Öğretmenimi arıyorum

Ya çok tatlı bir konu, kalbim yumuş yumuş oldu 🥰 Çok sevindim bulabilmenize, dünya gerçekten küçükmüş. Ne kadar iyi bir öğretmenmiş, sizde bir o kadar vefalı 🌸

Mesajlaşıyoruz sanırım müsait olamadı ama mesajlarında bile o sıcaklığı aldım her şeyi hatırlıyor bir sürü küçük detaya kadar😊 o da çok mutlu olmuş çünkü o da zaman zaman beni düşünürmüş ne yaptığımı okuyup okumadığımı..
Evet izmirdeymiş
KK gücü gerçekten herkese teşekkür ediyorum 🌺
O kadar mutlu oldum ki

Aaa Eskişehir bişeyler anımsatıyor bakalım inşallah odur ulaşacağım 😘
Bu okulu arayıp ben öğretmenimi arıyorum bunyenizdeki öğretmen su tarihler arasında sirnakta şu okulda çalışmış mi diye sorun. Sizde çalıştığınız okulu ve kendinizi tanıtın. Bence yardımcı olurlar. Çok güzel bir dert gerçekten. Ben de öğretmenim inşallah çocuklarımın ruhuna böyle güzel dokunabilirim.

Bu okulu arayıp ben öğretmenimi arıyorum bunyenizdeki öğretmen su tarihler arasında sirnakta şu okulda çalışmış mi diye sorun. Sizde çalıştığınız okulu ve kendinizi tanıtın. Bence yardımcı olurlar. Çok güzel bir dert gerçekten. Ben de öğretmenim inşallah çocuklarımın ruhuna böyle güzel dokunabilirim.
İlerleyen sayfalarda yazdım buldum öğretmenimi 🌺

Yaa çok teşekkür ederim 🫶😁
Fotoğrafı var bende buzdolabıma yapıştırdım o kadar çok seviyorum kendisini ailem dışında kimse yokken o var :)
Annesiyle babasının savaşı arasında sıkışmış küçük bir kız çocuğuna çok güzel dokundu kalbime dokundu hayatıma dokundu :KK43:
Sizin okulun mutlaka bir sayfası vardır oradan bakabilirsiniz fotoğrafi paylaşın yada Facebookda öğretmenler diye bir sayfa var oraya da sorabilirsiniz inşaallah bulursunuz

Mesajlaşıyoruz sanırım müsait olamadı ama mesajlarında bile o sıcaklığı aldım her şeyi hatırlıyor bir sürü küçük detaya kadar😊 o da çok mutlu olmuş çünkü o da zaman zaman beni düşünürmüş ne yaptığımı okuyup okumadığımı..
Evet izmirdeymiş
KK gücü gerçekten herkese teşekkür ediyorum 🌺
Bence o senin kalbinin güzelliği canım çok sevindim bulmana ♥️♥️♥️ İzmirde neredeymis

Bence o senin kalbinin güzelliği canım çok sevindim bulmana ♥️♥️♥️ İzmirde neredeymis
Öncelikle teşekkür ederim 🤩 Tam olarak nerde sormadım o kadarını ama İzmir’de olduğunu söyledi,ben de o taraflara geldiğimde ona ellerimle çiçek vermek ziyaret etmek istediğimi söyledim tamam beklerim dedi 🥰
O kadar güzel detaylar hatırlıyordu ki eşim bile hayret etti,haksız değilmişsin unutmamakta dedi 😊

Back
X