Flüt konusunda haklısın, ben de garipsedim.İste sorun burda. Buyuk orkestralar bile uflemeli calgilari arka siraya alip pleksi icinde tutarken, ogrencilerine flut caldiran ogretmenin hic mi sucu yok?
Kpye aşı çıktı ,kvnin yaş tutmuyor ama çok enteresan bir otoimmun hastalığı var. O yüzden ona da çıktı. Beraber aşı oldular. Bu tarz bir durum olabilir.Belki de olabilir. Mesala yukarıda bir bayan kendine aşı çıktığı için eşinin de aşı hakkı olduğunu yazmış. Eşim yarın aşı olacak ama bana açılmadı. Neye göre farkediyor bilemedim
İste bu yuzden oncelikle cocuklar asilanmali diyorumFlüt konusunda haklısın, ben de garipsedim.
Eğitim programında hiçbir şekilde düzenlemeler yapılmadı. Okulların açık olduğu zaman da uzaktan eğitim döneminde de, derslerin işlenişi ve işlenen konular üzerinde bir düzeltme ya da azaltma durumu söz konusu olmadı. Sanki hiç salgın yokmuş gibi aynen devam edin dendi. Öğretmenlerin derdi, derslerinin kazanımlarını öğrencilerine verebilmek olduğu için de olabildiğince hayat normalmiş gibi devam edildi. Bence flüt çaldıran öğretmen de suçlu, şu salgın koşullarında flüt çalınamaz deyip onu eğitim programından çıkarmayan yetkililer daha da suçlu.
Flütte haklısın ama o sadece bir örnek, dediğim gibi bu çocuklar aralarında maske değiştiriyor. Öğretmen fark edecek mi diye oyun yaparak maskelerini çıkaranlar, arkadaşlarının üzerine tüküren, öğretmenlerinin üstüne başına sümüğünü sürenler var. 300 yetişkinle muhatap olmayı aynı odada olmayı, 30 çocukla bir odada olmaya tercih ederdim şu durumda. Çünkü yetişkinler, en azından belli bir eğitim ve zeka seviyesine sahip olan yetişkinler, riskin böylesine artmasına sebep olabilecek şeyler yapmıyor.
Flütte haklısın, ama diğer örnekler? Sadece çocukların aşılanmasıyla da bitmiyor ki bu. Velilerinin de aşılanması lazım, servisçilerin de, öğretmenlerin, müdür ve müdür yardımcılarının, kantincilerin, hizmetlilerin, herkesin. Derdimiz sadece biz aşılanalım değil, bunu diyebilecek bencillikteki insanlar zaten eğitimci olamaz. Derdimiz sadece eğitimin aksamaması.İste bu yuzden oncelikle cocuklar asilanmali diyorum
flut konusu skandal bence, ogretmenin biraz insiyatif almasi lazim. Avm’lerdeki havalandirmalar dahi kapatildi, uflemeli her sey yasak ama cocuklara flut caldiriyor
Dünyadan bihabersiniz... Bir çok ilde okullar açıldı yüz yüze eğitime geçildi ama vakalar arttınca okulları kapatmaya başladılar.Evet , öğretmenlerin derhal aşılanması gerekiyor ki öğrencilerimiz dünyadan bihaber olmasın ...Kusura bakmayin asla hak vermiyorum size cunku yuz yuze egitime gecilmedi. Gecilse idi hakliydiniz. Ben pandeminin en basindan beri her gun ise gitmek ve insanlarla temas etmek zorunda olan bir meslege sahibim. Hic kimse bizi asilamayi dusunmezken, uzaktan egitimde ogretmenler de asilanmasin bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?