- 14 Ekim 2016
- 7.266
- 49.280
- 548
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Sana katılıyorum iğrenç bir durum. Seni sen olduğun için seven bir adamla evlen. Yoksa gerçekten pişman olursun .Bu sene atandım öğretmen oldum.Yazin da görüştüğüm biri vardi ailem istemedi olmadi .Atandıktan sonra aileme yağmur gibi gorucu yağdı.Tabi ailemin çok hoşuna gitti .Ama benim hiç hoşuma gitmedi.Sadece maaşlı çalışan kız diye evlenmek istiyorlar .Çünkü tanımadan gormeden haber yolluyorlar çocuklara bi görüşse diye .Kızlar annem çok bunaltıyor görüş diye .Görüşmek de istemiyorum yapı itibariyle de çok sessiz bi kızım . Aileme diyemiyorum bunlar sadece atandım diye geliyor .Para için evlenmek istiyorlar diyemiyorum .Annem de o isteyenlerden birine çok fena kafayı takmış ille de görüş diyor .Çocuk da resmini gördüm beğenemedim. Cocugun teyzesi komsumuz surekli mesaj atiyor whastaptan nasilsin iyi misij gibi mesajlar .Memleketten uzakta tek yaşıyorum evlenmek istiyorum aslında ama kendi kafama gore kendim bulmak istiyorum bunu da aileme bu şekilde söyleyemiyorum eski kafalı bir ailem var tabiri caizse.Bana yardım eder mısınız en kibar şekilde nasıl yok derim gercekten hos bir durum değil cunku atanmadan önce isteyen kimse yoktu atanınca herkes birden üşüstü
Velebki çalışamayacak neolacak bırakacak mı kendisini kendi olduğu için sevsin istiyorKadinlar nasıl işi , mesleği olan eş istiyorsa erkeklerde istemekte haklı. Bu devirde en mantıklı olanı iki tarafın da işi gücü olmasi. Beni para makinası olarak görüyorlar düşüncesi de çok saçma. Mantık olarak uygun görüp tanışmak istemişler.
Yarım gün tatili var. Yaz tatili kış tatili hafta sonu tatili derken parası da iyi diye hep öğretmenler hanımlar görücü işlerinde tercih edilir çoğunlukla.Bize niye hiç görücü gelmedi işe girince yahu.Görücü gelmesine müsade ederseniz hep uğraşırsınız bunlarla. Tamamen önünü kesmeniz lazım. Yoksa hep böyle tipler gelir.
Ben öğretmen milyarlar kazanıyor demedim ki.Ama bu da bir gerçek erkek ev hanimi yerine para kazanıyor tatili bol diye öğretmen istiyor yani bir neviparasu icinKusurabakmayın ama şu kısıma istemsiz epey güldüm.
Ülkemizde ki öğretmen maaşlarından bihaberler sanırım, piyango çıkmadı yahu! atandınız :)
Hayırlı olsun bu arada.
Benim ilk atama yerim İzmir...ailemin evine 1.5 saat uzaklıktaki bir ilçeye atanmistim ve zorunlu hizmeti de yapıyordum.Kadincagiz parkta otururken bile bizim evi gösterip ; "su binada oturan ailenin öğretmen kızı varmış ...X ilinde oğlum var ...dogudan gelsin diye onla tanıştırmayı düşünüyoruz ,tanıyor musun ?" dediğinde ,"ben onları tanımıyorum,ben şu tarafta oturuyorum" diye başka tarafı gostermisligi varBize niye hiç görücü gelmedi işe girince yahu.Görücü gelmesine müsade ederseniz hep uğraşırsınız bunlarla. Tamamen önünü kesmeniz lazım. Yoksa hep böyle tipler gelir.
Size hak veriyorum sırf çalışan gelin olsun özellikle de öğretmen olsun yarım gün çalışır evinin işini de eksik etmez mantığında çok insan var. Sanki öğretmenler yorulmuyor, saatlerce ayakta ders anlatıp gürültü, vs. katlanmıyor gibi. Yine de sizi isteyenlere önyargılı olmayın, eğer içinizin ısındığı biri olursa tanışın fakat ailenizle de açık açık konuşun, birçok aile maaşı olan gelin arıyor bunu anlatın, siz istemedikten sonra başınıza silah dayatıp zorla evlendirecek değiller nasılsa.Bu sene atandım öğretmen oldum.Yazin da görüştüğüm biri vardi ailem istemedi olmadi .Atandıktan sonra aileme yağmur gibi gorucu yağdı.Tabi ailemin çok hoşuna gitti .Ama benim hiç hoşuma gitmedi.Sadece maaşlı çalışan kız diye evlenmek istiyorlar .Çünkü tanımadan gormeden haber yolluyorlar çocuklara bi görüşse diye .Kızlar annem çok bunaltıyor görüş diye .Görüşmek de istemiyorum yapı itibariyle de çok sessiz bi kızım . Aileme diyemiyorum bunlar sadece atandım diye geliyor .Para için evlenmek istiyorlar diyemiyorum .Annem de o isteyenlerden birine çok fena kafayı takmış ille de görüş diyor .Çocuk da resmini gördüm beğenemedim. Cocugun teyzesi komsumuz surekli mesaj atiyor whastaptan nasilsin iyi misij gibi mesajlar .Memleketten uzakta tek yaşıyorum evlenmek istiyorum aslında ama kendi kafama gore kendim bulmak istiyorum bunu da aileme bu şekilde söyleyemiyorum eski kafalı bir ailem var tabiri caizse.Bana yardım eder mısınız en kibar şekilde nasıl yok derim gercekten hos bir durum değil cunku atanmadan önce isteyen kimse yoktu atanınca herkes birden üşüstü
He he deyin geçin.Bu sene atandım öğretmen oldum.Yazin da görüştüğüm biri vardi ailem istemedi olmadi .Atandıktan sonra aileme yağmur gibi gorucu yağdı.Tabi ailemin çok hoşuna gitti .Ama benim hiç hoşuma gitmedi.Sadece maaşlı çalışan kız diye evlenmek istiyorlar .Çünkü tanımadan gormeden haber yolluyorlar çocuklara bi görüşse diye .Kızlar annem çok bunaltıyor görüş diye .Görüşmek de istemiyorum yapı itibariyle de çok sessiz bi kızım . Aileme diyemiyorum bunlar sadece atandım diye geliyor .Para için evlenmek istiyorlar diyemiyorum .Annem de o isteyenlerden birine çok fena kafayı takmış ille de görüş diyor .Çocuk da resmini gördüm beğenemedim. Cocugun teyzesi komsumuz surekli mesaj atiyor whastaptan nasilsin iyi misij gibi mesajlar .Memleketten uzakta tek yaşıyorum evlenmek istiyorum aslında ama kendi kafama gore kendim bulmak istiyorum bunu da aileme bu şekilde söyleyemiyorum eski kafalı bir ailem var tabiri caizse.Bana yardım eder mısınız en kibar şekilde nasıl yok derim gercekten hos bir durum değil cunku atanmadan önce isteyen kimse yoktu atanınca herkes birden üşüstü
Yok yok yine vazgeçmezler bulmuşlar öğretmen kızı bırakırlar mıBence anneniz gelenlere uzun müddet gittiğiniz yerde kalacağınızi atanma sansinizin şimdilik olmadığını söylesin bence vazgeçerler.
Nasıl olsa aileden uzaksınız.Aslında en büyük sorun ben kendim aşık olarak bulmak istiyorum.ailem buna izin vermiyro.Geln goruculerden biri olsun istiyor.Geknlerde hep aranmayan sonra geldi.yani ben çalıştığım içi geldiler hep
Evet malesef öğretmen maaşı paradan bile sayılmaz ama bu zamanda kadının erkegin omzuna yük olmayacak olması bile artı sayılır. Ben de erkek olsam yük olmayacak kadını isterim. Hele bazıları var okuyor kyk kredisi alıyor sonra da çalışmıyor kocasına ödetmeyi düşünüyorKusurabakmayın ama şu kısıma istemsiz epey güldüm.
Ülkemizde ki öğretmen maaşlarından bihaberler sanırım, piyango çıkmadı yahu! atandınız :)
Hayırlı olsun bu arada.
Görücü usulune karşıyım ben diyerek önünü kesin .Bu sene atandım öğretmen oldum.Yazin da görüştüğüm biri vardi ailem istemedi olmadi .Atandıktan sonra aileme yağmur gibi gorucu yağdı.Tabi ailemin çok hoşuna gitti .Ama benim hiç hoşuma gitmedi.Sadece maaşlı çalışan kız diye evlenmek istiyorlar .Çünkü tanımadan gormeden haber yolluyorlar çocuklara bi görüşse diye .Kızlar annem çok bunaltıyor görüş diye .Görüşmek de istemiyorum yapı itibariyle de çok sessiz bi kızım . Aileme diyemiyorum bunlar sadece atandım diye geliyor .Para için evlenmek istiyorlar diyemiyorum .Annem de o isteyenlerden birine çok fena kafayı takmış ille de görüş diyor .Çocuk da resmini gördüm beğenemedim. Cocugun teyzesi komsumuz surekli mesaj atiyor whastaptan nasilsin iyi misij gibi mesajlar .Memleketten uzakta tek yaşıyorum evlenmek istiyorum aslında ama kendi kafama gore kendim bulmak istiyorum bunu da aileme bu şekilde söyleyemiyorum eski kafalı bir ailem var tabiri caizse.Bana yardım eder mısınız en kibar şekilde nasıl yok derim gercekten hos bir durum değil cunku atanmadan önce isteyen kimse yoktu atanınca herkes birden üşüstü
Bu sene atandım öğretmen oldum.Yazin da görüştüğüm biri vardi ailem istemedi olmadi .Atandıktan sonra aileme yağmur gibi gorucu yağdı.Tabi ailemin çok hoşuna gitti .Ama benim hiç hoşuma gitmedi.Sadece maaşlı çalışan kız diye evlenmek istiyorlar .Çünkü tanımadan gormeden haber yolluyorlar çocuklara bi görüşse diye .Kızlar annem çok bunaltıyor görüş diye .Görüşmek de istemiyorum yapı itibariyle de çok sessiz bi kızım . Aileme diyemiyorum bunlar sadece atandım diye geliyor .Para için evlenmek istiyorlar diyemiyorum .Annem de o isteyenlerden birine çok fena kafayı takmış ille de görüş diyor .Çocuk da resmini gördüm beğenemedim. Cocugun teyzesi komsumuz surekli mesaj atiyor whastaptan nasilsin iyi misij gibi mesajlar .Memleketten uzakta tek yaşıyorum evlenmek istiyorum aslında ama kendi kafama gore kendim bulmak istiyorum bunu da aileme bu şekilde söyleyemiyorum eski kafalı bir ailem var tabiri caizse.Bana yardım eder mısınız en kibar şekilde nasıl yok derim gercekten hos bir durum değil cunku atanmadan önce isteyen kimse yoktu atanınca herkes birden üşüstü
Valla öyle görücü bolluğundan iyi kısmetleri redderdersen sonra kimse gelmez haberin olsun.Ben erkek olsam ben de güzel tatlı bi öğretmenle evlenmek isterdim ne var ki bunda.Sanki milyarlarrr kazanıyosunuz da benimle param için evleniyo diye düşünüyosunuz:)))
Bu sene atandım öğretmen oldum.Yazin da görüştüğüm biri vardi ailem istemedi olmadi .Atandıktan sonra aileme yağmur gibi gorucu yağdı.Tabi ailemin çok hoşuna gitti .Ama benim hiç hoşuma gitmedi.Sadece maaşlı çalışan kız diye evlenmek istiyorlar .Çünkü tanımadan gormeden haber yolluyorlar çocuklara bi görüşse diye .Kızlar annem çok bunaltıyor görüş diye .Görüşmek de istemiyorum yapı itibariyle de çok sessiz bi kızım . Aileme diyemiyorum bunlar sadece atandım diye geliyor .Para için evlenmek istiyorlar diyemiyorum .Annem de o isteyenlerden birine çok fena kafayı takmış ille de görüş diyor .Çocuk da resmini gördüm beğenemedim. Cocugun teyzesi komsumuz surekli mesaj atiyor whastaptan nasilsin iyi misij gibi mesajlar .Memleketten uzakta tek yaşıyorum evlenmek istiyorum aslında ama kendi kafama gore kendim bulmak istiyorum bunu da aileme bu şekilde söyleyemiyorum eski kafalı bir ailem var tabiri caizse.Bana yardım eder mısınız en kibar şekilde nasıl yok derim gercekten hos bir durum değil cunku atanmadan önce isteyen kimse yoktu atanınca herkes birden üşüstü
Valla öyle görücü bolluğundan iyi kısmetleri redderdersen sonra kimse gelmez haberin olsun.Ben erkek olsam ben de güzel tatlı bi öğretmenle evlenmek isterdim ne var ki bunda.Sanki milyarlarrr kazanıyosunuz da benimle param için evleniyo diye düşünüyosunuz:)))
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz? Kolay gelsinnnVelebki çalışamayacak neolacak bırakacak mı kendisini kendi olduğu için sevsin istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?