Öğretmenimi arıyorum

Aynı isim ve soyisim oğlumun ilk okul öğretmeni var ama anlattığının zıttı bir tavrı vardı öğretmenin

Çocuklarda güzel iz bırakmak ne hoş umarım bir an önce bulursun

Aslında o dönem aynı sınıfta olduğun arkadaşlardan da görüşenler olabilir öğretmenle o şekilde denesen
Hangi şehir ?
Belki yaşadığı bazı şeylerden ötürü değişmiştir bu Türkçe öğretmeniydi buarada
Sizinki sınıf mıydı ?

Ayy bu yöntemle birine yazdım aynı okulda değişik isim ve soyismi olunca (Türkiye’de kaç kişi vardır ki o isimde) ondan başladım ona göre devam ederim dedim
Neyse,Tanımıyorum ya da öğretmen değilim demesini beklerken “okulda her adı geçene yazacak mısınız rahatsız ettiniz ?” Diye tersledi beni 🤯😏 Halbuki gayet kibarca sordum öğretmenimi arıyorum diye..
Kimseye de yazamam sanırım artık korktum 😁
Ben burnumu yaptırdım 3 yıl önce,doktorun sitesine de yorum yapmıştım,hala yazıp soru soranlar var gayet düzgün sabırla cevap veriyorum hepsine 😏 insanlar mı kötü gergin ben mi fazla iyimserim bilemedim 🤯😁
Yaa ne garip insanlar var,üzüldüm buna. Bana yazan olsa yardımcı olurdum😇 cidden artık insanlar çok gergin,boşverin siz denemeye devam edin bence düzgün cevap veren biri denk gelir🙃

Cok dolayli bir yontem olacak ama bence Cimer'den Meb'e bilgi edinme başvurusu yapın. Tabi kisisel veri konusu yuzunden olumsuz yanıt almanız cok yüksek olasilik ama denemedim demezsiniz. Diğer meslek gruplarında meslek orgutleri filan oluyor öğretmenlerin de var mi acaba bir üst çatı platformu? Facebookta Türkçe ögretmenleri sayfalari var binlerce uyeli. Üyelerdeb aratılabilir ama bence sosyal medya hesabi olsaydı sanki kolayca ulaşirdıniz simdiye kadar gibi geldi. Tabi bunu zorlaştıran evlenmekten kaynakli soyadi degisimi degilse. Bir tane de twitter hesabi gordum uzun boylu tanimina uymuyor ama 45 yas kriterine uyuyor sanki filizogretmen diye bir hesap var. Ben bazi ogretmenlerimin soyadini bile unutmusum bu baslik beni de cok heyecanlandirdi. Umarim aranan ogretmen bulunur:)

Ayy bu yöntemle birine yazdım aynı okulda değişik isim ve soyismi olunca (Türkiye’de kaç kişi vardır ki o isimde) ondan başladım ona göre devam ederim dedim
Neyse,Tanımıyorum ya da öğretmen değilim demesini beklerken “okulda her adı geçene yazacak mısınız rahatsız ettiniz ?” Diye tersledi beni 🤯😏 Halbuki gayet kibarca sordum öğretmenimi arıyorum diye..
Ben burnumu yaptırdım 3 yıl önce,doktorun sitesine de yorum yapmıştım,hala yazıp soru soranlar var gayet düzgün sabırla cevap veriyorum hepsine 😏 insanlar mı kötü gergin ben mi fazla iyimserim bilemedim 🤯😁

Evet yazıcam deseydin. Ne kadar rahatsız olmuş Allah aşkına ya. Sanki gece 3 ye telefonla aradın. Saçmalık. Vazgeçme herkese yaz! :)

Aklıma geldi .geçen yıl sosyal medyadan ilkokul arkadaşlarımı aratmistim kimini buldum kimini de tüm arkadaşlarına bakarak bulmuştum ..
bizzat öğretmeni bulamıyorsanız en yakın öğretmen arkadaşlarından bulabilirsiniz

Birde öğrenim hayatında başarı yakalamış öğrencilerin illaki arkadaşı olarak ekli oluyor ogretmenleri 😅

Bulduğum sonuçlardan bu çıkmıştı

Mesela ne kadar doktor öğretmen arkadaşım varsa hepsinde bir çok öğretmen ekliydi :)
En başarılı olan bendim 😁 ben bile evlendikten sonra okudum diğer arkadaşlarım çoğu evlendi küçük yaşta ya da okuyamadılar,izin verilmedi :( tüm sınıfta sadece 3 kişiyi bulabildim 😕 onlarda da ekli değiller.
Bazıları da asker polis çocuğuydu 1-2 yıl kalıp gidiyorlardı,isimlerini hatırladığım kadarıyla arattım onları da bulamadım :(

ne densiz insanlar var
evet yazacam deseydin
bu seni yıldırmasın tüm hocalara yazmaya devam et

Değerli T turkmenkizi86 hanımefendi sayesinde buldum öğretmenimi 🌺 ilgilenenlere duyurulur 😁
Kendisine sizlerin de huzurunda çok teşekkür ediyorum 🙏🏼🫶
Gözünüz aydın 🎉 Selamlarımızı iletin, yıllar sonra da sevgi ve hürmet dolu anıldığına göre ne mutlu ona.💜

Bu konu beni duygulandırdı. Umarım öğrencilerimde güzel duygular biriktirmişimdir. Yolda belde gördüklerinde gözlerindeki ışıltıyı gördüğümde çok seviniyorum. Benim ilkokul öğretmenim bizi çok dövmüştü okula bile gitmek istemezdim. Bir gün eğitimci olunca nasıl davranmamam gerektiğini öğretti en azından. Yine de minnettarım. Bir şey öğretti .
Umarım öğretmeninizi bulursunuz. 🥰🥰

Değerli T turkmenkizi86 hanımefendi sayesinde buldum öğretmenimi 🌺 ilgilenenlere duyurulur 😁
Kendisine sizlerin de huzurunda çok teşekkür ediyorum 🙏🏼🫶
Eee ne oldu detayları da anlatın bari.
Kaç gündür konuyu okuyorum. Bulmanıza sevindim.

Eee ne oldu detayları da anlatın bari.
Kaç gündür konuyu okuyorum. Bulmanıza sevindim.
O da beni hatırlamış,fotoğraf attım onu görmüş,Numarasını vermiş aramam için, şimdi mesaj attım,kendisi müsait olunca arayacağımı söyledim😌 bakalım inşallah arayacağım hatta izni olursa adresine de giderim çiçekleri elimle vermek istiyorum 🥰
Çok heyecanlıyım 😁🥰

O da beni hatırlamış,fotoğraf attım onu görmüş,Numarasını vermiş aramam için, şimdi mesaj attım,kendisi müsait olunca arayacağımı söyledim😌 bakalım inşallah arayacağım hatta izni olursa adresine de giderim çiçekleri elimle vermek istiyorum 🥰
Çok heyecanlıyım 😁🥰
Yaa ben bile duygulandım gözlerim doldu. İnsan geçmişiyle yaşıyor iyiliklerde kötülüklerde unutulmuyor.

Back
X