• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler biran önce aşılanmali.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haber okumuyorsunuz demek ki tamam. Çocuğu olan hiç iş arkadaşınız yok konusu geçmedi tamam. Hiç yakınlarınızda okul yok önünden geçmiyorsunuz falan tamam. Telefona bildirim de gelmiyor tamam. Hiç yeğen kuzen falan da mı yok. Dediğim.gibi garip geldi sadece.
Haber okurum, okullarla ilgili haber beni ilgilendirmediginden es gectim. Arkadaslarimla konustugumuz konular cocuklarimiz olmuyor genelde kusura bakmayin, onu da ekleriz artik konu basliklarimiza. Okul onunden gecmiyorum, yakinimda okul yok, genelde cezaevlerinde oluyorum, onun icin de kusura bakmayin. Ya da bu cevabin hepsini unutun, yalanciyim ben siz oyle dusunun daha kolay olacak her sey 😂😂😂

Ben okul oncesi cagdaki iki cocugum icin bir cozum buldum tabi ki. Su anlik bir sey kaybetmiyorlar henuz ama kaybedecek olsalardi dahi dedigim gibi yarar zarar dengesinde hasta olmamamizi tercih ederdim
İşte siz sadece kendi çocuklarınızı düşünüyorsunuz biz hepsini düşünüyoruz 15 sınıfım var sınıflar 40 ar kişi hepsi aynı imkanlara sahip değiller ama hepsi benim çocuğum. neden Ankaranin göbeğinde özel okuldaki çocuk her imkana sahipken her turlu önlem alınarak okuluna gidebiliyorken benim çocuğumun tableti bile yok ? Siz çocuklarınız için önlem alabiliyorsunuz imkanları olmayan veli ne yapsın?

Hayir oyle degilim. Konu sahibinin sonradan kendisi de itiraf ettigi uzere once asilanalim sonra calisalim mantigi bana ters geliyor; cunku geriye kalan herkes her kosulda calisti ve calisiyor, calismak icin bir sart one surmedi diyorum
Bizler de sürmüyoruz öyle bir hakkımız yok zaten. Başlayınca gidip işimizi yapıyoruz. Ama bu asi sırası bize de gelsin dememize bunun için uğraşmamiza engel değil ki.

Yorum yapanlar arasında veli olan var mı acaba.
Yada bu sene sınava girecek çocuğu olan var mı.
Tamam tüm meslekler çok önemli zaten o tartışmasız.
Ama benim kızım 3 yıldır emek verdiği okuldan bu sene sonu mezun olacak.ve 3 dönemdir doğru düzgün eğitim alamadı.
Şuan psikoloji bitmiş durumda.
Okula vakalar arttığı için gidemiyor.
Uzaktan eğitimle kendini geliştiremiyor.
Eğer vaad edilen gibi olaydı şuan öğretmenler asılı olacaktı ve kızım daha iyi eğitim alabilecekti.
Yada psikolojisi bu kadar kötü olmayacaktı.
Haziran ayında lgs sınavı olacak ve muhtemelen istediği bir liseye gidemeyecek.
Önümüzdeki senenin durumu da belli değil zaten.
Sırf öğretmenler için değil çocuklu aileler ve okula gitmek zorunda olan cocuklar için de empati yaparak düşünün lütfen.

Biz de mizmizlanmiyoruz zaten aşilanalim işimizin başında olalım diyoruz .

Burada kimse önce asi sonra işbaşı demedi önce şunu bir kavrayalim. Ortaokulda "okuduğumuzu anlayalım" dersinde hayal kurmus olduğunu düşündüğüm arkadaşlar var çünkü.
Okudugumu anlama konusunda sizden daha yetenekli oldugumu iddia edebilirim ve hatta ispatlayabilirim de 😅😅😅

Haber okurum, okullarla ilgili haber beni ilgilendirmediginden es gectim. Arkadaslarimla konustugumuz konular cocuklarimiz olmuyor genelde kusura bakmayin, onu da ekleriz artik konu basliklarimiza. Okul onunden gecmiyorum, yakinimda okul yok, genelde cezaevlerinde oluyorum, onun icin de kusura bakmayin. Ya da bu cevabin hepsini unutun, yalanciyim ben siz oyle dusunun daha kolay olacak her sey 😂😂😂
Biz de çocuklardan çok konuşmayız. Zaten işimiz çocuklarla sıra gelmiyor ona. Ama çocuğu okula gönderenler bir endişeli haliyle haftalık değişimler oluyor. Ee fikir alıyor. Ondan dedim. Haber okurken de genelde ilk sırada çıkıyor kaydirirken görünüyor ister istemez yoksa ben de haberini okumadım, kendi sayfasına baktım. Onu da ondan dedim. Direkt yalancı da demiyorum aslında garip geldi işte o kadar.

İşte siz sadece kendi çocuklarınızı düşünüyorsunuz biz hepsini düşünüyoruz 15 sınıfım var sınıflar 40 ar kişi hepsi aynı imkanlara sahip değiller ama hepsi benim çocuğum. neden Ankaranin göbeğinde özel okuldaki çocuk her imkana sahipken her turlu önlem alınarak okuluna gidebiliyorken benim çocuğumun tableti bile yok ? Siz çocuklarınız için önlem alabiliyorsunuz imkanları olmayan veli ne yapsın?
Bu siniflar arasi asiri esitsizlik turkiye’nin genel sorunu ama bu konunun asilanmayla alakasi ne? Tablete nerden geldi simdi konu?

Aşı yoktu ki zaten pandeminin başında😂 üretileli daha kaç ay oldu, 10 ay önce olamazlardı zaten tercih meselesi değil. Türkiyeye aşı geldi hemen oldular

Aşı ilk geldiğinde keşke ilk başta size yapılsaydı , çünkü evde uzaktan ders yaparken en riskli grup sizdiniz

Bende aynı şeyi söylüyorum TERCİH MESELESİ değil , sırası gelen aşısını olur
Sıra gelene kadar da sabırla bekler ,

Ayrıca görevleri başında ölmekte onların tercihi değildi

Hayir oyle degilim. Konu sahibinin sonradan kendisi de itiraf ettigi uzere once asilanalim sonra calisalim mantigi bana ters geliyor; cunku geriye kalan herkes her kosulda calisti ve calisiyor, calismak icin bir sart one surmedi diyorum
Şart sunuyorum çünkü o şart olmadan okullar açılmıyor anlamıyor musunuz ?siz açın okulları ben geliyorum hemen .Yeteri kadar konuyu başka yere çektiniz ve size yeteri kadar cevap verildi bence burda eğitimcileri suclayacaginiza lütfen siz de kendiniz için aşi isteyin .

Biz de çocuklardan çok konuşmayız. Zaten işimiz çocuklarla sıra gelmiyor ona. Ama çocuğu okula gönderenler bir endişeli haliyle haftalık değişimler oluyor. Ee fikir alıyor. Ondan dedim. Haber okurken de genelde ilk sırada çıkıyor kaydirirken görünüyor ister istemez yoksa ben de haberini okumadım, kendi sayfasına baktım. Onu da ondan dedim. Direkt yalancı da demiyorum aslında garip geldi işte o kadar.
Benim arkadaslarimin cocuklarinin tamami uzaktan egitim goruyor, o sebeple acildigini dusunmedim

Bizim okulda bir sürü sınıf karantinada. Yurdun tamamını da karantinaya aldılar. Öğrencilerin çoğu temaslı. Biz aşılanmıyoruz. Temaslı sayılmıyoruz. Maskene, mesafene dikkat edeceksin. Temaslı olamazsın. Olursan senin suçun diyorlar. Şaşırdım kaldım hala gidiyoruz. Virüs kol geziyor etrafımızda;( siyasilerin hepsine yaptılar öncelikli oldular ama öğretmen aslaaa öncelikli olamaz.

Başka bir meslek grubuyla alakalı konu açılmış olsaydı bu kadar nefret içeren yorumlar gelir miydi emin değilim. Bu kadar kin bu kadar hasetlik neden anlamıyorum. Sınıflarımızda eğitim gören sizin bizim hepimizin çocukları, tenefüste tıklım tepiş iç içe geçen bizim çocuklarımız, maskesini indirerek hapşıran kitabım evde kaldı arkadaşımın yanına oturabilir miyim sorusunu hayır denmesine rağmen ısrarla 16473. kez sormaktan vazgeçmeyen bizim çocuklarımız, maskesinin kopmasını umursamayan koridorlarda ağzı yüzü açık gezen bizim çocuklarımız, hizmetlisi öğretmeni covid olan onlarla aynı havayı soluyan bizim çocuklarımız, taşıyıcı olup okuldaki virüsü eve getirme ihtimali yüksek olan bizim çocuklarımız, uzaktan eğitime mecbur kalan eğitim hayatı iki yıl sekteye uğrayan, ve muhtemel ki ileride bunun sonucunu acı bir şekilde görecek olan yine bizim çocuklarımız. Farkındasınız değil mi? Öğretmen düşmanlığı yapacağız derken heba olmuş bir nesli bir de biz heba etmeye çalışıyoruz.
Aşılanmadık, bizleri aşılamak gibi bir dertleri de yok. İçiniz rahat bir şekilde uyuyun.

Bizim okulda bir sürü sınıf karantinada. Yurdun tamamını da karantinaya aldılar. Öğrencilerin çoğu temaslı. Biz aşılanmıyoruz. Temaslı sayılmıyoruz. Maskene, mesafene dikkat edeceksin. Temaslı olamazsın. Olursan senin suçun diyorlar. Şaşırdım kaldım hala gidiyoruz. Virüs kol geziyor etrafımızda;( siyasilerin hepsine yaptılar öncelikli oldular ama öğretmen aslaaa öncelikli olamaz.
Yeni banin hayırlı olsun siyaset yasak 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X