Öğretmenle evlenmek

Sana katılıyorum iğrenç bir durum. Seni sen olduğun için seven bir adamla evlen. Yoksa gerçekten pişman olursun .

Seninle öğretmen olduğun için evlenmek isteyenin niyeti de şudur "hem çalışıyor hem de mesaisi az. Eve gelir yemeğini temizliğini yapar. Vakti var."

Inan düşünce budur
Uzak dur. Aman aman.. istemiyorum. Görüştüğüm biri var de.

Velebki çalışamayacak neolacak bırakacak mı kendisini kendi olduğu için sevsin istiyor

Bize niye hiç görücü gelmedi işe girince yahu. Görücü gelmesine müsade ederseniz hep uğraşırsınız bunlarla. Tamamen önünü kesmeniz lazım. Yoksa hep böyle tipler gelir.
Yarım gün tatili var. Yaz tatili kış tatili hafta sonu tatili derken parası da iyi diye hep öğretmenler hanımlar görücü işlerinde tercih edilir çoğunlukla.

Konu sahibi çok itici bir durum. Ama bence isteyen Kişilerin resmine bak eğer tipi olumlu gibiyse bir görüş kafa yapısını beğenmezsen devam etmezsin.

Kusurabakmayın ama şu kısıma istemsiz epey güldüm.
Ülkemizde ki öğretmen maaşlarından bihaberler sanırım, piyango çıkmadı yahu! atandınız :)
Hayırlı olsun bu arada.
Ben öğretmen milyarlar kazanıyor demedim ki.Ama bu da bir gerçek erkek ev hanimi yerine para kazanıyor tatili bol diye öğretmen istiyor yani bir neviparasu icin

Aslında en büyük sorun ben kendim aşık olarak bulmak istiyorum.ailem buna izin vermiyro.Geln goruculerden biri olsun istiyor.Geknlerde hep aranmayan sonra geldi.yani ben çalıştığım içi geldiler hep

Bize niye hiç görücü gelmedi işe girince yahu. Görücü gelmesine müsade ederseniz hep uğraşırsınız bunlarla. Tamamen önünü kesmeniz lazım. Yoksa hep böyle tipler gelir.
Benim ilk atama yerim İzmir...ailemin evine 1.5 saat uzaklıktaki bir ilçeye atanmistim ve zorunlu hizmeti de yapıyordum.Kadincagiz parkta otururken bile bizim evi gösterip ; "su binada oturan ailenin öğretmen kızı varmış ...X ilinde oğlum var ...dogudan gelsin diye onla tanıştırmayı düşünüyoruz ,tanıyor musun ?" dediğinde ,"ben onları tanımıyorum,ben şu tarafta oturuyorum" diye başka tarafı gostermisligi var

Size hak veriyorum sırf çalışan gelin olsun özellikle de öğretmen olsun yarım gün çalışır evinin işini de eksik etmez mantığında çok insan var. Sanki öğretmenler yorulmuyor, saatlerce ayakta ders anlatıp gürültü, vs. katlanmıyor gibi. Yine de sizi isteyenlere önyargılı olmayın, eğer içinizin ısındığı biri olursa tanışın fakat ailenizle de açık açık konuşun, birçok aile maaşı olan gelin arıyor bunu anlatın, siz istemedikten sonra başınıza silah dayatıp zorla evlendirecek değiller nasılsa.

He he deyin geçin.
Zorla görüştürürlerse görüştüğünüz kişiye sevdiğim var onunla evleneceğim deyin.

Aslında en büyük sorun ben kendim aşık olarak bulmak istiyorum.ailem buna izin vermiyro.Geln goruculerden biri olsun istiyor.Geknlerde hep aranmayan sonra geldi.yani ben çalıştığım içi geldiler hep
Nasıl olsa aileden uzaksınız.
Onlarla tartışmak işe yaramaz.
Tamam anne, bakarız baba deyin geçin.

Kendi gönlünüze göre, maaş kartınıza el koymayacak biri olur inşallah.

Kardesimde atandi ogretmen oldu bize hic gorucu usulu gelmek isteyen olmadi ya bi keresinde bi konsumuzun yakini ogluna kiz ariyomus ogretmen olsun istiyomuslar. Kardesim bunu duyunca istemedi tabi meslegimlemi evlencek benimlemi dedi. Bu ne ya cikar iliskisi gibi. Sana da talip ciksin tabi cikmasin degil yaşini belirtmemižsin?? Eger senide guzel meslegi olan avukat muhendis ya da devlet memuru biri olursa gorucu usulu gormesinler hemen ama git bir cay ic belki hosuna giden biriside olabilir. İs guc sahibi erkeklerde kendini gelirtirmis okumus bilgili insan olsun istiyorlar yani herkezi ayni kefeye koymayin genelde kadinlar anneler cevredeki bayanlar ön ayak oluyor boyle seylere.

Kusurabakmayın ama şu kısıma istemsiz epey güldüm.
Ülkemizde ki öğretmen maaşlarından bihaberler sanırım, piyango çıkmadı yahu! atandınız :)
Hayırlı olsun bu arada.
Evet malesef öğretmen maaşı paradan bile sayılmaz ama bu zamanda kadının erkegin omzuna yük olmayacak olması bile artı sayılır. Ben de erkek olsam yük olmayacak kadını isterim. Hele bazıları var okuyor kyk kredisi alıyor sonra da çalışmıyor kocasına ödetmeyi düşünüyor

Görücü usulune karşıyım ben diyerek önünü kesin .
Çevrem ve ailem iş güç sahibi kadınlarla dolu . bir kez görücü gelmedi kapımıza . :)
Babam çok karşı zaten en başta
Sizde aile tam tersi . Ben tanışarak evlenmek istiyorum deyin.
Kendim ettim kendim buldum demek her zaman iyidir...

Öğretmenseniz ideal gelin adayısınız erkek annelerinin gözünde :) Garanti iş, maaş, çalışma saatleri uygun...Ailenize açıkça anlatın durumu, sonuçta onlar sizin anne babanız iyiliğinizi isterler. Herkesi kendileri gibi iyi niyetli sandıklarından olumlu bakıyorlardır, benim ailem öyleydi çünkü, bir de çok alçakgönüllüydük biz muhtemelen aileniz de öyledir.

Evet milyarlar kazanıyor:) 3000-4500 arası öğretmen maaşları (bordrolarını görüyorum her gün ondan biliyorum), ve gayette garanti iş, mesai saati iyi. Daha ne olsun?

ailen eski kafalı da olsa sen artık işini eline almış, kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kadınsın. çek restini bu kadar basit. kimse kimseyi zorla el koynuna sokamaz. istemediğini açık açık söyle. ne yapabilirler? tutup saçından eve getirip zorla mı evlendirecekler? kendin seç kendin ver kararını..

o ne demek ya?? kadın dediğin kavun mu pazardan mal mı seçiyorlar erkek anaları veya erkekler de görücüleri reddedersen kimse gelmez felan?? bu nasıl bir bakış açısı bir kadın olarak aklım almıyor.
konu sahibi görücü usulü evlenmek, o tarzda bi görüşme yapmak istemiyor. ne hakla küçük görüyorsunuz?? saygı gösterin insanların fikirlerine yahu..

Öncelikle atamaniz hayırlı olsun

Bende evlilik hemen düşünmeyin
Paranızın tadını çıkarın
Gezin, tatile gidin, kendinize ait bir düzen kurun ve bunun keyfini yaşayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…