- 11 Mart 2013
- 33.680
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.067
- 798
- 32
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Olay oldu biz acile gittik parmağını biraz oynatamadı doktor kırık yok ezik olmuştur dedi birdeMecbur bırakılıyoruz napalım.
Psikoloğa uzmana sorarsanız sana vurana gül dalı göster diyor. Vuran kişinin ellerini tut sana vurmamasını söyle diyor. Yahu bana vuran çocuk bunlardan anlamıyor ki,zaten genel olarak laftan anlamayan çocuk vurarak kendini ifade ediyor,evde vurma görmüş dövmek görmüş çocuk hepsi. Neden bizimkiler dayak öğrenip gitmedi okula? Demek ki evde görmeyince bilmiyormuş. Bunu çoğu anneye de öğretmene de anlatamıyoruz.
Oğlum ilkokula başladığında kendisine küfredene küfürle karşılık verdi,dövene de döverek karşılık verdi. Öğretmenler bana tepkiyle geldi ben de o zaman olumsuzluğu ilk gösterene engel olacaksınız,gözünüzü açamıyorsanız göremiyorsanız da çocuğum kendisini savunacak dedim. Sustular. Biz mecbur muyuz dayak yemeye,sırf öğretmen anında göremiyor diye? Görememesini ben zaten anlayabiliyorum,ben de öğretmen kızıyım/torunuyum, sınıfta 24 çocuk var anında nasıl görsünler. Ama onlar bana anlayış göstermiyorlar. Velhasılı şimdi 4.sınıftan mezun oluyoruz anca anlatabildim kendimi. Biz okuldan ayrılıyoruz,geride kalan psikopat çocuklarla size başarılar diliyorum diye gittim geçen gün. İnsana başka çare bırakmıyorlar gerçekten.
Öğretmene de böyle konuşuyordur öğretmen de bıktı benceNe dediğiniz anlaşılmıyor daha,çocuğa da böyle konuşuyorsanız anlamaması normal.
Eğitim seviyeniz şu yazdıklarınızdan anlaşılıyorBen cok onayladim ben buni savndm siz super annesnz asla sizin ki yanlis yapmaz proframli
Hepsini anlarım da proframlı neyin yanlış yazılışı acaba valla merak ettimEğitim seviyeniz şu yazdıklarınızdan anlaşılıyor
Sakın telefondan yazıyorum demeyin, biz de telefondan yazıyoruz
Sizin çocuk vurduğu için karşıdaki çocugun annesinin de içi kötü olmuştur. Oğlunuza söyleyin bir dqha yapmasın.Gozu olaganca kipkirmizi keske ogretmen ilk anda mudahale etseudi ne biliyim.icim kotu oldu
programlı ? siz çok iyi annesiniz, sizinki asla yanlış yapmaz programlı. yani programlamlamışsınız iyi öğütlemişsiniz gibi sanırımHepsini anlarım da proframlı neyin yanlış yazılışı acaba valla merak ettim
Öyle olmadığım için anlamadım sanırımprogramlı ? siz çok iyi annesiniz, sizinki asla yanlış yapmaz programlı. yani programlamlamışsınız iyi öğütlemişsiniz gibi sanırım
ayy ne bileyim manas destanı gibi yazmışım on tane mesaj hepsine mors alfabesi ile cevap yazmış, anlayacağım diye uzmanlaştımÖyle olmadığım için anlamadım sanırım
Sizce tek sorun bu muOlanca*
Ama her şeye rağmen bu kadar kayıtsız kalabilmesi.Sizce tek sorun bu mu
Konu sahibi insana ana dilinde tercüme yaptırıyor resmen. Boyle bir yazim yok.
Bir yerden başlamak lazım dedim.Sizce tek sorun bu mu
Konu sahibi insana ana dilinde tercüme yaptırıyor resmen. Boyle bir yazim yok.
Önce oğlun vurmuş. Karşılık olarak da "çocuk" olan diğeri tepki vermiş. Neyini şikayet edeceksiniz? Öğretmen çocuğu olduğu için günah keçisi mi oldu?Oglm okuldan aldim boynu bukuk aglayarak cikti oglm oyun hamuru kurumus 4 bucuk yasinda anaokuluna gidiyo geldi ki gozunun onu.olaganca cizilmis
Ogretmenin cocugundan oyun hamuru istemis oda vermeyince eline vurmus oglm cocukta oglmn yuzunu cizmis oglm hareketli vurir vurmaz demiyorm
Ogretmen oglun baslatti oda tepki olarak vurdi koca cirmiklamis yuzunu icim tuhaf oldu ne yapmam gerek sikayet etsem mudurune oglun baslati diyecekler ki dogru yapmistir ama orantisi cok olms
Öf burada millete laf yetiştirmeye çalışacağınıza gidin öğretmene carlayın yetmezse müdüre çıkın. Bir kişi sizi haklı bulmayacak. En başta çocuğu suçluyordunuz. Burada yazılanlardan sonra yok ben çocuğa birşey demiyorum öğretmene diyorum oldu konu. Herkes kendi çocuğuna evde terbiyesini versin sizin gibiler yüzünden olan bizim çocuklarımıza oluyor.Benim kucucuk cocuga diyecrk lafim yok o cocuk muhatrabm da olamaz bunlar cocuk hata yapabilirler siddet konusjnda sureklilik.arz etmedikce oldu bitti suclu senin cocufun der gibi ikisi de hatali guzrl dille uyarilmasi gerekirdi
İlk kez doğrusu.BIR YILDA ILK.KES OLDU
Çocuğunuzla konuşun,anlatın kimseye vurmaması gerektiğini.Oglm okuldan aldim boynu bukuk aglayarak cikti oglm oyun hamuru kurumus 4 bucuk yasinda anaokuluna gidiyo geldi ki gozunun onu.olaganca cizilmis
Ogretmenin cocugundan oyun hamuru istemis oda vermeyince eline vurmus oglm cocukta oglmn yuzunu cizmis oglm hareketli vurir vurmaz demiyorm
Ogretmen oglun baslatti oda tepki olarak vurdi koca cirmiklamis yuzunu icim tuhaf oldu ne yapmam gerek sikayet etsem mudurune oglun baslati diyecekler ki dogru yapmistir ama orantisi cok olms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?