• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler biran önce aşılanmali.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ogretmen dusmanligi niye olsun? Yuzyuze egitimin basladigini bilmiyordum sadece, okul caginda cocugum yok, en son okullar kapandi bilgisine sahibim. Ogretmen dusmanligi diyerek drama queen’lige ne kadar gerek vardi bu konuda sizce? Mevzu gercekten “benim icin bir sey ifade etmeyen okullarin acildigi” bilgisine sahip olmamam ve burdan sizin benim ogretmen dusmani oldugum sonucunu cikartmaniz mi cidden? Siyrilin artik su onyargilarinizdan, kimse size dusman falan degil
1 ayı geçti açılalı. Ülkede yaşamanız hariç duymamaniz, denk gelememiş vs garip gerçekten.

Zaten şuan istemeyen göndermiyor öyleyse okullar açılsın. Evet tabiki olum kötü ama kaybettikleriniz iki seneden çok daha fazlası oluyor ki her çocuk aynı imkana sahip değil kaybettiklerini geri kazanabilsin.
Ben okul oncesi cagdaki iki cocugum icin bir cozum buldum tabi ki. Su anlik bir sey kaybetmiyorlar henuz ama kaybedecek olsalardi dahi dedigim gibi yarar zarar dengesinde hasta olmamamizi tercih ederdim

Annemlerin ili mavi kategorideydi. Sonradan baya vaka artısı oldu. Sanırım bu yüzden gecikti. Bir çok sağlık çalışanın da olmadığını söylemişler o ilde.
Belki de olabilir. Mesala yukarıda bir bayan kendine aşı çıktığı için eşinin de aşı hakkı olduğunu yazmış. Eşim yarın aşı olacak ama bana açılmadı. Neye göre farkediyor bilemedim 🙄

Mevzu gercekten “benim icin bir sey ifade etmeyen okullarin acildigi” bilgisine sahip olmamam ve burdan sizin benim ogretmen dusmani oldugum sonucunu cikartmaniz mi cidden?
O zaman konuya neden yorum yaptınız sizi ilgilendirmiyorsa ve bilginiz yoksa... satır satır döşemişsiniz üstelik

Kusura bakmayin asla hak vermiyorum size cunku yuz yuze egitime gecilmedi. Gecilse idi hakliydiniz. Ben pandeminin en basindan beri her gun ise gitmek ve insanlarla temas etmek zorunda olan bir meslege sahibim. Hic kimse bizi asilamayi dusunmezken, uzaktan egitimde ogretmenler de asilanmasin bi zahmet
1. Sınıftan 8. sınıfa kadar tüm kademeleriyle okula devam ediyoruz biz şu anda. Minimum haftanın 4 günü de okuldayız, haftasonu kursuna giden varsa benim gibi o günleri de eklersek 5, 6 gün okuldayız, okuldan geldikten sonra da uzaktan eğitime devam ediyoruz.

1 ayı geçti açılalı. Ülkede yaşamanız hariç duymamaniz, denk gelememiş vs garip gerçekten.
En son kapatildigini duymustum ve beni ilgilendiren bir konu degil dolayisiyla takip etmedim en son ne oldu diye

Belki de olabilir. Mesala yukarıda bir bayan kendine aşı çıktığı için eşinin de aşı hakkı olduğunu yazmış. Eşim yarın aşı olacak ama bana açılmadı. Neye göre farkediyor bilemedim 🙄
Ben de şaşırdım.
Keşke herkes aşılansa da bitse bu çile...

Kusura bakmayin asla hak vermiyorum size cunku yuz yuze egitime gecilmedi. Gecilse idi hakliydiniz. Ben pandeminin en basindan beri her gun ise gitmek ve insanlarla temas etmek zorunda olan bir meslege sahibim. Hic kimse bizi asilamayi dusunmezken, uzaktan egitimde ogretmenler de asilanmasin bi zahmet

Neden bizde meslek örgütleri olarak sesimizi duyuralım demek yerine biz olmadık siz de olmayın mantığındasınız?

Bu kadar korkmayın arkadaşlar öğretmenler aşılanmadı daha sıra gelmedi. Sira gelse de zaten ortada aşı yok.
Iciniz rahat olsun huzurlu uyuyun...

Bir çocuğun virüse karşı tedbiriyle bir yetişkinin tedbirini ayni kefeye koyarak tartışıyorsunuz. (1cocuk dediysem aynı sınıftaki okuldaki yüzlerce cocuktan bahsediyorum )
Gercekten bu ayrımı yapamıyorsanız kendinizi yormayın.
Başka söze söze gerek yok ama düşünceniz hic değişmeyecek.

Ogretmen dusmanligi niye olsun? Yuzyuze egitimin basladigini bilmiyordum sadece, okul caginda cocugum yok, en son okullar kapandi bilgisine sahibim. Ogretmen dusmanligi diyerek drama queen’lige ne kadar gerek vardi bu konuda sizce? Mevzu gercekten “benim icin bir sey ifade etmeyen okullarin acildigi” bilgisine sahip olmamam ve burdan sizin benim ogretmen dusmani oldugum sonucunu cikartmaniz mi cidden? Siyrilin artik su onyargilarinizdan, kimse size dusman falan degil
Bakın kendiniz söyluyorsunuz '' Sizin için birsey ifade etmeyen okulların acılması '' ile ilgili bir konuda ve bunun gerektırdıgı bır durum ile ılgılı yorum yapmanız ne kadar gerekliydi acaba???

Evet konu başından beri bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Bizler her türlü işimizi yapalım diyoruz, öğretmenler asilanalim öyle diyorlar.
Öğretmenler de her türlü işini yapıyor. Konu sahibi de yapmam demiyor. Keşke kapanmasa asi olsak kapatmazlar, onun için aşı olalım kapatmadan devam edelim diyor ne var bunda. Herkes asi olsun. Asi istemek idealistlige sığmıyor mu? Şimdi ne desem olay siyasete kayacak. Gerçekten elmayla armudu karıştırıyor bazıları.

Bakın kendiniz söyluyorsunuz '' Sizin için birsey ifade etmeyen okulların acılması '' ile ilgili bir konuda ve bunun gerektırdıgı bır durum ile ılgılı yorum yapmanız ne kadar gerekliydi acaba???
Bir daha once size sorar, iznimi alir oyle yorum yaparim, iyi geceler

Ben ne yüzyüze eğitime şiddetle karşı çıktım, ne de okuldan kaptığım covid nedeniyle veryansın ettim.
Hatta Milli eğitimin son derece gerzekçe aldığı geceyarısı kararları bile biraz söylenip sindirdim, eğitim uçtu gitti çocuklar sosyalleşsin kafasındayım .

Aşı olmayacağım ama öğretmenlerin aşılanmaması konusunda şikayet edip duruyorum, sebebi de öğretmenlere öncelik vermelilerdi falan değil.

Şubattan beri "Öğretmenleri aşılamaya başlıyoruz, başladık, bu hafta durun haftaya aşılanın, şimdi aşılayacağız, az sonra aşılayacağız, randevuları alın aşılıyoruz(!)" diye diye nisanın da ilk haftasını yedik, henüz benim bildiğim aşılanan yok.
Başka böyle bir grup varsa söyleyin, gerçekten söyleyin duymadım ben varsa da.
Ziya Selçuk aşılanınca biz de aşılanmış sayıldık sanırım🙊

En son kapatildigini duymustum ve beni ilgilendiren bir konu degil dolayisiyla takip etmedim en son ne oldu diye
Haber okumuyorsunuz demek ki tamam. Çocuğu olan hiç iş arkadaşınız yok konusu geçmedi tamam. Hiç yakınlarınızda okul yok önünden geçmiyorsunuz falan tamam. Telefona bildirim de gelmiyor tamam. Hiç yeğen kuzen falan da mı yok. Dediğim.gibi garip geldi sadece.

Öğretmenler de her türlü işini yapıyor. Konu sahibi de yapmam demiyor. Keşke kapanmasa asi olsak kapatmazlar, onun için aşı olalım kapatmadan devam edelim diyor ne var bunda. Herkes asi olsun. Asi istemek idealistlige sığmıyor mu? Şimdi ne desem olay siyasete kayacak. Gerçekten elmayla armudu karıştırıyor bazıları.

Bizde avukatlar olarak sesimizi duyuralım, aşı bize de gelsin demek yerine ben olmadım sizde olmayın demek

Çok ilginç...

Neden bizde meslek örgütleri olarak sesimizi duyuralım demek yerine biz olmadık siz de olmayın mantığındasınız?
Hayir oyle degilim. Konu sahibinin sonradan kendisi de itiraf ettigi uzere once asilanalim sonra calisalim mantigi bana ters geliyor; cunku geriye kalan herkes her kosulda calisti ve calisiyor, calismak icin bir sart one surmedi diyorum

Çok üzülüyorum çocuklar için ama keşke bunun farkında olsa başımızdakiler, çocuklar parkta bahçede vaktini bomboş geçiriyor çok yazık içler acısı. Benim oğlum henüz 4 yaşında ama onun geleceği bile beni (şu anda) kaygılandırıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun, şahdık şahbaz olduk ...

Burada kimse önce asi sonra işbaşı demedi önce şunu bir kavrayalim. Ortaokulda "okuduğumuzu anlayalım" dersinde hayal kurmus olduğunu düşündüğüm arkadaşlar var çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X