Öğretmenim. 1 günlük izin nasıl alabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunun sonu yok ki.
Kime göre özel neye göre özel.
Oğlumun ilk adımı, anne demesi de özel. Anaokulundan dahi mezun oluyorlar. Böyle her özel şeye rapor alınacaksa ortada yapılacak bir iş kalmaz

Bunun sonu yok ki.
Kime göre özel neye göre özel.
Oğlumun ilk adımı, anne demesi de özel. Anaokulundan dahi mezun oluyorlar. Böyle her özel şeye rapor alınacaksa ortada yapılacak bir iş kalmaz
Yani ne alaka yorum yapmak için yorum
oğlum kızım anne diyorsa yürüyorsa akşamda duyarım çalışmadığım saatte de çok uç sizin dediğiniz ama bir mezuniyet bir cenaze yakınınız ciddi bir hastalığı bunlar gerçekten özel durumlar

Siz bir işveren olsanız her mezuniyete her özel olaya üzün verirsiniz.
İş hayatı böyle bir şey değil.
Siz çalışıyorken çocuğunuzun öğretmeni sevgilisinin mezuniyetine gidince çocuğunuzu bırakacak yer ararken de özel anı canım ne olacak dersiniz

Aslında size değil “rapor hakkı” ifadesinin memurların dilinde yerleşik hale gelmesine kızgınım. Başka birşey yazmak istemiyorum.

her mezuniyet dediğiniz nerdeyse 4 senede bir 5 senede bir çoğu zaman da akşama denk gelir velevki gündüz oldu diyelim
çocuğunuz var anladığım kadarıyla ama ufak sanırım daha o dönemlere denk gelmemişsiniz demek ki anne olarak gitmeyeceksiniz işim önce diyeceksiniz idari amiriniz izin vermiyorsa sizin tercihiniz siz bilirsiniz çocuğunuzun o güzel anında yoksunuz çocuk annem yok diyecek onun orda tüm arkadaşlarının anne babası varken tek bırakmayı gönlünüz el veriyorsa ne diyim maşallah ne güzel bir iş aşkı
ama bnm evlatlarım herşeyden herkesten önce gelir

Evlat değil sevgili yalnız
Ve pomem yani üniversite bitirmiş. Polis okulunda da okumuş ikinci mezuniyet oluyor. Liseyi de kat etti mi üç. Çok gerekli evet

Evlat değil sevgili yalnız
Ve pomem yani üniversite bitirmiş. Polis okulunda da okumuş ikinci mezuniyet oluyor. Liseyi de kat etti mi üç. Çok gerekli evet
ben kendim için dedim
konu sahibine de yazdım ilk mesajımda izin iste vermezse istersen rapor al
yazacak çok şey varda konu uzayacak da uzayacak

Aslında size değil “rapor hakkı” ifadesinin memurların dilinde yerleşik hale gelmesine kızgınım. Başka birşey yazmak istemiyorum.
Şunun için soruyorum ne demem lazım. Bana devlet 40 gün kullanmak üzere ne veriyor. Hani bunu ne olarak ifade ediyor. Rapor alabilirsin diyor. İçeriğine bakmıyor gerçekten hastamısin yoksa başka bir mazeretin mı var onun için mi alıyorsun. Ben öğretmenim tatil olarak geçirdiğim süreci ben sevmiyorum. Çünkü öğrencilere göre onlarla girip çıkıyorum. Bu demek değil ki benim Mart in ortasında bir isim olmayacak yada bir sıkıntım. Ne yapacağım o zaman ben söyler misiniz? Tatil hakkımı kendi istediğim tarihte kullanmadım ama benim o ay içinde çok acil bir durumum oluştu. Mecburen 40 günden kullanmak zorunda kalıyorum. Sağlık nedenli olmasa da mecbur kaldığımda sağlık için verilen o haktan kullanmak zorunda kalıyorum.

Sağlık için verilen o " hak" değil ki.

. +10000… müdüre sorsa müdür sadece kendi uygulamasına göre hareket edecek, buraya sorduğunda başka fikirler görüp gidip idareye uygulatır. Bu tür sorular öğretmen forumlarında sorulmalı zaten, burda eğitim öğretimle alakalı olmayan bir sürü insan yorum yazabiliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…