- 25 Haziran 2010
- 5.353
- 5.392
- 723
Aynı okulda çalışmışlar bi dönem sonra fotoğraf attım teyit edildi numarasını bana verdilerYaa çok mutlu oldum nasıl oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı okulda çalışmışlar bi dönem sonra fotoğraf attım teyit edildi numarasını bana verdilerYaa çok mutlu oldum nasıl oldu
O kadar mutlu oldum kiMesajlaşıyoruz sanırım müsait olamadı ama mesajlarında bile o sıcaklığı aldım her şeyi hatırlıyor bir sürü küçük detaya kadaro da çok mutlu olmuş çünkü o da zaman zaman beni düşünürmüş ne yaptığımı okuyup okumadığımı..
Evet izmirdeymiş
KK gücü gerçekten herkese teşekkür ediyorum![]()
Okudum sonra iyi ki acmissiniz konuAynı okulda çalışmışlar bi dönem sonra fotoğraf attım teyit edildi numarasını bana verdiler![]()
Aaa çok sevindim sizin adınızaDeğerli @turkmenkizi86 hanımefendi sayesinde buldum öğretmenimiilgilenenlere duyurulur
Kendisine sizlerin de huzurunda çok teşekkür ediyorum![]()
Yok o olup olmadığını bilmiyorum çünkü o hesaptan ses çıkmadı ama ilk söylenen okul ile şehir çıktıAaa çok sevindim sizin adınızainstagramdaki hanım o mu peki, yoksa bambaşka biri mi çıktı?
Ulaştırmaları için telefon numaranızı bıraksaydınız keşke.Aradım bilgi vermediler durumu da anlattım bari yaşını söyleyin o olup olmadığını anlarım diyorum bilmiyoruz dedilerne garip
halbuki iyilik yapacaklardı
Bu okulu arayıp ben öğretmenimi arıyorum bunyenizdeki öğretmen su tarihler arasında sirnakta şu okulda çalışmış mi diye sorun. Sizde çalıştığınız okulu ve kendinizi tanıtın. Bence yardımcı olurlar. Çok güzel bir dert gerçekten. Ben de öğretmenim inşallah çocuklarımın ruhuna böyle güzel dokunabilirim.Aaa Eskişehir bişeyler anımsatıyor bakalım inşallah odur ulaşacağım![]()
Buldum buldum ilerleyen sayfalarda yazdım, konuştuk inşallah ağustos gibi yanına gideceğim bendeki fotoğrafın aynısını çekeceğimUlaştırmaları için telefon numaranızı bıraksaydınız keşke.
Size bilgi vermeleri uygun olmazdı zaten.
İlerleyen sayfalarda yazdım buldum öğretmenimiBu okulu arayıp ben öğretmenimi arıyorum bunyenizdeki öğretmen su tarihler arasında sirnakta şu okulda çalışmış mi diye sorun. Sizde çalıştığınız okulu ve kendinizi tanıtın. Bence yardımcı olurlar. Çok güzel bir dert gerçekten. Ben de öğretmenim inşallah çocuklarımın ruhuna böyle güzel dokunabilirim.
Sizin okulun mutlaka bir sayfası vardır oradan bakabilirsiniz fotoğrafi paylaşın yada Facebookda öğretmenler diye bir sayfa var oraya da sorabilirsiniz inşaallah bulursunuzYaa çok teşekkür ederim
Fotoğrafı var bende buzdolabıma yapıştırdım o kadar çok seviyorum kendisini ailem dışında kimse yokken o var :)
Annesiyle babasının savaşı arasında sıkışmış küçük bir kız çocuğuna çok güzel dokundu kalbime dokundu hayatıma dokundu![]()
Bence o senin kalbinin güzelliği canım çok sevindim bulmanaMesajlaşıyoruz sanırım müsait olamadı ama mesajlarında bile o sıcaklığı aldım her şeyi hatırlıyor bir sürü küçük detaya kadaro da çok mutlu olmuş çünkü o da zaman zaman beni düşünürmüş ne yaptığımı okuyup okumadığımı..
Evet izmirdeymiş
KK gücü gerçekten herkese teşekkür ediyorum![]()
Öncelikle teşekkür ederimBence o senin kalbinin güzelliği canım çok sevindim bulmanaİzmirde neredeymis
İnşallahBen bile çok sevindim ne güzel bişey ilerleyen zamanlarda da yazın buluştuğunuzda da