Ogretmenin cocuguyla oglum atismis fikir verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olay oldu biz acile gittik parmağını biraz oynatamadı doktor kırık yok ezik olmuştur dedi birde sonraki gün sabah öğretmenine olayı anlattım böyle böyle söyledim hocam sınıfta olacak olaylardan ben sorumluyum dedim . Offdf çok kötü ya

Ben öğretmenlerin kendi sınıflarında çocuklarının olmasını doğru bulmuyorum. Hiçbir öğretmenin ( bu meslek grubu özelinde değil insanın) kendi çocuğuna tamamen objektif yaklaşabileceğini düşünmüyorum. Ama bu konuda karşı taraftaki çocuk kendisini korumuş. Oğlunuzun vurma davranışı olduğunu söyelmişsiniz.

Önce oğlun vurmuş. Karşılık olarak da "çocuk" olan diğeri tepki vermiş. Neyini şikayet edeceksiniz? Öğretmen çocuğu olduğu için günah keçisi mi oldu?

Benim kucucuk cocuga diyecrk lafim yok o cocuk muhatrabm da olamaz bunlar cocuk hata yapabilirler siddet konusjnda sureklilik.arz etmedikce oldu bitti suclu senin cocufun der gibi ikisi de hatali guzrl dille uyarilmasi gerekirdi
Öf burada millete laf yetiştirmeye çalışacağınıza gidin öğretmene carlayın yetmezse müdüre çıkın. Bir kişi sizi haklı bulmayacak. En başta çocuğu suçluyordunuz. Burada yazılanlardan sonra yok ben çocuğa birşey demiyorum öğretmene diyorum oldu konu. Herkes kendi çocuğuna evde terbiyesini versin sizin gibiler yüzünden olan bizim çocuklarımıza oluyor.

Hemen okul değiştirmek te ne çocuk bunlar başınıza gelen her olayda mekanmı değişeceksiniz oğlunla güzelce konuş yeterli siz bukadar büyütüp evde de konuşuyorsanız çocuk yarın tekrar vurur geçti gitti yaşandı bitti abartmayın bu kadar..

Buyutulecek bir konu degil bosuna kendinizi doldurmayin. Kasla goz arasinda olmustur. Bizimkinin ogretmeni de bir cocugun kendini savunmasi kadar dogal birsey yok der ama ben ogluma her zaman derim biri sana vurursa ogretmenine soyle sen sakin vurma diye. Gecen bir kiz yuzunu tirmalamis. Ogretmeni uzulerek soyledi hep ayaktayiz nasil oldu anlamadik diye. Sorun degil hocam cocuk onlar siz de hangi birine yetisebilirsiniz ki dedim. Karsi taraf xaten 3 yasinda bi cocuk. Ailesi de istemezdi boyle birseyi. He ben kalkip hesap sorsam muhtemelen savunmak icin biseyler derlerdi. Bunun ivin ogretmenle veliyle niye yuz goz olayim ya. Siz de boyle dusunun.

Çocuğunuzla konuşun,anlatın kimseye vurmaması gerektiğini.
Karşılık alması kaçınılmaz olur yoksa inanın.
Benim oğlum kimseye vurmaz ne bileyim kimsenin eşyasını almaz vs ama şu an ona vurana vurur. Bıktım artık ben bir anne olarak saldırgan çocuklardan,sana vurmaya çalışan olursa elini tut it,bana varamazsın diye bağır ,durmazsa sende ona vur diyorum. Asla yoktu böyle bir durum ama bu sene illallah ettim,bu saldırgan çocukların aileleri de sorunlu zaten,laftan sözden anlamıyorlar. Ben çözümü böyle buldum. Aile ile konuşuyorsun haklı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar.
Lütfen çocuğunuzla konuşun, doğrusunu öğretin,bu böyle devam ederse siz de çok yıpranacaksınız zaten aşikar.

Hanımefendi öğretmenin süper güçleri yok, sizin çocuğunuzun vurmasına ve başlatmasına engel olamadığı gibi suratının ne kadar derin çizildiğini kontrol edemez. Bir sürü çocuk bir arada ve sizinki en özel değil. Şikayet etseniz ne olacak? Öğretmeni ikisini de uyarmıştır, sizin oğlunuz hayır cevabına karşılık şiddete başvurmamayı öğrenmeli. Öğretmen çocuğunu ne yapacak çalışırken eve mi bıraksın size nasıl kendi çocuğunuz kıymetliyse ona da kendi çocuğu.

Öğretmen cok profesyonel yaklaşmamiş önce başlattı denilmez. Ama şikayet edecek birseyi yok. Oğlum giderken kreşe öğretmenin kızı başka sınıftaydı o sınıf öğretmeninin kizida bizim sınıfta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…