Savaşın ortasindayken eğitimi aksatmamiş bir milletken şimdi futbolcuları önce aşılıyoruz gerçekten tebrikler.Kendimizi de parçalasak o öncelik bize verilmeyecek!
Lafta kaldı maalesef.
Sadece yazık diyebiliyorum.
Kesinlikle katılıyorum size bugünü böyle geçistiriyoruz ama seneye çok büyük sıkıntılar bizi bekliyor bazıları bugün evde olalım da yarın ne olursa olsun kafasında.Futbolcular konusuna bir şey diyemiyorum, orada haklısınız ancak, okul açılır açılmaz öğretmenlerimiz ölüme gidiyoruz diye konuşmaya başladı, ama diğer tüm kamu kurumları bir senedir bu halde çalışıyor, her gün farklı arkadaşlarımız hastalandı, çoğu zaman amirleri temaslı olarak bile almadılar, talep ederken bunları da düşünün lütfen
Ogretim zaten kalmadı eğitim bile yok şuanda nasıl olsa geçeriz diye ne sınava geliyorlar ne derse katılıyorlar evet haklılar onlar için de süreç çok zor ama bunun önlemi alınıp okullar açık tutulmaliydi bunun sonuçlarına hep birlikte katlanacagizÇok haklisiniz.
Çocuğumu 2 haftadır okula gönderemiyorum çünkü sınıf öğretmeni uyardı.vakalar çok arttı diğer sınıflar kapandı biz devam ediyoruz sınavları erteledik dedi.
Kızım 8. Sınıf öğrencisi.bu sene lgs ye girecek.
1 yıl kayıp.uzaktan eğitim ne yazikki faydalı olamadı bir nesli kaybettik.
Öğretmenlerimiz ilk önce sağlık çalışanları ile aynı zamanda asilansaydi şuan eğitim sistemi biraz düzene girerdi.
Evet doğru çocuklar büyük risk altında ama bunun planlaması önceden yapılıp ona göre önlem alınabilirdi 15 sınıfa giriyorum sınıflar 40 kişi inanın elimde 3 5 iyi çocuk var gerisi sadece boş zamanını doldurmak için derse geliyor ya da gelmiyor .Şuan çocuklarda büyük risk altında
Keşke böyle olmasa ama salgın şuan eskisine göre daha kötü durumda
Hadi diyelim okuldaki sınavdan geçtiler lgs den nasıl geçecekler.Ogretim zaten kalmadı eğitim bile yok şuanda nasıl olsa geçeriz diye ne sınava geliyorlar ne derse katılıyorlar evet haklılar onlar için de süreç çok zor ama bunun önlemi alınıp okullar açık tutulmaliydi bunun sonuçlarına hep birlikte katlanacagiz
Öğretmenler aşılanacak haberi örneğin salı günü kamuoyuna duyurulmuştu ya,iki gün sonra cuma günü bankacı arkadaşımla konuştum telefonda. bana şunu sordu “aşı oldun muFutbolcu turizmci köşe yazarı gazeteci... liste uzayıp gider hepsi öğretmenden önce aşılanıyor peki ama kamuoyuna neden öğretmenler aşılanıp hemen şubatta yüzyüze eğitime başlanacak diye lanse ettiler.. amaç neydi?şubatta öğretmenler aşılanacak dediler nisan 7 oldu..
Kesinlikle nene ve dedelere öncelik verilmesine ben de çok kızıyorum. Onlar için yasak getirilip öncelikle öğretmen ve öğrenciler aşilanabilirdi .Canlı dersler şuan çöp ve inanın nefret ediyorum canlı dersten sonra öğretmenlerin adı çıkıyor yatıyorlar diye.Korona olup okula gelen ogretmene diyecek lafim yok,ama idarecinizin de cok buyuk ihmali var farkinda misiniz? Her gun tum personelini,ogrencisini temasli mi degil mi,hasta mi degil mi diye hes kodundan sorgulamasi gerekiyordu. Benim oglanin okulunda her sabah yapiliyor,eylulden beri tek vaka yok.
Bana kalsa madem asi bir deneme tahtasi degil de gercekten saglik icin yapiliyordu,oncelik ogretmenlere ve ogrencilere verilmeliydi. 65yas ustu nene dedelerden daha oncelikli olmaliydi. Bunu yapmadiklari icin asiya cok inanmiyorum acikcasi.
Egitimin durumu hakkinda soylediklerinize birebir katiliyorum. Zaten rezil bir egitim sistemimiz vardi,korona ile daha da beter oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?