerin ogrenci velisi gibi gidip denetlemeleri gerekiyor aslinda. Her ogrenciden bu meblada para alındığında mudurun cebine giren parayi hesap bile edemedimbunlar yasak şeyler.tamam aidat adı altında bir miktar para toplanıyor ama bu nedir ya?
tv al,350 lira ver,iyi öğretmeni seçmek için para ver vs..okul değil ticarethane mübarek.
bunlar yasak şeyler.tamam aidat adı altında bir miktar para toplanıyor ama bu nedir ya?
bu yıl kayıt yaptırmaya gittiğimizde de müdür bey para karşılığında istediğimiz öğretmene kayıt yaptırabileceğimizi söyledi. bizde okulda çok methedilen bayan öğretmene kaydını yaptırdık
öğretmenin davranışı zaten yanlış da şu olay gerçek mi? öğretmen seçmek için para mı aldı müdür?
hemen hemen bütün okullar alıyor..
normal bir durum ne yazık ki..
tamam o aidat parasıdır onu alıyorlar ama iyi öğretmen için para ver diyeni ilk defa duydum.
evet tam olarak öyle oldu, ama anneyseniz sizde anlarsınız ki; çocuğunuzun gideceği okulda bazı erkek öğretmenlerin öğrencilerine vurduğunu duyarsanız, gözünüz kapalı kime düşerse şansımıza deme lüksünüz kalmıyor malesef.. göz göre göre acaba bugünde dayak yer mi şüphesiyle geçirmek istemez hiç bir anne baba... o yüzden mecbur kaldık diyelim...
Bizim öğretmenimiz da geçen gün kızımın yanından geçerken "beyinsiz" demiş.Emin misin sana dedigine sebep ne dedim."Evet anne bana dedi,kitaptaki dersimi yapamadığımi gordu yanimdan geçiyordu o sırada dedi.Çok üzüldüm zaten matematiği sevmiyorum bir de bana öyle dedi çok kötü oldum. Bir öğretmen öğrencisi ile böyle konuşur mu anne yaaa"dedi ve ağlamaya başladı.Kendi kendimi yiyorum kaç gundur.Kizim asla yalan soylemez eminim.Ama bunun hesabı nasıl sorulur bilemedim,çocuğun ağzı ile ortalığı ayağa kaldirmayayim dedim.Çünkü genelde veliler memnun gorunuyorlar.Yoksa normalde ortaligi birbirine katarim.Ben ilkokul ogretmenimden yediğim dayaktan dolayı matematikten nefret ettim.Yavrumun da aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum.Sırf iyisi olsun diye evimize çok uzak bir okula verdim.
Eşim ile şimdilik beklemedeyiz.Böyle birşey nasıl sorulur,çocuk abartiyor der kesin dedik.Kızım geçen sene çok fazla arkadaşları ile sorun yaşadı o yüzden hep diken üzerindeyiz.Bir daha yaşanırsa zaten konuşmak şart gibiKibarca bunu konuşun
Ben yanlış anlamışsındır vs dedim ama o sizin ona dediğinizi düşünüyor hani aksi birkaç cümle ile motive etseniz şeklinde
Dedin demedin tartışmasına girmeden siz de demediğine inanmış gibi hem kendine çeki düzen verir hem de huzur bozulmaz şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?