Ogretmenin cocuguyla oglum atismis fikir verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslinda keske hic yasanmasaydi ben oglumi surekli uyariyorum sana vuran olursa ogretmenine soyle arkadadina vurdugun icin oynamiyprum de uzaklas tasvip ediyormusscasina oglum sanki surekli bu sorunla.karsima geliyomssacasina yorum yapanlara hayretle.bakiyorum
Digeri de cocuk oda tabi etkiye tepki verecek birbirlerine zarar vermeleri yanlis
Ogretmenin vurdu ama niye vurdu tavri rahatsiz etti

Sureklo kirip grcirigor surekli mj yapiyor kaldo ko olay nasil onu bile ogrrtmenin anlattigi kadariyla biliyorm oglm yapmaz demiyorum yapabilir tek seferlik olaya cocugumu yargisiz infaz hakkini size kim veriyo ya sabir ya selamet
O zaman şikayet edin öğretmeni.Bana yazdıklarınızı yazın dürtüsel tabii ki vuracak oyun hamurunu verseymiş benim paşam istedi elbette verilecek diyin. Benim çocuğum her zaman böyle şeyler yapmıyor idare ediverin diyin. Siz de yalancısınız olay böyle olmadı çocuğun hem velisi hem annesi olarak beni kandırıyorsunuz diyin. Herkes kendi çocuğunun ciğerini bilir hanımefendi, sizde biliyorsunuz. çocuğunuzu düzgün yetiştirmek zorundasınız bu sizin asli göreviniz. neden çünkü sosyaliz bugün kres yarın lise sonra askerlik sonra iş yeri sonra trafikte sürüp gidecek. canını biri mi sıktı kafasına patlatacak ? işte bu yüzden..

yahu siz gözü niye böyle demişsiniz o da izah etmii. sizinki vurdu sonra bu da vurdu böyle oldu demiş. ne demiş anlamadım eski konunuzda oğlunuzun ergen tavırlarından bahsetmişsiniz destek almaya ne dersiniz ?

Babası nasıl bir baba
Kaba saba mı
Şiddet mi uyguluyor
Eğer öyleyse çocuk evde öğreniyor

Böyle bir çocukla benim çocuğum aynı okulda olsun istemem
Ya siz iyi.misiniz bende istemem zorba kavgsci cocuk yuzunden cocufumun zarar gormesini siz benim cocufumu bir kere olan hatasi yuzind4n resmen terorist muamelesi cekiyosjnz yuh ya kaldi ki gereken cocugimla.konusuldu
Babssi asker surekli yaninda degil ayrica tek bi hata yapan cpcuk siddet meyillisi degil bunu demek icin birkac olayin tepkinin olmasi gerekir bide sanki ben ogluju savunuyomusum gibi habire cocufun siddrt gostermos deniyo dilimde tuy bitti nereye yazayim.nasil anlatayim tasvip etmedigimi ilk kez basomiza geldigini olayin ogrrtmenin tepkisine canim skildigini surayi anlayin ya

Yav he he saptirin ben oyle mi diyorim.

yahu siz gözü niye böyle demişsiniz o da izah etmii. sizinki vurdu sonra bu da vurdu böyle oldu demiş. ne demiş anlamadım eski konunuzda oğlunuzun ergen tavırlarından bahsetmişsiniz destek almaya ne dersiniz ?
Onu saka amacli acmistim onda ne var tamam benom oglum sosyopat pes ya linc ekibi is basinda

[UOTE="derinss, post: 79601460, member: 46879"]
seviyeli bir şekilde kaç defadır yazıyorum bu üslup nedir Allah aşkına.. bazı olaylar neden bazı insanlarım başına geliyor hiç şaşırtmıyor. siz devam edim böyle, ne diyeyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
[/QUOTE]k bakmayin sacma span ithamlars tahammulum kalmadi amin

Onu saka amacli acmistim onda ne var tamam benom oglum sosyopat pes ya linc ekibi is basinda
Linç değil bence, oğlunu uyarmana rağmen devam ediyorsa bence bu olay iyi bile olmuş sayılır. Benim çocuğum da olsa başkasına zarar verdiğinde büyük birinden tepki görmesindense 4 yaşındaki çocuğun tepkisiyle hareketlerine çeki düzen vermesi daha iyiydir. Şimdi evladını çizik gördün diye için acıyor ama belli ki evde eğitirken bazı şeyleri yanlış yapmış yeterince iyi öğretememişsin. 4 yaşındaki çocuğun attığı çizik 1-2 günde iyileşir seninki de karşıdakine vurunca canının yanabileceğini öğrenmiş olur. O yaştaki çocuk empati yapamaz yaşayarak öğrenmiş takma kafana

Keşke öğretmen önce sizin çocuk başlattı demeseydi, talihsiz bir açıklama olmuş. Onun dışında yapacak bir şey yok çocuk bunlar illaki yaşanacak böyle şeyler. Paylaşmak güzel evet ama bunu zorla yaptıramayız oğlunuza bunu açıklamanız gerekiyor öncelikle. Arkadaşın paylaşmak istemiyorsa başka arkadaşından isteyebilirsin buna tepki göstermemelisin özellikle vurmamalısın diye güzelce açıklasanız bence çok daha güzel olabilir :) savunma başka bir şey kavga başlatma başka bir şey, bir birey olduğunu hissettirerek böyle güzel güzel açıklayın. Geçmiş olsun

BIR YILDA ILK.KES OLDU

O kadar haklısınız ki
Konu sahibinin çocuğu gibi sınır bilmeyen çocuklar yüzünden iyi huylu yetişmiş çocuklar mağdur oluyor
3,5 yaşında kreşe başladı oğlum. Ne vurmak ne itmek,hiç birinden haberi yoktu. Kreşte öğrendi. Kötü söz bilmezdi kreşte küfür öğrendi. Eskiden psikologların söyledikleriyle çocuk eğitmeye çalışıyordum,baktım olmuyor. Dedim biz salağız demek ki. Bundan sonra itene itmeyle karşılık ver,küfüre küfürle karşılık ver,vurana da vurarak karşılık ver dedim. İlkokulda hepsini yaşadık,başka türlü kendini savunmayı öğretemedim. Psikologlar her zaman haklı değil işte. Sana vurana gül dalıyla gideceksin diyorlar,hadi len ordan diyorum artık

Benim.cocugum da dayak yiyo sizin benim.cocugum siddet manyagi degil tammam mi bes yuz ketr de yaxdm halbu ki oglima sana vuran olursa ogretmene slyle arkadasina.bana virdigin icin
Öğretmene söyleyene kadar sizin çocuklarınız bizimkilerin hakkından geliyor efendim kusura bakmayın ama. Şiddete ilk sizinki başvurmuş,karşıdaki çocuk daha güçlüymüş ki onun gösterdiği şiddet daha fazla olmuş. Bu da sizinkine ders olsun. Şiddetin dozunu seçme şansınız yok. İstediği şey yapılmadığında elalemin çocuğunu dövme hakkı da yok çocuğunuzun. Bizimkiler neden ilk adımda şiddet göstermiyor? Çünkü ona göre eğittim efendim. Siz de öyle yapsaydınız.

Edit:yazım yanlışları düzeltildi

Son düzenleme:
Mecbur bırakılıyoruz napalım.
Psikoloğa uzmana sorarsanız sana vurana gül dalı göster diyor. Vuran kişinin ellerini tut sana vurmamasını söyle diyor. Yahu bana vuran çocuk bunlardan anlamıyor ki,zaten genel olarak laftan anlamayan çocuk vurarak kendini ifade ediyor,evde vurma görmüş dövmek görmüş çocuk hepsi. Neden bizimkiler dayak öğrenip gitmedi okula? Demek ki evde görmeyince bilmiyormuş. Bunu çoğu anneye de öğretmene de anlatamıyoruz.

Oğlum ilkokula başladığında kendisine küfredene küfürle karşılık verdi,dövene de döverek karşılık verdi. Öğretmenler bana tepkiyle geldi ben de o zaman olumsuzluğu ilk gösterene engel olacaksınız,gözünüzü açamıyorsanız göremiyorsanız da çocuğum kendisini savunacak dedim. Sustular. Biz mecbur muyuz dayak yemeye,sırf öğretmen anında göremiyor diye? Görememesini ben zaten anlayabiliyorum,ben de öğretmen kızıyım/torunuyum, sınıfta 24 çocuk var anında nasıl görsünler. Ama onlar bana anlayış göstermiyorlar. Velhasılı şimdi 4.sınıftan mezun oluyoruz anca anlatabildim kendimi. Biz okuldan ayrılıyoruz,geride kalan psikopat çocuklarla size başarılar diliyorum diye gittim geçen gün. İnsana başka çare bırakmıyorlar gerçekten.

Konu sahibi, Türkçe okuma yazmanla alakalı bir sıkıntın mı var? sayfalardır insanlar uyarıyor hâlâ garip garip yazılar yazmaya devam ediyorsun şimdi eski konularını göz gezdirdim her yorumun böyle bir tane düzgün Türkçe kurduğun cümlen yok. Bilerek yapıyorsan saygısızlık yapıyorsun. Biraz mesajla gönder tuşuna basmadan önce ben nasıl bir cümle kurdum diye bir bak yazdığın cümleye. Kriptolog gibi biz senin ne yazdığını anlamaya çalışmak zorunda mıyız?

Ben cok onayladim ben buni savndm siz super annesnz asla sizin ki yanlis yapmaz proframli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…